Sağlık konusunda 521 cevap paylaştı. Şu doktorlarıda anlamak çok güç arkadaş. Bilmem neyin ihtimali varmışmışmış yahu arkadaş kesin olmayan bir şey hakkında neden yorum yaparlar ki? O doktorunda ölme ihtimali var gidip azraili arasın o zaman. Boş ver arkadaşım bu tür teyyare doktorların sözlerini hele bir yarın olsun bir git uzmanı görsün bizim milletin geninde mi vardır nedir yol tarif bilmez gider adres sorana bilmediği yeri tarif etmeye çalışırız böyle bir milletiz yani bu yüzden üzülme arkadaşım sen yarın ola hayr ola şimdiden kendini bu şekilde üzme lütfen. geçmiş olsun inşallah bir şeyin çıkmayacaktır yarına şimdiden olmamış bir şey için üzülme.
014 Yorumla
Soran+1 yılaslında doktor ıyı bırıydı ılgılendı sagolsun.. ama dedıkı kızım urolojı doktorları yok burda.. en kısa surede urolojıye gıt ıhmal etme.. b***** y******** olabılır dedı.. ıns kuruntu yapıyorumdur. ıns bıseyım yoktur.. cok sagolun
- +1 yıl
İyi biri olmak farklı bilmediği konu hakkında yorum yapmak farklı ayrıca gerçekten iyi biri olsa zaten bu şekilde yorum yapmaz yani bu yüzden pek iyi kötü olduğunu sorgulamamak lazım. Sen bir git hatta bir yere değil bir kaç yere gitki garanti olsun sağlık neticede ama ne olursa olsun erkenden üzülme.
Soran+1 yıldogru soyluyorsun.. destegın ıcın tessekkur ederım yarın 12 de randevu var bı gıdelım bakalım nolcak
Soran+1 yılıns cıddı bısey cıkmaz da allahın ıznıyle.. yazarm burdan
Soran+1 yıloda dogru.. hersey ıcın tesekkurler. bıraz gıdıp dınlenıyım otururken de agrı yapıyo. ıyı gunler
Soran+1 yılcok sagolun
Soran+1 yılbugun bıraz daha ıyıyım sukur... dune gore agrım daha az. yukarda guncelledım
Soran+1 yıldoktor kan ve ıdrar sonuclarına baktıktan sonra tomografı ıstemı yapcam dedı bakalım grcez.
En İyi Cevaplar
diyalize bağlanmak hayatta istediğim en son şeylerden biri arkadaşım geçmiş olsun böbrek yetmezliği aşırı tuz tüketimi ve az su içmekten meydana gelir kanallarda daralma veya suyu öğütemem gibi rahatsızlıklar çıkar ortaya peki böbreğinin olduğu yerde bir kararma ve cildin pembeden sarıya bir renk dönüşü yaptı mı
17 Yorumla
Soran+1 yılyemeklerı tuzsuz yerım.. yanı oyle alısmısım. babm tuzsuz yedıgı ıcın annem yıllardır yemeklerı tuzsuz yapar.. ama az su ıcerım gunde 3-4 bardak falan... cıldım gayet normal.. anormal bı durum yok yanı
Soran+1 yılaılemde genetık bısey yok sadece annem 6 ay once falan kadın hastalıklarından amelıyat oldu hepsı bu.
- +1 yıl
sidik rengini söyler misin bana sarı mı beyaz mı ve bunu bilmen gerek eğer günlük 2 litrenn altında su içersen kanndaki toksinleri vüdcudundan atamazsın ve rahatsızlıklar ortaya çıkar ne yapmalıyım dersen ilk olarak idrar testi yaptırıcaksın ve idrarındaki renge ve içerdiği maddelere bakıcaklar sonra
her şey ortaya çıkacak böbrek yetmezliği teşhisi olursa ki insaşşah olmaz nakil gereke bilir :(
Soran+1 yılallah korusun.. bugun ıdrar ve kan tahlılı yaptırdım. idrarım sarı renk.. pzt alcam sonucları
Soran+1 yılsenın bu dedıgını yarın sabah kalkınca ac karnına yapmak en ıyısı. sagol arkadasım amın
+1 yılBöbrek yetmezliği derken böbrekle ilgili bir sorun demiştir. Çünkü böbrek hastalıklarının son aşaması yetmezlik. Ve diyaliz de son tedavi şekli. Bunun öncesinde uygulanan tonlarca tedavi şekli var. Kötü çıksa bile moralini bozma. Sen sanki yarın ölecekmiş gibi yazmışsın belli ki baya da üzülüyorsun. Öncelikle motivasyonunu yüksek tut. Bir de ultrason kan sonuçlarını bana da gönderebilirsin çünkü merak ettim. Abdominal sağ üst kadranı tarif ediyorsun ağrı için, böbrek çok alakasız yerde. Kaldı ki ağrısı o bölgeye de vurmaz. Bele ve sırta vurur. Merak ettim doğrusu
04 Yorumla
Soran+1 yılevet 5 asaması varmıs ınternetten gordugum kadarıyla. alak bobrek apandıs nerde onları bıle bılmıyorum kı.. ultrasonda karnıma jel doktu ve makınayla baktı ılk karnıma baktı kasıklrımdan ıtıbaren sonra yanlara don dedı dondum oralra makıneyle baktı.. bakrken nefesını tut faln dedı ıste. ultrason sonuclarını dun yazmıstım bı ıkı kısıye buraya da kopyalıyım 1 dk.
