Disk kayması olabilir, sıvı azalmasi olabilir, kalça kemiği çıkığı bile olabilir.. ihmal etme bekledikçe kötüye gider ve fizik tedavi şansını kaybedersin
3 şey yazıyorum safranda problem olabilir 12 parmak bağırsağı ve midede olabilir birde şişkinlik olduğu için Karaciğerine basınç yapmış olabilir bunlar huzursuzluk verir ve bel böbrek tarafına ağrı vurur onun için genelcerrahdan randevu al endoskopi ve ultrasona gir tamam
Ben bağırsak enfeksiyonu da oldum ama dediğiniz mantıklı bi endoskopide yaptırayım kolonoskopi 2 ay sonra yapılacak emdeoskopiyi para ayarlayabilirsem özelde yaptırırım
Seninkisi safra yakınlarında safrandada camurlanma ve ya taş olabilir ama temiz çıkmış babanin sigortası yokmu ya da annenin üzerine yazıl sgk yararlan
Sanırım benim ki ülser değil çünkü aşırı derece de mide bulantım kusmam sürekli wc ihtiyacı baş dönmesi ve dışkı sarı renkli bide üstünde beyaz mukus oluyor şu an hiç iyi değilim
Çiçek balı çok iyi geliyor birde enfeksiyonu durdurmak için silme tatlı kaşığı zerdeçal bir kase yoğurtla karıştır ye çok iyi gelir sabahları aç karnına bir yemek kasigi çiçek balı ye tamam
Bal yiyorum yoğurt zencefil de yiyorum ama benim ki iç iltihaplanma sanırım zaten testler de de çıktı doktor bunun için kolonoskopi istedi antibiyotik kullanmıştım ama bugün şiddetlendi tekrar
Bal yiyorsan balın yerine sabah aç karnına soğuk sıkım 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı yut ağrı falan hiçbir şey bırakmaz sindirim sistemlerinde regl dönemindede iyi gelir rahat geçirirsin
Doktorlar teşhis koysun eğer ürsel çıkarsa demir hapları antibiyotik hapları oluyor onları yutuyorsun zamanla kuruyor o bölge bir kötü yanı var dilin pas demirsi oluyor hicbirseyden tat alamıyorsun ve büyük abdestin koyu siyah renkte oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Disk kayması olabilir, sıvı azalmasi olabilir, kalça kemiği çıkığı bile olabilir.. ihmal etme bekledikçe kötüye gider ve fizik tedavi şansını kaybedersin
Ülser olabilir
Bağırsak da mı
Mide ve 12 parmak bagirsakta olur sağ tarafında mı
Evet sağ tarafım da
3 şey yazıyorum safranda problem olabilir 12 parmak bağırsağı ve midede olabilir birde şişkinlik olduğu için Karaciğerine basınç yapmış olabilir bunlar huzursuzluk verir ve bel böbrek tarafına ağrı vurur onun için genelcerrahdan randevu al endoskopi ve ultrasona gir tamam
Ultrasona girdim ama Endoskopi değil kolonoskopi istediler
Ultrasonda bişey cikdimi
Yok çıkmadı
Senin 12 parmak bagirsakta ulserin var o huysuz eder tatlı kaşıntı ve batmali ağrı yapar endeskopiyede gir tamam 12 parmak bağırsagi de doktora
Ben bağırsak enfeksiyonu da oldum ama dediğiniz mantıklı bi endoskopide yaptırayım kolonoskopi 2 ay sonra yapılacak emdeoskopiyi para ayarlayabilirsem özelde yaptırırım
Devlet hastaneleri bakıyor para vermene gerek yok
Sigortam yok bide 2 ay sonraya randevu verdi devlet
Yıl sonuna kadar muayene bedava
İşte hayat kalitem çok düştü 2 ay da uzun bi süre
Kaşıntın var mı karnında
Çok nadir oluyor
Ülser güzelim o, mide ülseri kötü seni ayakta durdurmaz ondan kaşıntı olmaz 12 parmak bağırsagi ülseri kaşıntı yapar tatlı tatlı huysuz eder
