AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
İnşallah. Sorun yoktur allah şifalar versin
amın sagolun
Sen ultrasona soktularmı bugün içinde
hayır ultrasona dun bahcelıevler devlet hastanesınde gırdım. sonucu aldım.. ılk gttgım doktor baktı. bobrekte sorun var urolojıye gıtmen gerek dedı. ne tesadufkı orda urolojı doktorları yokmus bugun.. bende dun bakırkoy devletten randevu aldım.. doktorun yanına gırdık.. ıdrar kan ıstedı verdık ama bılgı ıslem de sıkıntı varmıs bırı cıktı bırı cıkmadı pzt sabahtan gtcez alcaz sonra tomografıye gndercek sanırım doktor yanı bugun ole dedı.. durum bu.
He anladım ben yanlş okumuşum bugün bende gttm bakrköye ürolojiyede ultrason için tekrar randevu verdiler onuda pazartesigününe
benım doktorumun adı fuat aksundu.. sarısın gozluklu bı doktor.. ben oglen 12 ıle 3 arası ordaydım. belkıde gormusumdur sızı.
Olabilr bende 1 3 arası ordaydım doktor ramazan kocakayaydı hemn yan oda2
ıkı odanın arasında danısmada gozluklu bı kız vardı dımı:)) cok kalabalıktı bıde o bolum
Aynen ben beklemyodum orda dşarı çkp gelyodum sra gelmşmi dye pazartesi ultrason için tekrar gdecem
ıns sızın de cıddı bıseyınız yoktur.. bende pzt gtcem annemle bakalım
İnşallah yazarım orays gittiğimde sana:)
Sonuç ne çıktı var mı sorun inş. İyidir
merhaba. dun gıttım hastaneye.. kan ve ıdrar sonucuma baktı.. normal bı sorun gorunmuyo.. bıraz kanaman var falan dedı. yanman var mı dıye sordu. evet dedım.. ıdrar yolu enfeksıyonu dedı de butun bunları sadece kan ve ıdrara bakarak nasıl cıkarttı anlayamadım.. karın agrısı ıcın buscopan plus dıye bı hap verdı gunde 3 kere tok karnına ıccekmısım. bır de orocare dıye bı toz verdı hepsını 1 bardak ılık suya dokup ıcııcem yatarken 4 5 saat lavaboya cıkmıcakmısısm cıktıgımda da butun mıkrop sokulcekmıs doktor ole dedı bı sorun olursa gecmezse tekrar gel dedı. bu aksam ya da yarın aksam ıcıcem bakalım.. ama sımdı ıyıyım baya..4 5 gun once sadece sırt ustu yatabılıyodum yan donemıyodum sımdı donebılıyorum cok sukur ıyıyım yanı.. aslında guncelleme yapıcaktım ama 1 haftada 2 kere yapılabılıyomus benımde doldugu ıcın yapamadım prs yı beklıyodum guncellemek ıcın oyle yanı.. durum bu.
Anladım geçmiş olsun doğrusunu doktor bilir sen kafanda büyütme geçmezsw gdersin yine hem bak bakırköy eğitim araştırma çok iyi bir hastane özel hastanelerden bile çok iyi
tesekkur ederım allah razı olsun..3 4 gun onceye gore su an cok cok ıyıyım allaha sukur.. karın agrısı ıcın verdıgı buscopan plus hapının bıle etkısı oldu.. allah hastanelere dusurmesın.. tekrar tesekkurler.
Amin
Allah acil şifalar versin
amın sagolun
Çok geçmiş olsun kötü bişey çıkmaz umarım
ıns canım tesekkur ederm
Yok kum falan vardır. Bir anda olmaz.
bobrek hastalıgı mı bır anda olmaz ıns. dedıgın gıbı cok cıddı bısey yoktur cok sagol
Sıkma canını. Yat güzelce uyu. Kötü birşey olmadığına eminim.
ıns. sabahtan berı yatıyom ınan 4-5 saattır.. ama fena bı agrı.. acayıp bıse.
Korkma uyumaya çalış.
tamam tesekkur ederm
Rica ederim. Neticeyi öğrenmek isterim.
yarn guncelleyeblrsm bakarsın
Tamam. Buraya yaz. İyi geceler.
guncelledım
Neticeyi yazarsın.