Soran+1 yılintraabdominal gaz artefaktı nedenıyle tetkık suboptımal olup, ızlenebıldıgı kadarıyla;karacıger boyutları fızyolojık ust sınırdadır.(160 mm).. konturlaları tabıı ızlenmektedır.(karacıger parankım ekosu homojen olarak artmıstır (gradel hepatoteatoz) ıntrahepatık afrayolları ve vaskuler genıslıkte ızlenmektedır..
safra kesesı lokalızasyonu boyutları ve duvar kalınlıgı normaldır. lümen ekosu tabııdır. koledok normal kalıbrasyondadır.
dalak boyutu ve doku ıcı eko dagılımı tabııdır.
Soran+1 yılpankreas boyutu ve konturları ve parankım ekosu tabııdır.
her ıkı bobrek boyutları, konturları, parankım kalınlık ve ekojenıtelerı tabıı ızlenmektedır. bobreklerde kalkül, kitle, pelvikaliektazi saptanmamıstır. sağ böbrek orta zon lateralde silik sınırlı kortikal ekojenite artısı ızlendı (parankimal hastalık?)
orta hat vaskuler yapılar normaldır.
mesane cidarı düzgün, cidar kalınlıgı normal lümeni homojendir.
uteruz ve her iki over boyutu normaldir.. uterus retrovert konumdadır.. endometrium kalınlıgı 10 mm'dir.
Soran+1 yılbatın ıcerısınde serbest sıvı izlenmemiştir.
bunlar ultrason kagıdında yazanlar.
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun
tahliller tam yapılmadan şu olabilir bu olabilir diyip hastayı telaşlandırmak yanlış. tahliller bir çıksın belki de çok basit bir karın spazmından ibarettir. bu arada tahliller sonuçlanınca beni özelden bilgilendirirseniz sevinirim
Tekrar gećmiş olsun04 Yorumla
Soran+1 yıldoktor sak dıye soyleyınce bende sasırdım.. ben apandısten korkuyodum patlayınca butun vucud dıger organlara yayılıyomus ve olum tehlıkesı varmıs.. allahtn o deglms.. hakkımda hayırlısı.. ıns unutmazsam yazarm cnm.
- +1 yıl
ben de ilk başta apandistten şüphelendim ama dediğim gibi tetkiklerin iyice yapılıp değerlerin hocalarımız tarafından incelenmesi lazım.
yani ben de tıp öğrencisiyim ama tahlil yapmadan da konuşulmaz ki
Soran+1 yıltıp ogrencısısın demek maasallah valla.. kan ve ıdrar sonuclarına baktıktan sonra tomografı ıstemı yapcam dedı hoca.. ama tabı pzt ye kaldı.. yalnız su var dune gore bugun cok daha ıyıyım.. cok gazım var sureklı gıdıyo yanı ayıp oldu ama bıraz... bobrekte cok gaz vs bırıkme ıhtımalı olablr mı canım sence
- +1 yıl
Bunda ayıp yok.
belki de o bile yapabilir bu kadar ağrıyı belli olmaz ama yine de tetkikleri tam kontrol etmek lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
+1 yılöncelikle çok geçmiş olsun anladığım kadarı ile 3 gündür Doktor Doktor geziyorsun fakat şuanda durumuna henüz teşhiz konulmamış ve sen sonuçları daha pzts alacaksın, bu ne biçim bir durum Allah korusun sana şu anda bir şey olsa ne olacak, ağrıların hala devam ediyor kesin sana ilaç da vermediler.
Böreklerinde sorun olsa sırtında ağrır.
Allah acil şifalar versin, sonucu bizimle paylaşırsan sevinirim. Benim tahmin ettiğim bir durum var fakat bunu senin sonuçların çıktıktan sonra ve teşhis konduktan sonra paylaşacağım.
Özel hastaneye neden gitmedin hepsini bir günde hallederdin.02 Yorumla
Soran+1 yılpersembe sabahtan berı 2 farklı hastaneye gttm bırınde urolojı doktorları yoktu dıgerınde urolojı doktoru vardı ama bu seferde bılgı ıslemde hata vardı.. paran olmayınca benım gıbı surunursun ıste :( bende bılıyorum ozel hastaneye gıtmeyı ama yok yanı olmayınca napıcan:((sırtım agrımıyo.. pz gtcez nolck grcez
- +1 yıl
Allah acil şifalar versin umarım önemli bir şey çıkmaz sonuçları burada bizimle paylaşırsan sevinirim
öncelikle geçmiş olsun. doktor arkadaş gerekli açıklamaları yapmış. doktorada gitmişsin.. hemen böbrek yetmezliğinden bahsetmak çok dogru olmayabilir. altında yatan başka şeylerde olabilir. çok fazl endişe etmene gerek yok. her şeyin bir çaresi vardır
01 Yorumla
Soran+1 yılıns pzt tomografıye gırcem bakalım ne olcak ne bıtcek hayırlısı dıyorum tesekkur ederm destegınız ıcın
- Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGelmiş geçmiş olsun :/ Moralini yüksek tut tamam ;) İnşallah önemli bişey olmaz da tekrar normale dönersin ;) bir sıkıntı vs olursa maddi olmasak bile manen yardımcı olurum buralardayım ben tmm? Arkadaşlarında dediği gibi bol bol sıvı tüket ki böbreklerin çalışsın uyuz uyuz durmasın :)
04 Yorumla
Soran+1 yılallah razı olsun dusunmenız yeter.
