Sağlık Belimin kopacak gibi ağrıması? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Uzandığımda ve nefesimi yavaş yavaş alıp verdiğimde belim sanki kopucak gibi oluyor neden olabilir? ( Ağır bir işte çalışmıyorum) Güncellemeler+1 yıl Regl değil arkadaşlar biliyorum onun ağrısını.. Belimin kopacak gibi ağrıması? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 893 cevap paylaştı. Bazen bende de oluyor ama yanılmıyorsam zorlayınca ya da ayakta çok durunca oluyor 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki öyle bir durum da yok aslında Yorumla Konrad027 +1 yıl Yel girmiş olabilir mi acaba Yorumla Soran +1 yıl Uzun zamandır var Yorumla Konrad027 +1 yıl O zaman çalışmaktan oluyor işinin ağır olması önemli değil aslında. Vücut hareketli olduğu için öyledir Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla Konrad027 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Regl günü yaklaştığında olur genelde 0 6 Yorumla Emre_bozovali +1 yıl Biliyor bunu sana da oluyor galiba Yorumla Laita123 +1 yıl Bilse neden olabilir diye sormazdı bende olmuyor Yorumla Emre_bozovali +1 yıl Her bayan da olmuyor değil mi bu ağrılar Yorumla Laita123 +1 yıl Hayır herkeste olmuyor Yorumla Emre_bozovali +1 yıl Anladım senin regl kaç gün sürüyor Yorumla Laita123 +1 yıl ortalama 1 hafta Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Regl olacaksın galiba 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Sağlık konusunda 697 cevap paylaştı. Sicak tut 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Denicem bunu Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Viks ya da yaki yap yoksa geçmesi çok zor Yorumla Soran +1 yıl O nedir Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Eczanelerden viks dediğin krem diğeri bant hibi ağrı bölgeye yapıştır Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır, teşekkürler Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Rica ederim ama yap o zaman tsk edersin Yorumla
Emre_bozovali Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bir beyin cerrahı doktoruna git derim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Beyin cerrahı? Yorumla Emre_bozovali +1 yıl Evet ama belki de ay başı olacaksın bir kaç gün bekle ona göre git Yorumla Soran +1 yıl Beyin cerrahı ile ilgisi var mı bu konunun Yorumla Emre_bozovali +1 yıl Evet var bel ağrısına beyin cerrahı bakar ama ay başı olacaksın yakında oda bel ağrısı yapar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bazen bende de oluyor ama yanılmıyorsam zorlayınca ya da ayakta çok durunca oluyor
Bilmiyorum ki öyle bir durum da yok aslında
Yel girmiş olabilir mi acaba
Uzun zamandır var
O zaman çalışmaktan oluyor işinin ağır olması önemli değil aslında. Vücut hareketli olduğu için öyledir
Anladım teşekkürler
Rica ederim
Regliye yakın oluyor benimde..
Regl günü yaklaştığında olur genelde
Biliyor bunu sana da oluyor galiba
Bilse neden olabilir diye sormazdı bende olmuyor
Her bayan da olmuyor değil mi bu ağrılar
Hayır herkeste olmuyor
Anladım senin regl kaç gün sürüyor
ortalama 1 hafta
Regl olacaksın galiba
Sicak tut
Denicem bunu
Viks ya da yaki yap yoksa geçmesi çok zor
O nedir
Eczanelerden viks dediğin krem diğeri bant hibi ağrı bölgeye yapıştır
Tamamdır, teşekkürler
Rica ederim ama yap o zaman tsk edersin
Bir beyin cerrahı doktoruna git derim
Beyin cerrahı?
Evet ama belki de ay başı olacaksın bir kaç gün bekle ona göre git
Beyin cerrahı ile ilgisi var mı bu konunun
Evet var bel ağrısına beyin cerrahı bakar ama ay başı olacaksın yakında oda bel ağrısı yapar
Regl günün yakındır belki