+1 yılİyi halt yedin bu bir.
İkincisi intihar edeceksen bari bir işe yarayıp intihar et hayatta çok sert oyna ve yapmak istediklerini geleceği düşünmeden yap. Ya mutlu olursun ya da pişman ama en azından istediklerini yaparsın asıl intihar budur. Ben yakında yapacağım az kaldı tavsiyem sana da bunu yapman. Öteki basit ve küçük düşürücü..10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılyargılamayın diyorsunda yani hangi sebepten dolayı böyle birşey yaptığını söyle ki bizde sana yardımcı olmaya çalışalım.. (doktora gitmende fayda var sağlık şakaya gelmez en ufak rahatsızlık olarak görülen şeyler bile ileride daha ciddi sorunlara yol açabilir)
017 Yorumla
Soran+1 yılYaşadıklarım yüzünden bunu yaptım
- +1 yıl
evdekilerin haberi var ise ailenle yok ise tek başına doktora git kendine baktır önemli birşey olabilir artık tekrar tekrar hap içme daha da kötü yapar. ve haddim olmayarak şunuda söylemek istiyorum hiçbirşey senin hayatından değerli değil kimseye bakma sadece kendine bak
Soran+1 yılBazen kendini çok değersiz hissedince hayatın bile değerli olöuyor.
- +1 yıl
heyşerden önce sana değer veren bir ailen var sence onlar bunu hakediyorlarmı? (seni tanımadığım ve yaşadıklarını bilmediğim için ancak böyle bir yorum yapabilirim) yani memleketimizin her ne kadar suyu çıkmış olsada hala çevremizde iyi düzgün insanlarda var umarım Allah karşına hep öyle insanlar çıkartır.
Soran+1 yılUmarım.
- +1 yıl
yani canını hiçbir şey için sıkmaya değmez hiç kimsen yoksa ailen var
Soran+1 yılOnları hakettiğimi de düşünmüyorum aslında
- +1 yıl
demekki çok şanslısın ki çok iyi bir ailen var. bak bütün samimiyetimle söylüyorum bütün dertlerini ne olursa olsun ailene aç. sana bize bu hayatta yardım olabilecek bize destek olabilecek birtek ailelerimiz var. hayatta hiç bir sorun çözülmez değildir. çözülmez hale getiren bizleriz gözümüzde büyüttüğümüz için. ne olursa olsun ailenle sorunlarını paylaş yardım iste ölüm hiçbirşeyin çaresi değil...
Soran+1 yılAilemle paylaştım. Herkesin dediği tek cevap takma. Dostum zaten yok var sanıyodum
- +1 yıl
eğer istersen benimle paylaşabilirsin. dediğim gibi her sorunun bir çözümü var elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.
Soran+1 yılMesela en yakinimin 5 yasindan beri tacizinw ugradim. Annem hala o insana hoc bir sey olmamis gibi davraniyor. Eski erkek arkadasim hakkmda atip ttutuyor. Dost dedimlerim arkamdan konusuyor...
- +1 yıl
peki annen hiç birşey olmamış gibi davranmasına ne sebep gösteriyor? ve demekki kendine yeni arkadaşlar bulman gerekiyor senin o yaşadığını bende yaşadım arkamdan atıp tutuyorlar çıktım karşılarına ağızlarının payını verdim ve bir daha dönüp yüzlerine bile bakmadım... her zaman yeni arkadaşlıklar kurulabiliyor..
Soran+1 yılCunku annemin kardesi.
- +1 yıl
diyecek hiçbir şey bulamıyorum sen ailemi haketmiyorum demişsin ama sanki bana daha çok annen seni haketmiyormuş gibi geldi. baban ne diyor bu işe?
Soran+1 yılBabama soyledim. Kan cikardi.
Soran+1 yılSoylemedim
- +1 yıl
bak sana ne diyorum hiç birşey senden değerli değil anlat babana biraz sıkıntı yaşarsınız ama hayatının bulanıklıklrından kurtulursun.
Kusman iyi gelir, kusturmaya çalış kendini. Ve bence buraya yazana kadar önce bir hastaneye git sonra bir psikiyatriye. Sorunlusun demiyorum yanlış anlama psikiyartiye konuşman ona içini dökmen seni rahatlatacaktır kendimden biliyorum. Kaç yaşındasın bu arada?
00 Yorumla
Ölmeye mi calisiyosun yoksa ölmemeye mi onu bir anlayalimda
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmeye ama hala bir sey olmadi.3. kez kustum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
2yıl önce bende 14 hap içtiydim gece yarısı bir şeycikler olmamıştı. (mide hapı içmişim de haberim yokmuş!)
tabi bunu yapmanın bir nedeni vardı. Şimdi artık kimseyi takmadığımdan gül gibi geçinip gidiyom. Tabi önünde önemli sınav varsa çok zorlanıyon.00 YorumlaKustuysan birsey olmaz. Keske icmeseydin ama insanlar ne zorluklar karsisinda ayakta duruyo en ufak puruzde hemen bu yola basvurmak cok zayifca bir hareket bence.
