AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Lise döneminde çok köseli ayakkabı giydiğim için oluyordu. Artık bi 10 yıldır yok çok şükür
Yok Allah’a şükür
yokki
igrenç amg
Olm seni her yerde görüyorum kraliyet soyundan falan geldin de haberimizmi yok
yok avrupalı degilim kraliyet soyundan gelmek için avrupalı olman gerekir sınıfsal toplumlar hint avrupa toplumlarında oluşmuş evrilmiştir bunu söyleyerek zeka kıtlıgı teşhisi almış olman gerekir birde olm diye bir laf yok
Sana en fazla bu şekilde hitap ederim gerektiğinde yazım kurallarınada dikkat ederim a q ayrıca her şeyi bu kadar ciddiye alıyormusun
Neyse bana ne a q
ne şekilde hitap ettigini belirtmemişsin? evet herşeye ciddi düzenli ve disiplin içinde yaklaşırım kendimde dahil bireycilige bencillige önem vermem önemli olan toplumculuktur ciddi olmam beni hayvanalrdan ayıran en önemli özellik senide herşeye şüpheli ve en olumsuz tarafından yaklaşırım
aynen sanane senin veya benim ne özelligimiz önemimiz olabilir insan kendini bu akdar degerli görmemeli alt tarafı sayıyız sadece bir sayı insan dogar büyür yaşar ölür
Yani ne diyim bilemedim felsefe yapmışsın o kadar okurken sinir oldum neyse iyi günler
pesimist ama nickin? evet
köken olarak yunanca kelimeler kullanayım ve böylece farklı görünüyüm diyemi koydun o ismi?
Bak evet felsefe seviyorum ama senin yaptığın aşırı boş yapmak havalı görünmeye çalışmıyorum bu aptal sanal dünyaya sadece arada merak ettiğim şeyleri sormak için giriyorum inan s**mde değil
felsefe seviyorsun ama sevdigin felsefeyi bilmiyorsun ayrıca boş yaptıgımı söylüyorsun dolusunu sen yap benim söylediklerimi çürüt ne diyceksin çiçekler böcekler renkli kedilermi? söyle konuş küfür ederek ergence laflar söyleyerek kaçma diyalektik bilmiyorsun felsefeye meraklıyım diyorsun
felsefeye meraklı olunmaz felsefe yapılır bunu celal şengör hoca veya ilber oca bile dinlesen okusan anlarsın
Of a q yarın okula gidicem güzel kafa s**kiyorsun ona buna iğrenç yazmışsın tartışmışsın evet ergenim bb
sen şimdi içinden diyosunki herkes intihar etsin falan filan ben sana göre bunu savunuyorum şu an ama cevanın şu olcak== yoo sgimde degil veya hehee veya boş yapma
@Pesimistbirkullanıcı okulamı gideceksin? yarınmı saat 05.43? hangi yarın
Saçma niye herkes intihar etsin ama hayattan bir beklentisi kalmayan veya çeşitli hastalıklardan dolayı ızdırap çeken insanlar içinde ötenazi serbest olmalı bence
Biliyorum geç oldu uyuyamadım sana denk geldim sinir oldum
sinirmi oldun neden?
Yok bişey
ama bir şey var demişsin sinir oldum demişsin ya bu bir şey oldugu anlamına gelir sonra yok dedim yani diyorsunki mesela bana vurdun 3 dk sonra hayır vurmadın diyorsun
Özür dilerim yeterlimi
yok üzülmedimki darılmadımki neden özür diliyorsun? ayrıca özür dileyecek ne yaptınki bana sinir olma hakkına sahipsin zaten? neden sinir oldugunu spruyorum? siz hiç kitap okumuyormusunuz insanların ne dedigini ile anlamıyorsunuz
Oldum çünkü her sorunun altındasın işte nasırla ilgili sorduğu soruya" ıy" ne alaka ya nenbilim diğer sorularada ters cevaplar vermişsin bu kadar bide habire soru sorup irdelemene
siz şaşırmışsınız,,,
Tamam
siz dedim?
Ne istiyosun anlamadımki iyi günler denince sanada denir bu kadar
Uzattıkça uzatıyosun