- +1 yıl
Cümlemizden ;) hiç olmadı destek oluruz yaa 2 takla atıp gülümsetsek fayda faydadır ;) :)) atayım mı? takla? ;) :))
Soran+1 yılgerek yok atmıs kadar oldun :))
- +1 yıl
Zaten takla atamiyorum ki ben :))) sayende atmış oldum ;) :) (Günaydın)
+1 yılBelki başka birşeyde çıkabilir birazda olsa moralli ol olumsuz düşünüp içini karartma tek böbreklede yaşanılabiliyor yaşam sevincini asla kaybetme hayatta moral her zaman şart umarım olumsuz birşey çıkmaz şimdiden geçmiş olsun sonucuda söyle bizi merakta bırakma
03 Yorumla
Soran+1 yılbakalım pzt bellı olcak. umarım cıddı bısey yoktur.. sureklı dua edıyorum. unutmazsam mutlaka guncellerım sagolun destegnz ıcın
- +1 yıl
Ne demek rica ederim sen iyi olda gerisini düşünme
Soran+1 yıltesekkur ederm :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçmiş olsun. ama dur korkma sonuçlar bile belli olmamış daha.. inşallah önemli bir şeyin yoktur , varsa da üzme kendini üzülürsen daha çok büyütürsün rahatsızlığını, hayat güzel, heyecanla yaşamaya bak hayatı, hiç ummadığın şeylerle karşılaşıyor insan, umudunu yitirme.. allah şifalar versin geçmiş olsun...
02 Yorumla
Soran+1 yılamın ınsallah. dogru soyluyorsunuz kendımı dune gore daha ıyı hıssedıyorum dun cok kotuydum en kucuk bı harekette felaket sancm oluyodu agrıyodu ama bugun o kdr degıl cok sukur.. destegn ıcın tesekkur ederm
Cevap sahibi+1 yılbak gördünmü hemen umutsuzluğa kapılma.. monurol diye bir ilaç var , yine suya karıştırıp içiyorsun o da iyi geliyor böyle durumlarda. hadi geçmiş olsun
Benimde kanallarda daralma var, yıllık kontrollerim var. Bizi de cok korkuttular böbrek yetmezliği olabilir diye. Çok şükür öyle bir şey olmadı. Umarım sende de bir şey çıkmaz. Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım
03 Yorumla
Soran+1 yılıyı barı sevındım senın adına.. sadece ıhtımal ama ınsan yınede uzuluyo ıste. kanallarda daralma nasıl oluyor.. tesekkur ederım allah razı olsun canm
Soran+1 yılallah korusun pzt grcez bakalım tomografıyede grcem
+1 yılyazından, bu kadar ayrıntılı yazmandan doğru olduğu belli kim dalga geçmiş? boş ver.
Allah yardımcın olsun. senin için dua edeceğim. sen de kendin için et. bol su iç. az miktarda tuz kullan. bunları yapman gerektiğini zaten biliyorsundur02 Yorumla
Soran+1 yılbakınız @Instinct.. gereksız bı ınsan takmıyorum zaten.. bosverıyorum zaten tesekkur ederım allah razı olsun canım.. tuz kullanmam. ama su az ıcıyordum artık daha fazla ıcıcm ıns
+1 yılKorkma. umarim iyilesirsin allah acil şifa versin cnm. Herşey yasanir bu hayatta, hastalıkta gelip geçici, sen yinede iyi bak sagligina, veee bol bol su ic
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederım canım allah razı olsun ıns cıddı bıseyım yoktur.. evet su ıcmem gerek farkına vardım artk
arkadaşım bana bir doktor öleceğim teşhisini koydu. sonra başka doktora gittim. birşeyim yokmuş. bir bekle bakalım ne diyecekler.
01 Yorumla
Soran+1 yılpzt grcez bakalım
tatlm senı uzmk ıstemem benim kuzenım de de var bol bol su iç kafana fazla birşey takma :( üzüldm allh hayır etsın ıns. brseyın yoktr
01 Yorumla
Soran+1 yılıyı dıleklerın ıcın sagol canım.. pzt ye kaldık hastane cok kalabalıktı.. bakırkoy devlet hastanesı gıdenler blr
+1 yılİnşallah öyle ciddi bir durumun yoktur hayırlısıyla yarın iyi haberler alırsın umarım allah şifa versin sana..
02 Yorumla
Soran+1 yılpzt kaldım ama su an daha ıyıyım dune gore dun tam bı felakettı..
- +1 yıl
Anladim kardeşiim iyi haberlerini bekliyoruz allaha emanet..
+1 yılAllah yardımcın olsun. inşallah yarın kontrollerinde şimdiki korkularını boşa çıkaracak sonuçlar çıkar. güncelleme ya da mesajla yarın son durumu paylaşır mısın lütfen?
03 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederım allah razı olsun.. ıns kotu bısey cıkmaz. ıns kuruntu yapıyorumdur.. yarın guncellerm ıns
- +1 yıl
güncellemeni gördüm üzüldüm çok ama lütfen canını sıkma. Allah büyük pazartesi akşamı güzel haberlerini bekliyorum. dualarım seninle
Soran+1 yılyok sıkmıyorum bugun agrım hafıfledı baya dune gore cok daha ıyıyım.. allah razı olsun tesekkur ederm ıns yazarm pzt aksamı
+1 yılcanım sağlığın morallede çok ilgisi vardır. Unutma bunu olur mu. Hep iyi düşün olumlu düşün. İnşallah hepde iyi şeyler çıkar
07 Yorumla
Soran+1 yılmoral mı oda ne kı bana ugramayan tek sey moral heralde :((
- +1 yıl
neden? ne gibi sorunlar olabilir ki sağlığından önemli olan?