12 Yorumla
Soran+1 yılCok korkakca bir hareket. Ben kacmayi sectim hos hala bir sey olmadi
+1 yılKustuysan problem yoktur. Sana tavsiyem hemen hastaneye uğraman. Ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum ama tedbiri elden bırakmamak lazım
08 Yorumla
Soran+1 yılAğzımda zehir gibi bir tat var
- +1 yıl
Ne ilaçları içtin ki. Antidepresan değilse bir şey olmaz
Soran+1 yılTansiyon kan basıncını düzenleyen haplar çinko falan
- +1 yıl
Mümkünse doktora git hiç beklemeden
- +1 yıl
Sağlık bu şakaya gelmez
Soran+1 yılAnnem çok üzülür böyle yaptığımı duyarsa
- +1 yıl
Kızım ne yaptın sen ya.
Bol bol su iç te ilaçlar idrarla atılsın
Soran+1 yıl...
Canını sıkma ey Dost...
Zorluğun arkası kolaylıktır...
Herşeyin bir vakti ve takdiri vardır...00 Yorumlahemen hastaneye gitmen gerek ölmek istemiyorsan tabii
00 Yorumla
+1 yılBirazdan ölüceksin. Zehirlenmeden dolayı. Ölmek istemiyorsan hemen acil'e koş mideni yıkat.
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmek icin yaptim zaten
- +1 yıl
Hee sıkıntı yok ozaman. Ama buda çok acı bee. Silah varsa ondan sık rahat ölüm.
112 ya da yat ora bir yere madem içtin buraya niye soruyorsn pişmansan ara değilsen öbür tarafa selam
13 Yorumla
Soran+1 yılPişman değilim
Soran+1 yılOkey
- Sağlık konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılÖlde helvani yiyelim :))
Canimda bir tatli istiyordu ki sorma 😎10 Yorumla
+1 yılMadem intihar etmeye çalıştin amacına ulaşcan iste ne bu g*t korkusu şimdi?
01 YorumlaÖlmek isteyen insan nette mi takılır ya bu neyin kafası :D
11 Yorumla
Soran+1 yılYazicak kimsem yok oluceksem zaman gecsn diye
Olmek istemiyorsan hastane ye gitmelisin kusman birseyi degistirmez o haplar kanina karisirsa kotu olur
00 Yorumlao senin dayın nda anan da... neyse.
allah kolaylık versin.00 Yorumlaallah belasını versın piçin!
basit olmamayı seç ilaç filan hikaye güçlü ol!!!00 Yorumla
+1 yılDabbe 6-Bir Ergen Vakası.. (zehr-i hap)
zehirlenmişsin hastaneye gitmen gerek..20 Yorumla
+1 yılPolise git şikayetçi ol, ileride pişman olursun şikayetçi olmadığın için. devlet seni terapiye bile gönderir.
00 Yorumlaşu an amacın ne? ölmek için hap yersin sonrada bu siteye soru atarsın mk ben olsam hap tutmazsa kızgın yağ dokerdim boğazımdan buraya yorum atacağıma
02 YorumlaKordinatları at bakalım :d git miğdeni yıkat geçer buraya yazana kadar hastaneye gitsene mağdem gitmek istemiyosanda şuanda zehirleniyosun ölücen yani
01 YorumlaŞaka değilse eğer ambulansı ara böyle vakalar hep kötü sonuçlanıyor söyliyim.
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu istiyorum zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılYumurta iç kusabilsigin kadar kus en sonunda ayran iç ya da yogurt ye uyuma şimdi nasılsın
00 Yorumla
+1 yılHala ölmediysen eğer birazdan öleceksin ;-) @chiron gel olum burada kafalar farklı :-D
12 Yorumla- +1 yıl
Olum liseli ergen dolu buralar :-D @chiron kezbanımız harun abilerimiz ergenlerimiz kekolombiçlerimiz sitede bol bol bulunur alış şimdiden :-D ama gizli savaşımız var onlarla pes etmek yok savaşı kazanacaz site bize kalacak :-D
kustuysan bişey olmaz merak etme. ama keşke yapmasaydın
00 YorumlaKustuysan ve solediklerin dogruysa olumden donmussun herkez senin gibi sansli olamaz
02 Yorumla
Soran+1 yılSansli olmasaydim keske
+1 yılne olduğunu anlamadım derken sanki bilmeden içmişsin gibi konuşuyosun
04 Yorumla
Soran+1 yılbir anda içtim. Normalde cesaret edemezdim
- +1 yıl
canınmı sıkkındı?
Soran+1 yılYaşadığım leylerin patlaması oldu
- +1 yıl
bidaha deneme böyle şeyler tammı bak acı çekiyosun iyice başın ağrıyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖlüyosun işte usuldan istediğin gibi. Yargılamıycam ama sorucam tabi hakkaten geri Zek@lımısın sen.
