Tırnak batması sonucu parmağım şişti dokununca veya bı yere değince çok acıyor, beyazlamis sanki içi iltihap diye düşünüyorum sizce, yarın maniküre gitcektim, manikürcü halledebilirmi bunu?

Tırnak batması sonucu parmağım şişti dokununca veya bı yere değince çok acıyor, beyazlamis sanki içi iltihap diye düşünüyorum sizce, yarın maniküre gitcektim, manikürcü halledebilirmi bunu?
Geçen hafta aynı sebeple bende de oluştu.
Aynı şikayetlerim vardı, onu görmezden gelince, daha fazla bir yerlere temas ettirmeyince vücut kendi kendine halletti.
Önce o beyazlık genele yayıldı ve rengi sarardı, sonra şişlik inmeye başladı ve en son deri üzerini attı ve kendini yeniledi, şu anda eskisinden de iyi.
Yani vücudun halledecek ama süreci hızlandırmak istersen manikürcüye sorabilirsin ama hijyenik olması şart eğer bir şeyler yapacaksa.
Ya öylemi çok geçmiş olsun çok yardımcı oldu yorumunuz gerçekten zaten maniküre gitcektim dediğiniz gibi hijyenik olur mu vs. diye bı soruyum eğer olmaz belki daha kötü olabilir filan derse beklerim dediğiniz gibi vücudun yenilemesini sonra giderim manikure
Çok teşekkür ederim
Cevap
2Cevap
Mikrop kaparsa daha fazla şişer iltihap kapar, cildiyeye git
Teşekkür ederim yorumun icin
Rica ederim geçmiş olsn
Tırnakların bakımsız ve pis
Sana temizmi diye sormadim
Ben diyim genede pis kiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?