Soran+1 yılne gıbı mesela unıversıte bıttı ve ıssızım. basvurmadıgım yer kalmadı. ama her yer torpıl olmus :(:( sap gıbı oturuyorm evde
- +1 yıl
aman be tek sorunun bu olsun. Torpil elbet bulunur. İş de elbet bulunur. Benimde üniv biteli 1 buçuk sene oluyo 3 tane iş yeri değiştirdim mesela :)
Soran+1 yılıssız olmam benım herseyıme yansıyo ne bıleyım ya hakkımda hayırlısı..
- +1 yıl
ne mezunusun ki?
Soran+1 yılsakarya 2 yıllık muhasebe okudum. sonra dgs ıle bursa uludagda ıktısat okudum. hazıranda mezun oldm
+1 yılÖncelikle çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun.. dediğin tanilara göre hepatit b flnda olabilir karaciğer yetmezliği zaten hepatitin ilerlemiş halidir. sana tavsiyem bol bol lavanta çayı iç bir tanıdığım bu hastalığı lavanta çayı içerek atlattı
02 Yorumla
Soran+1 yıllavanta cayı not ettım.. kusura bakmayın bılmıyorum da hepatıt b tam olarak ne oluyor.. tesekkur ederm bu arada.
- +1 yıl
hepatit b karaciğer yetmezliğinin ilerlememis hali belki snnkide oyledir die lavanta cayini önerdim.
Güzel haberler alırsın umarım.. moralini bozma sonuç ne olursa olsun hep pozitif kal lütfen. Geçmiş olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılıns canım sagol
yani bu olayları neden burada yazdın çok garipsedim...12 yi 10 geçe falan idrar vermişsin... bu kadar ayrıntı ve detay... ne bileyim normal değil canım ya
11 Yorumla
Soran+1 yılnormal olmayan ne kı? ne bıleyım demekkı ınsan benım gıbı ıssız gucsuz olunca yazıyo boyle.. detaylara takılıyorum ya ondandır belkı
+1 yılkan tahlili yaptınız mı üre felan çıktımı aşağıdan okuduğuma göre çok ciddi birşeyin gözükmüyor tedavisi olabilecek şeyler endişe etme.. sol böbrekte zaten birşey yok
05 Yorumla
Soran+1 yılacıle gıttık zaten.. ordan ultrasona yonlendırdı ıste.. jel gıbı bısey doktu doktor karnıma aletle baktı.. kagıt verdı.. ılk gıttıgın doktora gotur dedı. goturdum.. bobregınde sıkıntı var dedı.. urolojıye gozukmem gerekıyomus.. o hastanedede ne hıkmetse yoktu sansıma.. yarın oglene baska hastaneden randevu aldık gıdıcez bakalım.
- +1 yıl
ya var bişeyler belliki doktorda demiş ama o kadar da korkma düzelir inşallah fazla üşütmüşsün dür ayaklarını sıkı giyin sıcak olsunlar.
Soran+1 yılbıseyler varda ıns cıddı bısey yoktur.. adam tuttu bobrek yetmezlıgı olma ıhtımalı var dedı.. cat dıye soledı yuzume :(( bobreklerde ıltıhap vs olma ıhtımalı olablr mı acaba
- +1 yıl
ya yetmezlik geniş bir kavram sonuç gibi düşün öksürük bir çok hastalıkta oluyor ama sebebi öksürük değil geri dönüşü olmayan bir şey değil sonuçta şifayı veren Allah düzelirsin inşallah fazla stres yapma yeterki.
Soran+1 yılıns.. strees yapmamak elde degl ama ıyı dusunmeye calısıyorum cok sagolun
+1 yılCikmadik candan umut kesilmezmis. hem ne var öyle birşey olsa da ki olmaz insallah ama hayatta neler var haline sukret rabbimz büyük ona yönel nekdr büyük derdim varmis diyene kdr ne kadar büyük yüce bir Rabbim var demeni temenni ederim geçmiş olsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılne guzel yazmıssın tesekkur ederım. bugun hastanede kac tane engellı cocuk gordum...2 tane mhkum getırdıler jandarmalar.. halıme sukrettm vallaha..
- +1 yıl
Rabbim kuluna tasiyamayacagi yükü vermezmis gönlünü ferah tut
Soran+1 yılhakkımda hayırlısı. tesekkur ederm
böbreklerinde sorun olsa yan tarafında inanılmaz bir ağrı olur.. idrarında bir miktar kan olur, halsizlik ve göz çevresinde kızarıklık olur.. İnşallah böbreklerinde sorun yoktur. karnının üst bölgesi yani mide tarafında mı ağrıların var?
06 Yorumla
Soran+1 yılagrı nerde bılıyo musun karnımın sag ust tarafında gogsun bıraz altında.. dısardan sıslık bellı olmuyo ama.. içerdekı bobrek sısmıs balon gıbı olmus sankı oksurdugumde ya da yavasca hareket ettıgımde bıle fena sekılde sancıyo. goz cevremde kızarıklık falan yok ama halsızlıgım var ama o halsızlık doktora gıdıp geldıkten sonra oldu. psıkolojık heralde ıster ıstemez.
Soran+1 yılıns ıcınden gelen ses dogru soyluyodur.. doktor da bugun yanlarıma makıneyle bastırdı oralrda hıc agrı yok sadece sag gogsumun bıraz altı. safra kesesındekı tas ıle bobreklerdekı tas aynı sey mı pekı yoksa farklı seyler mı?
Soran+1 yılbugun gttk doktora. kan ıdrar tahlılı yaptılar ama alamadık sonucları cunku bbılgı ıslemde sorun varms pzt gtcez hemde tomografıye grcem muhtemelen
Geçmiş olsun. Allah şifa versin. İnşallah testler güzel çıkar.
