Aile & Toplum Sigara kullaniyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sigara içiyor musunuz Evet kullaniyorum Hayır kullanmıyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sigara kullaniyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Geminism Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Neyseki kullanmıyorum.Cebime de ciğerime de yarar. 0 0 Yorumla
68-Ayyıldız Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 85% +1 yıl Sigara ve Alkol , keyif verici madde kullanmıyorum 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hiç kullanmadım. 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Hayır kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Titanik52 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 379 cevap paylaştı. Hiç kullanmadım 0 0 Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Neyseki kullanmıyorum.
Cebime de ciğerime de yarar.
Hayır daha hiç kullanmadım
Hayatta hiç kullanmadım kullanmamda
İcmemmi ya adiyaman tütütünu hemide
Sigara ve Alkol , keyif verici madde kullanmıyorum
Hiç kullanmadım.
Hayır kullanmıyorum
evet kullanıyorum.