Zayıflamak için kendimi kusturmak istiyorum?

kiloma son zamanlarda aşırı taktım artık yemek yemek istemiyorum sabah ilk kalktığımdan beri ne kadar kilolu olduğumu düşünüyorum vücudumu inceliyorum ve yediklerimi hemen kusmak istiyorum bunun hastalıklı bir düşünce olduğunu biliyorum ama dayanamıyorum dün arkadaşım 'sen kilo mu aldın' dediği zaman bu düşünce iyice körüklendi dakikada bir tartılıyorum. kendimi kusturmak istiyorum aynı zamanda istemiyorumda çünkü bu bir hastalık ve bu yola girdiğim zaman çıkmak aşırı zor olucak ama kilo vermek istiyorum fazlalıklarımı kesip atmak istiyorum, yediğim her şeyi boşaltmak gerekirse yememek istiyorum. sosyal medyada gördüğüm kişiler, arkadaşlarım hepsi zayıflar ama ben onların 10 katı falanım bugün 60 kilo olmuşum her baktığım zaman ağlamak ve daha fazla yememek istiyorum, hayatım boyunca aç kalmak istiyorum. gördüğüm herkesin ne kadar zayıf olduğuna bakıyorum ve kendimle kıyaslıyorum bu düşünceyi nasıl engelleyebilirim? bu konuda aileme danışmaya çekiniyorum açıkcası çünkü annem 'çok yiyosun' vb. cümleler kuruyordu sürekli ve sürekli -zaten o yüzden biri (leri) yle yemek yerken aşırı çekinirim- bu yüzden anneme bu konuyu danışırsam ne diyeceğinden emin değilim ama aynı zamanda danışmazsam ve belkide terapi almazsam bu olayın büyüyeceğinin farkındayım. sizce ne yapmalıyım?

Zayıflamak için kendimi kusturmak istiyorum?