02 Yorumla
Soran+1 yılıns amın tesekkur ederm
+1 yılGeçmiş olsun, Allah acil şifalar versin kardeşim, geyik yapıp dalga geçenlere de bolca vicdan biraz da beyin versin !!
04 Yorumla
Soran+1 yılallah razı olsun. bnı anlayan anladı ne dıyım.. troll falan dıyenlerı de allaha havale edıyorum.. yok goggle den kopyala yapıtr yapıyormusum de bılmem ne.. acıncak haldeler.. su ıslerımı bı halledeyım bı duze cıkayım.. ultrason kan ıdrar tomografı hepsının fotolarını cekıpkoycm belkı o zmn utanırlar
- +1 yıl
Est. hanımefendi , Allah var yukarda o biliyor ve görüyor her şeyi. siz gönlünüzü ferah tutun ve dua edip sağlığınıza kavuşmaya bakın. bizler de bu mübarek günün hürmetine duamızı ederiz, Allah sağlık sıhhat versin inş.
Soran+1 yılallah razı olsun tesekkur ederım destegınız ıcın.
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok gecmis olsun dua edecegim insallah onemli birsey yoktur Allah acil sida versin saglik onemli kimeyi saglikla teebite etmesin mevlam.. saglikla kal♥
01 Yorumla
Soran+1 yılsagol canım allah razı olsn
+1 yılYaa taş falan vardir belki sen bol su ic hareketsiz kalma sakin yarin doktordan sonra guncelleme yap bende merak ettim insallah kotu bir sey dgildir
02 Yorumla
Soran+1 yılblmıyom kı cnım tas da olablr kum da baska bıseyde.. guncelleedm.
- +1 yıl
Gecmis olsun bende tas vardi berbat bir agridir anliyorum seni Allah sifa versin.
yaşın kaç bilmiyorum. anne ve babanın önemli bir hastalığı varmı?
01 Yorumla
Soran+1 yıl23 yasındayım annem ve babamda herhangı bı hastalık yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah yardımcın olsun da hemen öyle telaş yapma ki bir de bu dünya da bu sadece senin başına gemiyor ve daha kötülerini yaşayan insanlaar da var bir de böyle düşün.. Gçmiş olsun Allah acil şifalar versin
03 Yorumla
Soran+1 yıldogru dıyorsun ne ınsanlar var.. ınan hayatından memnun olmayan bı ınsanı gotur bı hastaneye otursun bı yere sadece cevresını ızlesın.. emınım hayatın kıymetını anlar.. allah hastalıgı olanlara sıfalar versın canım.. amın. tesekkur ederım.
Cevap sahibi+1 yılamin.. ne olursa olsun bu hayatta öenmli olan en zor güçlüklerin karşısında dimdik durabilmek ve yılmamak ; )
Soran+1 yılaynen dogru canm :))
Geçmiş olsun canım ya üzülddüm umarım sundugun sey cikmaz.:(
04 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederım canım ıns olumsuz bısey cıkmaz dua et bana
Soran+1 yılsagol canım allah razı olsun
+1 yılAllah yardimcin olsun Allah acil sifalar versin İnsallah iyilesirsin cok gecmis olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılsagol canım allah razı olsun
gececek melegim bnm. bu sorunu yasayan cok insan var. hayati bisi degil. kurtulursun melegim bnnm <3 korkma. hatfa geleyim elinden tutayim istersen. o minik ellerinden :)
06 Yorumla
Soran+1 yılcok garıp bı tesellı oldu ama yınede tesekkur ederım.
Soran+1 yılyok estagfırullah. sıkıntı yok.. tesekkur ederım allah razı olsun :))
Soran+1 yıl:))
Geçmiş olsun. Hemen ümitsizliğe kapılma doktor sadece bir tahmin yapmış bu da seni korkutmuş her ihtimale karşı söylemiş yani. Allah şifa verir inşallah. Sen elinden geleni yap yeterki.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen oyle korktum bıraz ama bugun bıraz daha ıyıyım allaha sukur
+1 yılCanım bu çok az su içmekten oluyor kuzenimdede oldu aynısı 1 böbreği çalışmıyor bol bol su içmen gerek inşallah öyle birşey çıkmaz.. geçmiş olsun tatlımm..
07 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederım allah razı olsun. hadı ya bende cok su ıcmem bılıyo musun gunde 3-4 bardak fln.. allah kuzenıne de sıfa versın.. napıyo pekı yaa
- +1 yıl
Ya hayatı zorlaştı tabi eskisi kadar iyi değil koşamıyor mesela istediği kadar yürüyemiyor rengi biraz soluk ama iyi yinede bol su içiyor artık ah keşke böbreğini kaybetmeden önce içseymiş o suyu :/
Soran+1 yılallah yardımcısı olsun kuzenının. keske ıcseymıs ama ıste ınsan basına gelmıcekmıs gıbı zannedıyo. oysakı her sey ınsan ıcın bu hayatta.. kuzenınınde benım gıbı mı oldu pekı karnının sag ust tarafında ıcerden sıslık mı vardı
- +1 yıl
Hayır tesadüfen basit bir röntgende çıkmış inanılır gibi değil ama :) bir yeri ağrımıyordu yani.
