Şeffaf diş plağı tedavisi, zaman içinde dişlerinizi kademeli olarak daha iyi bir hizaya getirmeye odaklanan aslında eskiden beridir kullanılan ama son yıllarda gelişen malzemeler ile popülerleşen bir tedavi. Düzeltmek istediğiniz ufak tefek dokunuşlarda olsa ciddi eğriliklerde olsa şeffaf plak tedavisi herkeste kullanılabiliyor diye biliyorum. Tabi en doğru bilgiyi diş hekiminizden alırsınız çünkü her hastaya ona özel farklı çeşitli plaketler verilir setler dişlerinizi daha da yakınlaştırır ve eskisinden daha iyi bir görünüm kazandırır. Set set gidildiği için de tedavi biraz aşamalı ve zamana bölünmüştür. Ben diş hekimimin önerisi ile ClearCorrect kullandım ve yaklaşık 5 ayda gözle görülür ciddi sonuçlar elde ettim. Modern diş hekimliğinde artık çok fazla kullanılan bir yöntem diş telleri ile insanın kendine acı çektirmesine gerek kalmadı.
Doktorla görüşmek gerek, kişiye özel yapılıyor. Ama dış teli takıldı ise sanırım artık gerek yoktur. 12 yaşından sonra damak açmak için içten takılan var o ise yarıyor, sonra tel takılıyor. Görseldekinin bir etkisi olduğunu sanmıyorum. Gece plağı diye geçiyordu sanırım adı.
Benim dişlerim sadece biraz öndeydi diş tel takmıştım bittikten sonra iç tel kullandım 5 yıl sonra çıkarmak lazım dedi doktor çıkardım şimdi dişlerim hareket etmeye başladı ama konuştum bu cumartesi randuvu aldım