Arkadaşlar boğazımda sıkıntı hissi var ve yemek yerken yutma güçlüğü çekiyorum bu durum beni cok zorluyor neyden olabilir çok tedirginim. Cuma günü randevum var.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bogazına bırsey takılmıstır korkma nefes alabılıyorsan gecer zamanla sarımsak yutardım eskıden cok yasadım acemıyken buyuk hatta bu yuzden hastanelık olan var
Bu yutma güçlüğü 5 senedir var bende ama bu aralar fazlalasti fakat bu boğazımda ki sıkıntı hissi 4 gündür var kötü birsey mi acaba
doktora görunmelısın :)
Gorunecemde korkuyorum belki gorunmem
görun bu saglık önemlı su ıstımale gelmez :)
Kotu birsey çıkarsa korkuyorum
ne yedıgını ıcıtıgnı bıllemıyorum evde zytın yagı varsa bır ıkı kasık ıcın yardımcı olacaktır gıtmesıne bol ılık su ıle dene :)
Var içerim teşekkür ederim
rıca edrım :)
Kapakçık görevini yapmıyor olabilir. Teyzemde de var. Çok zor yutkunuyor.
Ne yaptı peki hangi bölüme göründü
Dahiliyeye görün seni sevk eder. Tahliller yapılır. Kansızlık vs var mı bakılır. Geçmiş olsun
KBB ye göründüm birsey yok dedi bademciklerde yutmani engelleyecek birsey yok dedi dahiliye kan tahlillerimi yaptı tiroidlerde birsey cikmadi
reflü vs. varsa gırtlağını tahriş etmiş olabilir ya da tamamen psikolojiktir.
Bilmiyorum kanser diye korkuyorum tedirginim 4 gündür mahfoldum boğazımda sıkıntı hissi var
hemen kötü senaryolar kurma hele internete baktıysan sakın hemen en kötüsünü aklına getirme. doktora git baksın. bence bir şey yoktur bende de bi ara öyle oluyordu. hiçbir şey çıkmadı.
Ya ben KBB ye soyledim yutma güçlüğüm olduğunu bademciklerinde birsey yok dedi gastroya gorun kamerayla bakilsin dedi korkuyorum
öyle yönlendirmesi normal. sen merakını gider diye öyle demiştir. gittiğinde yine bir şey çıkmayacak
Gitmem ki endoskopi yaptırmam ben
Bir şey var mı yok mu diye bunu yaptırman gerek biliyorum çok zor bir şey ama rahat etmek istiyorsan gerekli. Öbür türlü kendi kendi yersin
Ya dahiliye kan tahlillerimi yaptırdı troidlerimde birsey çıkmadı ki
Bir şey yok zaten kendi kendine kurduğun için sana öyle geliyor
5 sene yutma güçlüğü normal mi sence
5 senedir ciddi bir şey olsaydı zaten şu an burada seninle bunu konuşuyor olamazdık 😂
Belki de yeni yeni ciddi olduğu ortaya çıkıyor olamazmı kansersem belki son evre olamazmi
şimdiye kadar nalları dikerdin emin ol :) 5 sene kanser için çok uzun bir süre kaldı ki kanser olsan kan değerlerinden bile belli oluyor. bu kadar kurma kafanda psikolojin etkilenir.
Kanser kan tahlilinde nasıl belli olur ki
kan değerlerin düşük ya da anormal olur. kanser zaten ilk olarak kan tahlilinde belli olur doktor şüphelenir çeşitli taramalar yaptıktan sonra netleştirir. bu zamana kadar temiz çıktıysa zaten sorun yok demektir
Kanda hep bende enfeksiyon çıkıyor okadar bide b12 ve demir eksikliği
onlar ciddi şeyler değil çoğu insanda var bende de var.
Ozaman ben niye tekrar doktora gidiyorum acabaa
Kafanda kurduğun için dkdkdkdkdk
Eee ama yemek yerken boğuluyorum boğazımda kalıyor normal degilki nasıl psikolojik oluyi
Sen bunu sürekli kafanda kurup sıkıntı haline getirdiysen bir şey yoksa bile sana öyle gelir.
Yani haklısın her yemek yediğimde yanımda mutlaka su olur yoksa o yemeği yiyemem boğulurum
Eğer patalojik bir sorun yoksa bu yaşadığın sorunun psikolojik sebebi konuşamadığın için, içinden atamadığın duygulardan oluyor o yüzden mutlaka bir psikoloğa git gidecek imkanların yoksa bile yazmayı dene mutlaka. …,
Psikolojikte oluyor biliyor musun?
Hyr bilmiyorum kötü hastalık diye düşünüyorum kanser gibi çok korkuyorum
Korkma
Kotu birsey olabilir mi
Sanmıyorum güzel düşün
Belki gitmem de doktora bilmiyorum
Tamamen psikolojik
4 seneden fazladır var bu yutma güçlüğü ama