Soran+1 yılhadı ya cok ılgınc allah yardımcısı olsun tekrardan.. ogrenmesıne vesıle olmus o rontgen
- +1 yıl
Evet canım allah seninde yardımcın olsun inşallah iyileşirsin en kısa zamanda kötü bişey çıkmaz inşallah karamsar bakma iyi geceler.. :)
Soran+1 yılıns canım destegn ıcın sagol ıyı geceler
Gizli Üye(36-45)+1 yılyeni gördüm soruyu. geçmiş olsun. darbe falan aldınmı hiç karnına? sağ üst dediğin karaciğer de olabilir. tomografide net olarak çıkar. merak etme herşeyin bir çaresi var. şifa da doktorlardan değil Allahtandır unutma bunu.
01 Yorumla
Soran+1 yılya herkes ole dıyor zaten bobrek gogsun altında olmaz.. yanlarda olurmus.. ama ne bılıyım ben benım agrıyan yerım sag gogsumun 10 cm falan altı ıcerde yumru gıbı bısey var mı sısmıs gıbı.. doktor bobrekte sıkıntı var dedı durum bu yanı
Gecmis olsun umarim bisey cikmaz sonuclarda :-/, saglikli beslen cok yesilik ye..
Yarin burada sonucu yazarmisin merak ettim , Allah yardimcin olsun05 Yorumla
Soran+1 yılıns canım tesekkur ederım. dedıgın gıbı cok su ıcmem ve beslenmeme daha cok dıkkat etmem gerek.. yarın yazarm buraya.
Soran+1 yılpzt ye kaldm
Soran+1 yılguncelledım
Mantar vb zehirlemesi olabilir mi?/geçmiş olsun, Allah şifa versin.
09 Yorumla
Soran+1 yılamın sagolun.. mantar zehırlenmesı derken bldgmz mantarı mı dıyrsnz
Soran+1 yılben mantar pek yemem.. yakın tarıhte mantar yedıgımı de hatırlamıyorum.. belkı 3 4 ay once falan bı yemegın ıcınde falan yemısımdır.
Soran+1 yılama annem babam kardesım falanda yedı onlara nıye bısey olmadı.. cok ılgıncmıs ılk defa duyuyorum.
- +1 yıl
m.haberturk.com/.../997075-saglik-bakanligi-uyardi burada bir kismi yaziyor
Soran+1 yılkorkuttun benı he :(( hayırlısı olsn ne dıyım valla.. cok sasrtıcı bısey ama
Soran+1 yılaynen oyle.. saglık cok onemlı. kıymetını bılmelıyız.
Ya inş kötü bir sey yoktur gecmis olsun ama solda olsa mide ile ilgili birsey deedim sagda ksraciger falan var inş onla falan da ilgili bir sey degildir belkide diyaframınla ilgili bir sorun da olabilir bobrek olması biraz bana ters gibi geliyo
03 Yorumla
Soran+1 yılvalla bunu ben demıyom kı doktor dıyo.. ben apandıstın suphelenmıstım ama oda sanırım sag alt tarafta oluyomus.. ıns kotu bısey yoktur tesekkur ederm
Soran+1 yıldızımı yukarı cekınce alt taraf degl ust tarag sancıyo alt tarafta bıse yok.. umarım hıcbısey yoktur
+1 yılGecmis olsun saglik beklemez hemen doktora gitseydin kesle
01 Yorumla
Soran+1 yılgttm zaten canım ama bugun bıraz daha ıyıyım dune gore dun fenaydı yatakta kafamı bıle dgru duzgun cevıremedım bı ara agrı yapıyo dıye
Bol bol dua et şifa duaları oku ve sağlığına dikkat et ihmal etme kendini Allah acil şifalar versin
01 Yorumla
Soran+1 yılsagol canım allah razı olsun dua edıyrm zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü bir şey olduğunu pek sanmıyorum. İnşallah en yakın zamanda iyi olursun. Senin iyi olman için dua edicem kardeşim.
01 Yorumla
Soran+1 yılıns kotu bısey cıkmaz tesekkur ederım allah razı olsun.
Derdi veren Allah dermanıda verir. Canını sıkmamaya çalış ve çok düşünme psikolojin bozulur sonra. İnşallah kötü birşey çıkmaz. Allah acil sifalar versin ☺
01 Yorumla
Soran+1 yılsagol canım allah razı olsun yarın doktora gıtcem bakalım tekrardan
Gizli Üye(36-45)+1 yılinşallah yoktur ama tek ise şükür edersin, iki böbrekse, uyarsa gelirim birini vermeye
inşallah önemli bişey değildir :(07 Yorumla
Soran+1 yılıns bıseyım yoktur :(( destegın ıcın tesekkur ederım. sag tarafta sıkıntı var sanırım
Cevap sahibi+1 yıltaş falandır belki ya, babam da aynı şikayetten gitti doktora, taş varmış. zor oldu ama geçti gitti.
Soran+1 yılnasıl bılıyo musun sag tarafım ıcerden sıs.. dısardan bellı olmuyo ama ıcerden sıs ben hıssedıyorum. sureklı agrıyo.. oksursem agrı daha artıyocok acayıp bısey babanızında mı boyleydı
Cevap sahibi+1 yılbabamın da sağ taraftaydı, tabi hep sağda olacak diye bir şart yoktur belki ama babamı ambulansla götürmüşler, araba kullanacak hali yoktu, ben de evde değildim. 2 hafta sürdü düşürmesi.
aklıma gelmişken söyleyim normalde içiyor musun bilmiyorum ama taş düşürmeye çalıştığını duyanlar bira iç falan derler, içme. onun yerine taze yoğurdun suyunu iç
Soran+1 yılbelkı benımkı de oyledır dıcem.. ama asagıdakı doktor raporu yaz dedı yazdım. tas vs. yok dedı.. artık hayırlara gelsın.. hayatımda hıc alkol almadım.. yogurdunn suyunu ıcerım ondan kolay ne var..
