Boyum 1,64m kilom 57,5
Kilolu sayılmam ama yüze bakarsak 70 kilo gibi hissediyorum 🙄 arkadaşım 159 boyunda 60 kilo ve yüzü benden daha hafif gibi görünüyor.
Sizce ne yapmalıyım?

Boyum 1,64m kilom 57,5
Kilolu sayılmam ama yüze bakarsak 70 kilo gibi hissediyorum 🙄 arkadaşım 159 boyunda 60 kilo ve yüzü benden daha hafif gibi görünüyor.
Sizce ne yapmalıyım?
Bu durumun temel kaynağı vücuttaki ödem! Ödem ne kadar fazla olursa yüz çevresi, göbek çevresi ve bileklerde o kadar fazla şişlik olur.
Ödem atmak için yapmanız gerekenler çok basit. Öncelikle günde min 2-4 litre su içmelisiniz, daha sonra karbonhidratlı besinler azaltilmali tuz, zeytin gibi ödem yapan besinlerden kaçınmalısın!
Ödemi en hızlı atan besinler su, maydonoz, kırmızı biber. Ödemi atmada en önemli faktör ödem diyeti + spor! Spor olmadan ödem atmak çok kolay değildir!
Spor + diyet ile kısa sürede yüzünüz ve göbek çevrenizdeki değişimi gözlemleyebileceksinizdir...
Bu gün eczanede akıllı tartıda tartıldım dediginiz gibi ödem varmış. Degerli yorumunuz icin cok tesekkurler 😊
Ya hüzün çok güzel Allah aşkına takma bunu kafana sakın
Tesekkur ederim 🥹🥹
Cevap
17Cevap
Ödem olabilir
Yüzün maşallah çok güzel:) kim diyorsa şakın aldırma çünkü bazen yüz şeklinden kaynaklı böyle durabiliyor yüzün :)
Yok bea,
Gayet ideal, gayet tatlısın 😊 Tam mıncırmalık yanakların varken ne kilo al ne kilo ver derim. Hep böyle kal 😊👍
Bu sensen eğer gayet iyi. Şikayet edersen çarpılır iyice taş olursun.
Elmacık kemiği belirgin olunca yüz böyle oluyor. Bende de aynı durum
Ya herkes güzel ya da buraya güzeller resim atıyor
Yanakların tam yemelik mıncırmalık
Fizik iyi diye kilon belli hiç değil
Yüzünün yapısı ile alakalı
Bebeklikten kalma yigen. Kilon iyi senin
Daha önce varmış ve vermişsin gibi
bence harika 😌
Bu resimdeki senmisen
Gayet güzel mükemmelsin
Tombul şey, yanaklar tam sıkmalık.
Güzell