Koleston röfle setini alıp saçımın bir tutamında denedim, saçlarım biraz yıprandı sanki. Daha önce deneyeniniz ya da herhangi bir bilgisi olanınız var mı?
En iyi röfle seti hangisi?
En iyi röfle seti hangisi?
RÖFLELİ SAÇ BAKIMI için ben keratinbakim derim. Çünkü röflede saçlar müthiş bir şekilde keratin eksikliği yaşar. Bu bakımdan zayıf cılız ve kopan kırılan saçlarınızı en güzel katkısız keratin yüklemesi ile güçlendirebilirsiniz.
palette kullandım bir güzel rezil ettim saçı sonra koyu renge boyamak zorunda kaldım ama hayat işte baktım daha çok yakıştı.
Ben paletteninkini kullandım içinde oryal var ama ben baz olarak kullandım üstüne boya kullandım
sakın kullanmaaa iğrenç bişey :( tecrübeyle sabittir
Bende almayı düşünüyorum ya, neden?
hiç öyle düşündüğün gibi olmuyor. turuncu oluyor. yanıyor. sonra kuaföre düeltsin diye daha çok para harcıyorsun
postişlerime yapmıştım yaktı. kolestonun hiç bir ürününden memnun kalmadım zaten
Denedim malesef ve kullanma git kuafore daha iyi saclarım hem tam acılmadı hemde cok yıpranmıstı
Ombre seti deneyebilirsin ya da gratisde sac açıcı sprey var ben çok memnunum
Ben koleston kullaniyorum. Bugune kadar yipranma olmadi. Saclarini cok sik boyuyorsan ondan olabilir
Röfle ya da bu tarz urunler zaten sac yıpratır en ıyısı kulanmamak
Ben komple yaptim ilk bas pek bisey yoktu sonra uclar felaket oldu kisaldi mecburen kestim en iyisi kuafore gitmek cnmm
Röflenin modası geçtiki artık
Ben denedim ama palette süper oluyor
İçine biraz su koy yıptanmayı minimuma indirir
Kendin girisme rofle olayina
Saçı çok yıpratıyor. Bence kuaföre gitmelisin :)
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar