Ilk kime yakaladınız tepkisi neydi yakalayan kişinin ben babama yakalanmistim sandalyeye kovaladı beni sizin komik anınız var mı sigarayla.😁🤣

Babamın arkadaşı görmüştü bı ara mahallede ve elleri kırılasıca tokat atmıştı bana feleğim şaşmıştı, ve annem babam da yakaladı tabi birçok kez. 😅😂 Sen ne zamandır içiyorsun ve ne sigarası içiyorsun bu arada 🙃
Kent d range blue mu yoksa 😃
Ben de lisede başladım yani 7-8 yıldır içiyorum
O üç m noluyo 😂
Diğer bor başka soruna da yorum yaptım 4 gün olmuş soralı ama olsun napiyim çok sıkılıyorum yaa 😅
Ahahaha benim de vazgeçilmez dostum olur kendisi arkadaşlar dalga geçiyor karı sigarası ne içiyon MK diye ama hiç de bile karı sigarası falan değil hem ne satıcılardan ne de paketin üzerinde bu sigarayı sadece kadınlar kullanabilir içebilir diye bir uyarı almadım şahsen 😜😂😅
Nereye gittin ya 🙃
sigara içerken bu postu okumak :D
Kullanmıyorum artık. Eskiden içerken abime yakalanmıştım. O an kalakaldım ve ne olacak diye korkuyla bekledim ama abim umursamaz bir tavırla "bana da bitane versene" dedi. 😂😂
Sevgilimle beraber bıraktık ikimiz de. Zor oldu baya ama oldu sonunda. Azaltarak bıraktık.
Cevap
25Cevap
Sigara seviyorum
Pekiiii
Babama ve anneme 10 sene oldu bırakmam için uğraştılar şiddetten normal yola kadar ama bırakma niyetim hiç olmadı
Yani anlam buluyorum içerken zevk alarak içiyorum bağımlılık gibi değil ritüel gibi
Okulun arkasında müdüre yakalandım dumanı. cektim. o geldi dışarıya üfleyemedim içimde kaldı duman
Maalesef kullanıyorum. Anneme yakalanmıştım balkonda bayılma taklidi yapmıştım :D ama yemedi tabi :P
Aslında merak etmiştim, tadına bakmak istiyordum ama hiç içmedim
Hmm 1 kerden bisey olmaz diyip baslayanlardanim bende 😂
Tadı nasıldı peki ilk içtiğinde? Nasıl bir tadı vardı? Hâlâ merak ediyorum 🙂
İlk ictigidne kotu oluyor içine cekemiyorsub ve öksürüyorum baya sonradan alışınca baya iyi oluyor
Sigara kullanmıyorum canım kimseyide yakalanmadım gizli işler konusunda iyiyimdir😂
😉
Kullanmıyorum..
Ne gerek var dumana...🤷🏻♂️
Dumansız hayat olur...
Sağlıksız hayat olmaz 😏
İlla duman lazımsa ne bilim mangal yak 😂
Mum yak sondur hep.. 😉
hayır sigaradan nefret ederim yaşasın nargile :) 💨💨💨
16 yaşlarımda kuzenlerle köydeyken parkta denemiştim iğrenç geldi bana zararlı deyip kuzen paketi almıştı
Evet hemde çok severim 😊
Yağmurlu bir kış akşamı Çarşıda sigara içip gezerken amca mi ve baba mi gördüm sigarayı nereye saklayayim derken ceketimin içinde sakladım ayak üstü konuşurken babam senden duman çıkıyor dediğinde spor yaptım koşu o yüzden dedim ve ayrıldım köşeyi döner dönmez sigarayı çıkarayım derken çeket delik deşik olmuştu 😂😂
Hahah keşke yere atsaydin
O ceketle eve gitmedim delik deşik olduğu için bende çöpe attım. Annem dediki ceketin nerde çalındı dedim napim 😂😂
@damladamla123 yere atsam görecekler nasıl atim zıkkım elimde kaldı 😂😂
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍
Ayy canim kankam okadar dedim icme diye😄
Diyarbakıırlı_21
Oha lan yalan söyleme hic içmedim ben
Yalan ağzına yuva olmus
Arkadaşlar bu bi içmiş babası bunu önümde bi kovaladı korkudan bende kaçtım benide kovalayacak diye
burada ortam iyi gibi 😅 er başka
Ahahah
Bu kız beni olduruyo al şunu evlen kurtuluyum😄
@damladamla123 Diyarbakırlı mı? kürt müsünüz siz
Ne yani evlensem kurtulacağını mı sanıyon sen 😏🤦🏿♂️
Yok Kürtde degiliz
he :D tamam paşalar
Kurtulurum niye kurtulmayim benden uzakta olur😄
Hilal bu damla senden kurtulmak için planlar yapıyor 😂
Diyarbakirda halay çekeriz artık
Gelim kiz kardeşiyim ona göre davran eniste😄
Arkadaslar
Bu satanist bey varya
Kızımı bana vermiyor miayi
heee
ağlama :D ben babasıyım, kızını görmek istiyorsan mesaj atman gerekiyor ve bu gizli ve özel bir bilgidir nasa bile bilmez
Ahaha yok onun kiziydi
@hilall379
Miayi ne la bu kim satanis t kendisiyle mi konuşuyor 🤦🏿♂️
Atmiyacam işte miayida alacam elinden
@Diyarbakıırlı_21 sus ağlama
Mia onun kedisi
@damladamla123 tabi efendim :D
Ben mi qğliyom aman ne boş konuşan var burada bn gider 🙋🏻♂️
Tamam ver kızımı
@damladamla123 hayır :D kızımı sevecem ben
Kötüsünn
kötü ben oalyım
Küstüm işte konusma bebimle
hüüüüüüüüüüüüüüüüğ, çok üzüldüm ya
kankan bana yazsın veririm, şimdide kızınız mı oldu uyy
sus öyle bişe yok
Çok kere canım denemek istedi arkadaşlarım içerken ancak daha ağzıma vurmadım. Kokusu çok kötü bence ve sevdiğim insanların sigara içmesi beni üzüyor.
Kullanıyorum anneme yakalanmıştım içme desemde iceceksin demisti bana az iç cok icme dedi zaten sosyal iciciyim tiryakisi degilim
Sadece arkadaş ortamında arada. Kendim paket almıyorum
Ya sen
Ahahahaha o da güzel bu konuyu detaylı bir şekilde mesajlasarak konuşalım bence 😂
Sigarayı nasıl yediğini adsdsd
Hilal hanım ne derse o 🙊
😊😊
Hayır çok şükür kullanmıyorum
Hayır, kullanmıyorum.
Hayır Kullanmıyorum Tabikide
evt prof bir içiciyim
Ben yakalanmadim daha
Biraktim
Evet
Hayir
Hayır