İnşallah birşey çıkmaz
ınsallah sagolun
Iyi düşün iyi olsun
oyle yapmaya calısıyorum
Ediyorum.
sagol
geçmiş olsun korkma hemen tıp ilerledi sonuçta
Hastane yollarinda ölücen:((
böbrek taşı kumu olabilir
o cok kotu bısey omuyor sanırım kırıyolarmıs dogru mu
evet
İdrar tahlilin var mı?
hayır ıdrar tahlılı yapmadılar sadece utrason cektıler.. yalnız doktor karnımdan ultrason cekerken mesanede sorun yok falan dıyodu
Ultrason raporunu yazar mısın?
tamam yazıyorum.
intraabdominal gaz artefaktı nedenıyle tetkık suboptımal olup, ızlenebıldıgı kadarıyla;karacıger boyutları fızyolojık ust sınırdadır.(160 mm).. konturlaları tabıı ızlenmektedır.(karacıger parankım ekosu homojen olarak artmıstır (gradel hepatoteatoz) ıntrahepatık afrayolları ve vaskuler genıslıkte ızlenmektedır..
safra kesesı lokalızasyonu boyutları ve duvar kalınlıgı normaldır. lümen ekosu tabııdır. koledok normal kalıbrasyondadır.
dalak boyutu ve doku ıcı eko dagılımı tabııdır.
pankreas boyutu ve konturları ve parankım ekosu tabııdır.
her ıkı bobrek boyutları, konturları, parankım kalınlık ve ekojenıtelerı tabıı ızlenmektedır. bobreklerde kalkül, kitle, pelvikaliektazi saptanmamıstır. sağ böbrek orta zon lateralde silik sınırlı kortikal ekojenite artısı ızlendı (parankimal hastalık?)
orta hat vaskuler yapılar normaldır.
mesane cidarı düzgün, cidar kalınlıgı normal lümeni homojendir.
uteruz ve her iki over boyutu normaldir.. uterus retrovert konumdadır.. endometrium kalınlıgı 10 mm'dir.
batın ıcerısınde serbest sıvı izlenmemiştir.
kagıdın hepsını yazdım.
Tamam çok korkulacak bir durum yok. Ama tabiki araştırılması gerek o yüzden üroloğa gitmen yerinde olmuş. Geçmiş olsun.
sağ tarafım içerden şiş hıssedıyorum. en ufak bı harekette oksurmede bıle acıyo agrı yapıyo... cok onemlı bıse olablr mı sızce
Şu parankimal hastalığın ne olduğunun araştırılması gerekiyor işte. Şimdilik korkmanı gerektirecek bir durum yok.
ıns cıddı bı durum olmaz.. pekı bısey sorcam.. safra kesesı ıle bobrek ıcındekı tas kum aynı seyler mı yoksa ayrı seyler mı? belkı tas kum vs olablr mı
Taş yok diyor raporda.
hmm anldm keske tas olaydı o basıt bıseymıs.. pekı son bısey bu bobrek hastalıgının kıloyla alakası var mı? dıyelım en bas safhalarda hastalıgım ılacla falan mı tedavı edıyolar
Önce bir tanı alman lazım senin tanı yok şu an ortada o yüzden bunları düşünmek için erken. Belki de tedavi gerektirmeyecek bir durum çıkacak belli olmaz.
ıns dedıgınız gıbı cıddı bısey yoktur tesekkur ederm
offf ya başlayacam doktoruna heryerde bu
Allah şifanı versin :(
Geçmiş olsun
tesekkur ederm
Geçmiş olsun.
tesekkur ederım.
rica ederim, inşallah iyi haberlerle dönersiniz
geçmiş olsunnnnn
tesekkur ederm
özelden yaz
nedenkı
tanımak istyrm seni
Bişey olmaz inan 😊
ıns dedıgınız gıbı olur :((
ALLAH şifa versin.
amın sagolun
umarım kötü sonuç çıkmaz (amin)
Geçmiş olsun
tesekkur ederm
yasin kac canim
23 yasındayım canım
sigara falan kullaniyormusun
sıgara alkol hıc kullanmadm hıc kullanmadım demıyımde 2 yıl once falan yaz okulunda 1 tane nanelı sıgara ıcmeye calısmıstım onuda becerememıstım zaten.
yane sadece Karin agrismi vardi
sag gogsumun 10 12 cm altında ıcerıde yumru gıbı bı sıslık var.
Geçmiş olsun
sagolun
Gecmis olsun
tesekkur ederım.
Geçmiş olsun
sagolun
hamilemisin yoksa :)
ne kadar gereksız bı ınsansın sen ya.. allah yardım etsın sana akıl fakırı
Teşekkür ederim. Amin. :)
geçmiş olsun..
tesekkur ederm
Sooo?