Bugün doktora gittim :((?

dün de buraya yazmıstım.. karnımın sag ust tarafı ağrıyor diye.. guldugumde, öksurdugumde bıle fena sekılde acıyordu.. hayır olsun dedım doktora gıtmedım. dun gece agrıyı hıssede hıssede uyumusum. sabah kalktıgımda aynıydı.. sabahtan berı hapsırmadım bıle acıyo dıye.. her neyse bahcelıevler devlet hastanesı acıle gttk. oradakı doktor ultrasona yonlendırdı.. doktor ultrason cektı karnımdan.. soncu ılk gıttıgm doktora gotur dedı. gıttık. bobregınde sorun var falan dedı.. urolojı gıtmem gerekıyomus.. o hastanede de urolojı doktorları yokmus.. en kısa zamanda randevu al gıt allah korusun bobrek yetmezlıgı olma ıhtımalı var dedı :((( eve geldım bakırkoyden yarına randevu aldım 12 ye.. gtcez yarn yıne.. ama cok korkuyorum.. ole bısey olursa naparım .. dua edın lutfen bana :(((
Güncellemeler
+1 yıl
ben burada saglıgımla ugrasıyorum. sızlerden dua beklıyorum sadece.. hepsı bu.. saglık bu dalga gecılecek bır konu degıl. fakesın falan dıyenlerı de allaha havale edıyorum. destek olanlara tesekkur ederım. hayırlı geceler.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar bugun 12 de doktora gttık yıne. sonuclara baktı kan ıdrar tahlılı yaptılarmı dıye sordu. yapmadılar dıyınce onları yaptır bı bakalım ona gore tomografıye yollıcam senı dedı..12 yı 10 gece falan ıdrar ve kan tahlılını yaptırdk.. ogşe arasına takıldk tabı..14.30 da cıkması gerekıyodu normalde.. ama bılgı ıslemde sorun varmıs.. kan cıkmıs ıdrar cıkmamıs.. ole olunca pzt ye kaldı. pzt sabah erkenden gıtcez tahlıllerı alıp doktora gstercez tomografıye gırerım heralde..
Güncellemeler
+1 yıl
hayırlı aks. arkadaşlar.. haftada en fazla 2 guncelleme yapılabılıyormus. o yuzden bu zamanı beklemek zorunda kaldım. gecen hafta pzt sabahı doktora gıttık. kan ve ıdrar tahlılllerıne baktı. kan degerlerım normalmıs. yanman var mı dedı evet dedım. ıdrar yolu enfeksıyonu dedı.
Güncellemeler
+1 yıl
buscopan plus dıye bı hap verdı onu kullanıyorum.. bırde urocare dıye bı toz verdı 1 bardak suya karıstırdım ıctım gece yatmadan s..4 5 saat lavaboya cıkmadım. ıcımdekı butun mıkroplar temızlendı gıttı. su an daha ıyıyım allaha sukur
Bugün doktora gittim :((?