14 Yorumla
Soran+1 yılGerizekali degil zayif bir kisiligim var artik
Cevap sahibi+1 yılYok yok zayıf kişilik yani karaktersiz işe yaramaz peçetelik? O kadar değilde büyük ihtimal zeka sorunun var. Normal olan öyle yapmaz. Kalk istifra et yoğurt ye
Doktora git acile yakasınlar mideni. Ya da 112 yi ara gelip alsınlar seni.
Soran+1 yılAynen dedigin gibi de olabilirim
Cevap sahibi+1 yılE napalım aklını kullanamayan adama ne denir. Sonra başkasına kızma hayata kızma
yok şunu yaşadım bunu yaşadım deme bana.
bence güçlü bir kız olmalısın bu halin sana yakışmaz
10 Yorumlakustuysan pek sıkıntı olmaz ama sen gene ne olur ne olmaz hastaneye git
00 YorumlaÖlmeyi düşünüp hap iciyorsun sonra basım ağrıyo ne yapayım diyosun bu ne saçmalık :D bence daha cok hap ic garanti olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence cesursun. ben de ölmek istiyorum ama yapamıyorum deneyemiyorum bile. sorununu benle paylaşmak ister misin ne seni intihara kadar sürükledi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖldün cehennemden yazıyorsun demi ( başlığı okudu sadece çok uykusu var ) -_-
10 YorumlaNetür ilaçlar ne olduğuna bağlı?
03 Yorumla
Soran+1 yılTansiyon kan basıncını düzenleyici çinko falan diğerlerini hatrlamıyorum
Soran+1 yılŞu an benim yerimde olsan çok basit görürdün
Ölüceksin geçmiş olsun.
20 Yorumla- Sağlık konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılbirşey olmaz git elini yüzünü yıka geçer.
00 Yorumla Olmek istedin zaten en fazla olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen inşallah
- +1 yıl
bir saçmalamazmısınız?
+1 yılne yapacaksın hastaneye git baktırrr
00 YorumlaSağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kustuysan, bizimlesin..
00 YorumlaHalen yşıyonmu acaba :D
00 YorumlaBüyüyünce hepsi geçecek, biraz sabret..
10 Yorumlakötü haber: ölmiyceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılKustuğum için mi?
Acile git mideni yıkat b*k yoluna gitme.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılGit bir serum ye kendine gel ;)
00 Yorumla 3 sene önce aynısını yaptık. uyu geçer
010 Yorumla
Soran+1 yılHangi haplarla yaptın? hastaneye gitmedin mi?
Soran+1 yılŞu an her ley anlamsız gibi geliyor
Soran+1 yılİnsanlardan nefret ediyorum zaten. Dost diye bir şey yokmuş bunu anladım
- +1 yıl
yoktur valla bende o kafadanım. kendi kendine mutlu ol hayatına bir amaç koy yaşaa. değmez onlar yüzünden kıymaya. kendine gel bence. bende çok yıprandım bittim süründüm aslına bakarsan ahala sürünüyorum ama. iştee hayat bu yapcak bişi yok. kendince mutlu olmayı bilirsin kimse seni ezemez
Soran+1 yılİnsan gücünü kaybediyo ergenliktir diyolar ama ne bilim güçlü bir kişiliğim vardı pozitiftim inançlıydım. Maneviyatımı kaybettim yaşama sevincimi kaybettim
Soran+1 yıl18.
canım yazık edersin kendine
00 YorumlaYoğurt ye kanka için temizlensin.
10 Yorumla
+1 yılEcelin gelmemis bekle zaten bir gun olecen
08 Yorumla
Soran+1 yılDaha fazla yaşamak istemiyorum
- +1 yıl
Kac yasindasin
Soran+1 yıl18 .
- +1 yıl
yasinla alakali bir durum anlatmasi uzun sabret zaten bir gun gulersin buna
Soran+1 yılO günü görür müyüm bilemem
- +1 yıl
Allaha sigin abim ama hercekten sigin lafta degil
Soran+1 yılManeviyatımı da kaybettim..
- +1 yıl
Sabir
+1 yıl112 yi ara lütfen. burada saçmalama.
20 Yorumla
+1 yılHastaneye git zaman kaybetmeden
00 Yorumlayogurt ye uzanma sakın biraz yürü ve ambulansı ara
01 Yorumla- Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılhemen video çek neler hissetigini bence.
00 Yorumla
+1 yılİyi de neden içtin o kadar hapı
00 Yorumlabir sürü hap senden cok etkilenmiş :D
10 YorumlaGit hemen doktora böyle olmaz
00 Yorumla
+1 yılYogun bakim acil vede serum
00 YorumlaNeden ölmek istiyorsun aq?
01 YorumlaSeni rahatlatabilirim tatlim istermisin
00 YorumlaDoktora gitmelisin hemen. Orda mısın?
00 Yorumla1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı iç
02 Yorumla
+1 yılacil servisi ara istersen
00 Yorumla
+1 yılHangi renk kefen istersin :)
00 Yorumla
+1 yılÜşütmüşsündür
00 YorumlaMideni yıkattır.
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?