Kızlar evde röfle seti alıp yapan var mı? Ben almak istiyorum cesaret edemiyorum bilgisi olan varsa bana fikir verir misiniz? Evde röfle yapımı nasıl oluyor?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlar evde röfle seti alıp yapan var mı? Ben almak istiyorum cesaret edemiyorum bilgisi olan varsa bana fikir verir misiniz? Evde röfle yapımı nasıl oluyor?

Nevacolor saç boyalarının yoğunluğunu çok sevmiyorum, istediğim tonu tam olarak veremiyor ama röfle setini kullananlar memnun kalmış genel olarak. Çabuk akması dışında bir şikayetleri olmamış gördüğüm kadarıyla 🙂 En iyi röfle seti yorumları için: En iyi röfle seti hangisi? Koleston röfle setini kullananınız var mı?
Kuaförler röfleyi aralara açıcı atarak, saçları tutam tutam ayırarak yapıyor ama evde röfle seti ile yapmak da zor bir işlem değil. Bana göre röfle seti alıp evde kullanmak daha mantıklı. En iyi röfle seti hangisi? Diye sorarsanız benim önerim kesinlikle Palette olur :) Saçları çok iyi bir şekilde açıyor ve asla yıpratmıyor.

İçeriğindeki doğal yağlar sayesinde saçları derinlemesine nemlendiriyor açıcının saçları yıpratmasına izin vermiyor. Saçları yumuşacık yapıyor, kurutmuyor. Evde röfle yapımı için en ideal boyalardan bir tanesidir.

Annem röfle hayranı olduğu için bir kere de evde deneyelim demiştik :) Çoğunlukla bende evde boyarım saçlarımı ama röfleyi sadece annem için kullandım :D Röfle bonesi kutunun içerisinden çıkıyor. Biz Koleston kullandık fakat farklı markaların da röfle seti var. Saçların çok temiz olmazsa daha iyi bir sonuç elde edebilirsin. Röfle seti kullananlar genel olarak memnun kalmış, biz de öyle :) Kuaförde yaptırmaktansa evde yapmak daha hesaplı oluyor :)
Kutunun içerisinde evde röfle yapımı için kullanılacak saç açıcı toz ve oksidasyon bulunuyor. Onlar iyice karıştırılır. Topaklanmamasına dikkat edin, pürüzsüz bir kıvamı olmalı etkili sonucu görmek için.
Boyanın bulaşmasını istemediğin saç tutamları varsa onları önceden ayırabilirsin. Saçları geriye doğru taramak gerekiyor.
Röfle bonesini saçları çok fazla oynatmadan geçiriyoruz. Röfle bonesi zaten delikli bir şey, geriye sadece saçları çıkarmak kalıyor. Ben bunun için büyük cımbızlardan kullandım.
Çıkarılan saçlara hazırlanan boya karışım sürülür ve 35-40 dakika arası bekletilir. Biz bir poşet daha geçirdik saçlara. Bunun için folyo da kullanılabilir. Saç hava almadığında açılma işlemi daha iyi sonuç veriyor. Evde röfle seti kullanımı oldukça basit aslında. İşine yarayabileceğini düşündüğüm için bir de video eklemek istiyorum:
https://www.youtube.com/embed/irLT_OOIATc
Sea Color benim en sevdiğim boya markaları arasında yer alıyor. Kesinlikle tonu, pigmenti harika. Röfle setini kullananlar da memnun kalmış. Boya çabucak akmıyor, uzun süre yoğunluğunu koruyor.

