Tırnak bakımı ve el bakımımı yapıyorum, oje sürmeyi de çok seviyorum, ama tırnak etrafındaki etleri kesmek veya itmek gerekli mi. Oje sürerken itince daha iyi oluyor ama, kesenlerin daha kötü çıkıyormuş. Ne gerek var ki, kim dikkat ediyor oradaki incecik etlere. Sizce kesmeli miyim, aranızda kimler kesiyor?
Ben itiyorum. Benim tırnak yapım çok küçük bu yüzden aslında kendime bir tık alan açmış oluyorum. Tırnak etlerimi de genel de yiyorum 😕 Bazı tırnaklarda itilmeyen o deriler cidden kötü görünüyor özellikle oje suruldugunde falan. Ama kötü değil diyorsan bence gerek yok. Tırnak etlerin de sertlesmis ölü deriler değilse kesme.
eğer kalın ve sert değilse belli bile değilse kesinlikle gerek yok çünkü dünya saçması şey bakma sen erkeklere onlar kendi bakımlarını yapsın önce sonra gelsin gönül gezdirsin istediği şeylerde sen bunu sorana kadar manikürün nasıl bir şey olduğunu bile bilmiyorlardı kesin 😂
Hayatımda bir kere bile kesmedim ama tırnaklarım uzun ve ojeliyken çok beğenilir çok gereksiz bence
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
banada öyle geliyor ama erkekler dikkat ediyormuş cok şaşırdım e buna bile dikkat ediyorlarsa onlarda bizim gibi kendine iyi bakmazsa artık onlara diyecek lafım daha çok😂
bakım yapıyorum onun dışında törpü krem falan da onları kesmek hem sonra daha kötü çıkartıyor hem de onların da bir yararı var boşuna yoklar yani kesince çoğu kız mikrop kapıyor erkeklerin buna dikkat ettiğini bilmiyordum
iş kendinize gelince ben memnunum dersiniz tabi başkasına gelince onu yap bunu yap e sen napıyosun kıçını kaldır da sporunu yap o kıllı ellerini koltuk altını kaşını al pisliksiniz çoğunuz erkeksiniz diye bakım yapmaya gerek yok sanıyorsunuz
En İyi Cevaplar