Cevap sahibi+1 yılamin, inşallah yoktur bişey :(
Soran+1 yılıns amın
+1 yılezbere konuşmuş doktor. bır şey yoktur ınş. geçmış olsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılıns canım sagol
Allah şifa versin canım. İnşallah önemli birşey yoktur
01 Yorumla
Soran+1 yılallah razı olsn canım ıns bıseyım yktur
+1 yılgeçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda iyileşirsin ve umarım kötü bişey çıkmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılıns canım tesekkur ederm amın
+1 yılAllah şifa versin, geçmiş olsun. Çok su iç ve olumsuz düşünme daha bir şey belli değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılsagol canım allah razı olsun ıyı dusunmeye calısıyorum belkı de sadece benım kuruntumdur
çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce iyi olursun kötü ihtimali getirme aklına
01 Yorumla
Soran+1 yılıns canım tesekkur ederm
+1 yılHi. bişeyi takma Allahın izniyle her bir hastalık şifasına kavuşur bende de beyincik küçülmesi 3 tane kis ve sünizit var ben takmıyom
01 Yorumla
Soran+1 yılallah yardımcın olsun..
Türkiye işte oradan oraya yok o arızalı bu arızalı. Kardesim allah yar ve yardimcin olsun İnşallah duaların seninle..
02 Yorumla
Soran+1 yılallah razı olsun tesekkur ederım. TR'de paran yoksa tabırı caızse ol dıyolar sana :(( acıle gıdıyosun adam 3 saat sonra gelecek sıra numarası verıyo sana
+1 yılinsan sağlığının kıymetini böyle zamanlarda anlıyor. Allah şifalar versin, ve Allah beterinden korusun.
03 Yorumla
Soran+1 yılo kadar dogrukı saglık elden gıttı mı zor valla. benımkı nekı hastnede neler neler var :((
- +1 yıl
aynen haklısınız, Allah herkese acil şifalar versin.
Soran+1 yılamınn ınsallah.
göğüse neden gitmedin anlamadım öksürükte acı var ise aşırı birşekilde üşütmüşsun inşallah ciddi bir şey değildir
02 Yorumla
Soran+1 yıloksurukte derken lafın gelısı o.. oksurunce hapsırınca anı bısey yapınca kasılıyo grı yapıyo.. ben acıle gttm o ultrasona gonderdı onun verdgı rapordada bobrekte sorun olablr yazıyo doktor ole dedı yanı
+1 yılKıyamam :( umarım birşeyin yoktur ki bana öyle geliyor en kısa zamanda atlatırsın umarım eminol senin için dua edeceem :/
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederım ıns.. allah razı olsun
Allah yardımcın olsun...
Çok su içmeni öneririm...02 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederım.. ıcıyorum artık.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun bulurlar eminim bir çaresini büyütme o kadar kimi insanların ne büyük sorunları var biz yine iyiyiz bende ameliyat olucam olumlu düşünmek lazım böyle durumlarda
01 Yorumla
Soran+1 yılallah sana da sıfa versın.. bugun hastanede neler vardı bı gorsen. sadece 3-4 tane engellı cocuk grdm :(( halımıze sukur valla.
bol bol su iç romeo nun dediği gibi böbrekleri çalıştırman lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılıns bısey cıkmaz bundan sonra sıseyı ayırmıcam yanımdan.
İnş iyi olursun ama karnının sağ üst kısmıyla böbreğin ne alakası var onu anlamadım?
016 Yorumla
Soran+1 yılkarnımın sag ust tarafı yanı sag gogsumun bıraz altında ıcerden sıslık var bobek ordayms
Soran+1 yılsag gogsumun hemen altında demedım agrım sag gogsumun BIRAZ altında dedım.
Soran+1 yılne dıyım kı ben bılemedım.. boyle bı konuda dalga gecebılecegımı dusundun ya acınacak haldesın.. bunu bıl.. benım sancıyan yerım sag gogsumun 10-15 cm altı.. laflarına dıkkat et.
Soran+1 yılintraabdominal gaz artefaktı nedenıyle tetkık suboptımal olup, ızlenebıldıgı kadarıyla;karacıger boyutları fızyolojık ust sınırdadır.(160 mm).. konturlaları tabıı ızlenmektedır.(karacıger parankım ekosu homojen olarak artmıstır (gradel hepatoteatoz) ıntrahepatık afrayolları ve vaskuler genıslıkte ızlenmektedır..
safra kesesı lokalızasyonu boyutları ve duvar kalınlıgı normaldır. lümen ekosu tabııdır. koledok normal kalıbrasyondadır.
dalak boyutu ve doku ıcı eko dagılımı tabııdır.
Soran+1 yılpankreas boyutu ve konturları ve parankım ekosu tabııdır.
her ıkı bobrek boyutları, konturları, parankım kalınlık ve ekojenıtelerı tabıı ızlenmektedır. bobreklerde kalkül, kitle, pelvikaliektazi saptanmamıstır. sağ böbrek orta zon lateralde silik sınırlı kortikal ekojenite artısı ızlendı (parankimal hastalık?)
orta hat vaskuler yapılar normaldır.
mesane cidarı düzgün, cidar kalınlıgı normal lümeni homojendir.
uteruz ve her iki over boyutu normaldir.. uterus retrovert konumdadır.. endometrium kalınlıgı 10 mm'dir.
Soran+1 yılbatın ıcerısınde serbest sıvı izlenmemiştir.
bunlar ultrason kagıdında yazanlar.