şu an bulantım çok fazla
Seninkisi safra yakınlarında safrandada camurlanma ve ya taş olabilir ama temiz çıkmış babanin sigortası yokmu ya da annenin üzerine yazıl sgk yararlan
Annemle babam ayrı annemin sigortası yok babamı bilmiyorum yurt dışında zaten
Kim bakıyor size
Dedemin maaşı var onunla geçinmeye çalışıyoruz
Köydemi yaşıyorsun
Şehirde
Okuyorsun
Yok okumuyorum o kadar şanslı olamadım
Evin tek evladisin ozaman
Abim var ama evli
Hep beraber yaşıyorsunuz ozaman
Yok onlar başka şehirdeler
Ülser neden olur bilirmisin fazla acılı asitli şeyler tüketmekten
Sanırım benim ki ülser değil çünkü aşırı derece de mide bulantım kusmam sürekli wc ihtiyacı baş dönmesi ve dışkı sarı renkli bide üstünde beyaz mukus oluyor şu an hiç iyi değilim
Safra kesesi mide bulantısı yapar
Diğerlerini de yapar mı
Yapar hatta kabız ve mide siskinligi davul gibi olur karnın
Ama ultrasonda bulunamadı
Kan testlerim de normal
Ozaman ikinci alternatif12 parmak bağırsagi oda yapar mide bulantısı
Ben napıcam ya :(
Çok yordu beni çok zayıfladım
Çiçek balı çok iyi geliyor birde enfeksiyonu durdurmak için silme tatlı kaşığı zerdeçal bir kase yoğurtla karıştır ye çok iyi gelir sabahları aç karnına bir yemek kasigi çiçek balı ye tamam
Bal yiyorum yoğurt zencefil de yiyorum ama benim ki iç iltihaplanma sanırım zaten testler de de çıktı doktor bunun için kolonoskopi istedi antibiyotik kullanmıştım ama bugün şiddetlendi tekrar
Zencefil değil zerdeçal sarı renk olur zerdeçal yoğurtla karıştır ye tadıda çok güzel oluyor yoğurtla
Zerdeçal yok ki ama
Bal yiyorsan balın yerine sabah aç karnına soğuk sıkım 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı yut ağrı falan hiçbir şey bırakmaz sindirim sistemlerinde regl dönemindede iyi gelir rahat geçirirsin
Aktardan al
İnanmazsınız ama ay sonuna kadar para olmaz bende o yüzden yapamam yani yoğurt bal zencefil limon devam edeyim biraz
Limon yeme asidik o iyice ağrıtır
Çokmu acı biber tüketiyorsun
Yok hiç tüketmiyorum acı
Tam 1 aydır böyleyim
Asitli içecekler iciyormusun
Yok onları da içmiyorum
Hiç meyve ve sebze yıkamadan yedin mi
Yok yemedim ama az pişmiş et yemiştim
Peki 1 ay ya da daha önce midende gaz ve şişkinlik oluyormuydu, ağrı yokken
Çok olmazdı
Normalde şişman birisimisin
Aksine normal kilomun altındayım
Çok zayıfsın düz gibi
Evet bi kaç sene önce çok iyiydim sonra zayıfladım
Boyun kaç
166
Maşallah uzunsunda
Bu enfeksiyon ne zaman geçecek :(
Doktorlar teşhis koysun eğer ürsel çıkarsa demir hapları antibiyotik hapları oluyor onları yutuyorsun zamanla kuruyor o bölge bir kötü yanı var dilin pas demirsi oluyor hicbirseyden tat alamıyorsun ve büyük abdestin koyu siyah renkte oluyor
Doktorlar bağırsak enfeksiyonu teşhisi koydu ama
Kolonokoskopi oldun mu
Hayır dışkı testinden buldular
Demekki bagisaktan suphelenmisler
Ne zaman geçecek bilmiyorum
Gaytana bakmışlar ilaç verdimi peki
Verdi kullandım 3-4 gün pek bişeyim yoktu şimdi tekrarladı
Tekrar git doktora ağrılarım başladı de
Çarşambaya randevu aldım
Kolonoskopi olsaydı iyi olurdu
Yapılacak ama 2 ay sonraya randevu verdi sıra doluymuş
Bence polip var enfeksiyon olmuş kanlı değil değilmi dışkın