Nevacolor saç boyalarının yoğunluğunu çok sevmiyorum, istediğim tonu tam olarak veremiyor ama röfle setini kullananlar memnun kalmış genel olarak. Çabuk akması dışında bir şikayetleri olmamış gördüğüm kadarıyla :) En iyi röfle seti yorumları için: En iyi röfle seti hangisi? Koleston röfle setini kullananınız var mı?
Röfle belki de saçta en havalı duran şey. Hayatın boyunca aynı saçla gezeceksin deseler gözüm kapalı röfleli saç derim! O kadar ciddiyim yani. :D Ben de sana loreal röfle seti hakkında bilgi vereyim. :)
L'Oréal röfle seti, saçlarını evde açmak isteyenler için tasarlanmış pratik bir ürün olarak öne çıkıyor. Evde kendi kendine yapabildiğin için oldukça pratik bir ürün haliyle. Setin içerisinde, röfle yapmak için gereken tüm malzemeler yer alıyor. 4 4'lük bir ürün bu nedenle. :)
L'Oréal röfle seti, profesyonel bir salon hizmeti almadan, evde röfle denemek isteyenler için bence çok ideal bir ürün. Ben bunu, favori bir kuaför bulamamış ya da iyi bir şekilde röfle yapamayan kuaförler nedeniyle tercih edilebileceğini düşünüyorum.

L'Oréal röfle setini kullananlar genel olarak üründe memnun kalmışlar. Evde röfle yapabilmeyi çok büyük bir olay olarak yorumlamışlar ki hiç de haksız değiller. Röfle setini kullananlar, ürünün saçları yıpratmadan doğal ve parlak röfleler oluşturduğunu söylemişler.
Özellikle ilk defa röfle yapacaklar için çok pratik bir ürün olduğunu söylemişler. L'Oréal röfle setinin uzun süre kalıcılığından bahseden kullanıcılar da olmuş. Bu da ürünün tartışmasız kalitesini gösteriyor. Gözü kapalı tercih edebilirsin. :)
Öncelikle cildini korumalısın. Bu nedenle ürünü uygularken mutlaka eldiven kullan. Aynı zamanda boynuna da bir havlu koy. Sonrasında saçlarını ince tutamlar halinde ayır. Bu da kolay uygulama açısından önemli.
Setin içinden çıkan talimatlara göre boyayı hazırla. Sonra de kutunun içerisinden çıkan fırçayla saçına dikkatli bir şekilde uygula. Daha doğal görünüm için ince tutamlar halinde uygulaman da önemli. Saç tipine ve istediğin açılma derecesine göre, karışımı saçında 20-40 dakika arasında beklet.
Süre sonunda ılık suyla saçını durula ve setin içerinden çıkan bakım kremini uygula. İşte bu kadar! Röfleli saçlarla ortamlarda efsane olacağına eminim. 😎
Ben kullanıyorum
Güzel 👍 dene bence
Cevap
2Cevap
Aslında kullanımı çok basit ya
toplanın anlatıyorum, röfle oldukça profesyonel bir iş, evde olmaz ha yaparsınız ama röfle gibi durmaz.
Boya markası eğer varsa loreal, hiç yıpratmaz palette denmiş, vallamı? saçta renk açılıyor nasıl yıpranmayacak
evd eyapmayın olmaz olmuyor.
bir kuaför olarak söylüyorm röfleyi sakın evde yapıpta kendine bu kötülüğü yapma
Kuaförde mümkünse iyice araştırdığın bir kuaförde yaptırmanı tavsiye ederim. Saç şakaya gelmiyor
Kuaförde yapıldığında bile saçta yanma meydana gelebiliyor ki bu yüzden gerçekten işinin ehli bir kuaförde yaptırmanızı tavsiye ederim.
El yeteneğin iyiyse yap ama pişman olabilirsin röfle zor
O zaman kuaför
En guzeli kooforde yaptimak ben beceremedim cok kotu oldu
Turuncu kafa olmak istemiyosan denememeye devam et 😂
Bu konuda fikrim yok iyi olacağını sanmıyorum.. kuaföre git derim
Kesinlikle alma deneme :D tam bir işkence tek tek deliklerden geçirmek tabi yardım eden olacaksa bilemem ama ben saatlerce uğraştım yaptımda ama istediğim gibi olmadı çünkü kendi saçınla onun geçişi olmuyor kuaför en iyisi
Oha öyle bir set mi varmış
Bence kuaforde yaptir gec olsun guc olmasin.
Mümkünse kuaföre git 🙄
Çok iğrenç onlar
Güzel olur kullanmadım ama, kullananlari gördüm
Hayır kullanmıyorum
Yok..
Yaptırmak istiyorum
Hayır.
kullanmadım
yoo.
Kullanmam k.. a... l
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?