Soran+1 yılultrason kagıdımda yazanlar bunlar.. hastane bahcelıevler devlet hastanesı doktorun adını yazayım mı ıstersen ara sor.. yıne soyluyorum herkesı kendınız gıbı zannetmeyın.. ACINACAK HALDESİN.
Soran+1 yılterbiyesiz ukala. baslıktan gıder mısın.. bana ne olduysa allah sana on katını versın. kıvım kıvım kıvran belkı o zaman anlarsın benı.. hadı rasgele gereksız ınsan.
Soran+1 yılbenım durumumda olanlar benı anladı. saglık alanında calısanlar da ne bıleyım doktor vs. olanlarda yazdıgım seylerde terımlerın anlamlarını vs bıldıklerı ıcın yorumlarını yaptılar.. senın gıbı cahıl degıller.. son kez soyluyorum benım tepemın tasını attırma.. azcık gururun olsun ve yazma gıt..
- +1 yıl
Al yazdım nolcak mal ya gelmiş burada kıvrım kıvrım kıvrılıyo troll olduğu anlaşıldı ya. İki dakikada kopyala yapıştır yaptın aferin pardon ne 2 dakikası ya iki saniye bile sürmedi kağıttan kopyalayıp yapıştırdın galiba he? Daha fazla yazıp senin xperini arttırmicam burada ki enayiler yeterince arttırmış zaten
Soran+1 yılben sabah hastaneden geldıkten sonra yanı yaklasık 9 saat once falan yazdım.. yukarda yazdım bak desydım anlamıcaktın.. ee ne de olsa akıl yoksunusun. ordan kopyala yapıstır yaptım tabıkı.. yenıden mı yazcaktm sana.. ama hata bendekı senı ınsan zannettım!!! ama degılmıssın!!! yanılmısım!!!
+1 yılZamanında az su içersen olacağı odur. Yaşın kaç, ailende var mı böyle sorun?
08 Yorumla
Soran+1 yılahh ahh...23 yasındayım.. ailemde hıc boyle sorun yokk
- +1 yıl
Böbrek rahatsızlığı biraz da genetik yatkınlık gerektirir ailende yoksa sende olması da biraz daha düşüktür. Ne zamandır rahatsızlık var. 2 yıl filan oldu mu?
Soran+1 yılsu son 1 yıldır falan bazen ama karın agrısı gbı yoklayıp gecıyodu.. bende onemsemezdım. ama bu seferkı fena oldu
- +1 yıl
Ah ah keşke ihmal etmeseydin geçmiş olsun canım. Hemen yetmezlik olmaz
Soran+1 yılkeske.. ben o terımı bıle bılmezdm ama doktor dedı ıste.. pzt kan ve ıdrar sonuclarına baktktan snra tomografıye yollıcak sanırım. yanı doktor bugun ole dedı ama pzt ye kaldı
- +1 yıl
Hayırlısı. Canını hemen sikma yasin daha küçük. Ancak bol su tuket protein alımını kisitla.
Soran+1 yıloo su yok mu suu 5 lıtre su tutcam odamda :))
- +1 yıl
:)) hah aferin iyi olur o.
+1 yılKotu dusunme sen yine de. Belki de sadece tas vardir. Gecmis olsun :(
01 Yorumla
Soran+1 yılyarın gorucez bakalım cnım. hayırlısı olsun. tesekkur ederm.
+1 yılGeçmiş olsun Allah şifalar versin üzme kendini üzüntü hastalıgı daha kötü etkiler Güzel düşünmeye kendini iyi hissetmeye çalış dualarımız seninle.
01 Yorumla
Soran+1 yılallah razı olsn tesekkur ederm
Gizli Üye(36-45)+1 yılİhtimal demiş. Erken teşhisle umarım öyle bir durum olmadan iyileşirsin. Moralini yüksek tut
01 Yorumla
Soran+1 yılıns canım tesekkur ederım moralım dune gore daha ıyı sukur
Gizli Üye(30-35)+1 yılGecms olsun. Kötü düşünme insallah iyi olursun moralinide bozma.
05 Yorumla
Soran+1 yılsagol canım ıyı dusunmeye calısıyorum ama bugun mınıbuste eve gelırken bıle gozlerım doldu hep :((
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum canım sağlığını kaybetmekten korkuyorsun iyi şeyler olmayacağını düşünüyosun ama moralin ne kadar iyi olursa hastalığını da o derece iyi atlatırsın.
Soran+1 yılyanı ınsan uzuluyor.. hayatımda hıc basıma boyle bısey gelmemıstı.. ama kaderımde varsa yasarım.. ıns hayırlısıyla atlatırım tesekkur ederm
Cevap sahibi+1 yılDua edicem insallah atlatirsin :)
Soran+1 yılsagol canım
Gizli Üye(36-45)+1 yıliçin rahat olsun, eminim ki paylaşımını gören herkesin duaları seninle. inşallah en kısa sürede iyileşirsin. acil şifa diliyorum Allah'tan
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederım.. allah razı olsun hepınızden
+1 yılSafra kesende taş falan olmasın Allah acil şifalar versin
02 Yorumla
Soran+1 yılolablr doktor ılk kontol ettgnde acılda karnımın belılrı bolgelerınde bastırdı.. sag gogsumun altı felaket agrıdı.. safra kesesı muhtemelen dedı. ultrasona gonderdı.. sonucu elıne aldıktan sonra safra kesesı degl sorun bobrekmıs dedı
- +1 yıl
Umarım ciddi bile depildir
- Devamını Gör (88)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler