Doktor bana depresyon ilacı artı uyku ilacı yazdı. Ama uyku ilacını kullanmak istemiyorum. Depresyon ilacına devam etmek istiyorum. Ama bilmiyorum hangisi nedir :)
Bende unipolar depresyon var o yüzden kullanıyorum risper yarım aripa 5 mg citol 1 mg kullanıyorum bunlar yeni reçetelerim önceden uyku sorunum vardı ama yazmıyor
Ya galiba bende depresyona girdim aynaya bakinca resmen kendimi taniyamıyorumm yorullldummm ayyy 😭bide yeni evliyim. Valla ölcem valla ya yardim edin allah rizası icin herseye agliyasim geliyo ne yapcam esimde yurt disinda bende gidicem fakat iyi deyilim kötüyüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim doktorum neden bana uyku ilaci yazmıyor yaa bu arada bende citol kullanıyorum
Çıtol depresyon için demi. Kaç mg kaç gündür faydası var mı
Bende unipolar depresyon var o yüzden kullanıyorum risper yarım aripa 5 mg citol 1 mg kullanıyorum bunlar yeni reçetelerim önceden uyku sorunum vardı ama yazmıyor
Ama faydası oldu
Kilo aldıriomu
Biraz istah açıyor
Ya galiba bende depresyona girdim aynaya bakinca resmen kendimi taniyamıyorumm yorullldummm ayyy 😭bide yeni evliyim. Valla ölcem valla ya yardim edin allah rizası icin herseye agliyasim geliyo ne yapcam esimde yurt disinda bende gidicem fakat iyi deyilim kötüyüm
Canim psikiyatri bölümünden randevu al. Geçmiş olsun
Gitim okb hastasıyım fakat iylestim. simdi ama bi sorun oldumu beynim karisiyo kaygilaniyorum
Citoles cok kilo aldiriyo ama gulduruyo deertleri unutturuyo digerini bilmiyom
İştah dan dolayı mı yoksa kendimi
Icince bi ay sonra bomba gibi yapio sisiyosun biraktim bn guzel hapti ama kilo hayir
İlaç iştah mi arttiriyo yoksa ilacın kendisimi kilo aldırıyor anlamadım.
Istahh
Citoles Kırmızı reçete diğerini bilmiyorum. Mümkünse kendini telkin et. Kullanma
Yıllardır tek başıma halledemedim ruhsal sıkıntılarımı artık ilaç tedavisi şart
Yine de unutma.
kişi kendinin doktorudur
Zestat uyku ilacı ben. De kullanıyorum diğeri antidepresan
Ya ben naptım bilmen lazım. Zestat bugün öğlen 12 de aldım depresyon ilacı sanıp yarım kırık. Bütün günüm maffoldu.
Sizden öğrendim şu an uyku ilacı olduğu halbuki doktor akşam 9 da almam lazım demişti. Eczane deki kadinda fazla bilgi vermedi
Ben akşam yatmadan 1 saat önce alıyorum uyuşturuyor o sabah içilmez
Ben tamamını içiyorum bu arada
İnternete baktığımda zestat içinde antidepresan diyor
Antidepresan ama uyku ilacı diye yazılıyor o ilaç uyku getiriyor fena beyni uyuşturuyor resmen
Citoles depresyon da digerini bilemem
prospektüsünü okusana -_-
Citoles antidepresan bende kullandım
zestat uyku ilacı
Zestat uyku ilacı ben kullanmıştım.