Sağlık & Diyet Araştırmalara göre dünya nüfusunun %65'inin laktoz intoleransı var? Senin de var mı? pembepijamam Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 İnsanların çoğunun laktoz intoleransı var ama haberleri bile yok. Senin de var mı? Araştırmalara göre dünya nüfusunun %65'inin laktoz intoleransı var? Senin de var mı? Cevapla Nüfus Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Illecebrous Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl evet var o yüzden süt tüketmem. süt rünlerinin sadece işlenmiş hallerini yiyebiliyorum 0 0 Yorumla
Ildır35 Takip Et Xper 7 Yaş: 54 , eic 95% +1 yıl Bizim millet Laktoz, Gluten nedir bilmez çünkü zerre okumaz. Okusa dininin kitabını okur. Okusa ülke bu durumda olmaz. 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Laf ebeliğini boş ver de ne demek istiyorsun YAni , KS nüfusunun % 85 i ne demek istediğini Görseldeki olmasa anlamayacaktır 0 0 Yorumla
denklem2a Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 94% +1 yıl Icilen sutun siskinlige neden olmasi da "laktoz intoleransi" olarak adlandirilinca oyle oluyor...Bende yok :D 0 0 Yorumla
yürüyenyıkıkhüüü Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl bazen nadiren midemi rahatsız ediyo ama her zaman değil nedense 0 0 Yorumla
juliettex Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl Benn azınlıkta olan bir durum diye biliyordum. Belki bende de vardır. İlginç. 0 0 Yorumla
birgaripesmerkiz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Yok. Lıkır lıkır içiyorum sütü. Ama inek sütü. Hazır süt kullanmıyorum. 0 7 Yorumla Honnéte___ +1 yıl İnek nerede? Yorumla birgaripesmerkiz +1 yıl Pazardan alıyoruz sütü biz. Köylüden 5LT 35 lira. Yorumla Honnéte___ +1 yıl Guzelmiş. Nerede yaşıyorsunuz? Yorumla birgaripesmerkiz +1 yıl Samsun. Yorumla Honnéte___ +1 yıl Şanslisin Yorumla birgaripesmerkiz +1 yıl Tesekkurler. Siz neredeydiniz? Yorumla Honnéte___ +1 yıl İstanbul megaköyü. Yorumla
Sky_banner Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Bunlarin cogu barsak florasinin bozulmasindan kaynakli probiyotik yiyiniz hasta olmayiniz 0 0 Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İnsan nasıl süt içebilir zaten normal değil mi.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
evet var o yüzden süt tüketmem. süt rünlerinin sadece işlenmiş hallerini yiyebiliyorum
Bizim millet Laktoz, Gluten nedir bilmez çünkü zerre okumaz.
Okusa dininin kitabını okur.
Okusa ülke bu durumda olmaz.
Laf ebeliğini boş ver de ne demek istiyorsun YAni , KS nüfusunun % 85 i ne demek istediğini Görseldeki olmasa anlamayacaktır
Icilen sutun siskinlige neden olmasi da "laktoz intoleransi" olarak adlandirilinca oyle oluyor...
Bende yok :D
bazen nadiren midemi rahatsız ediyo ama her zaman değil nedense
Benn azınlıkta olan bir durum diye biliyordum. Belki bende de vardır. İlginç.
Yok. Lıkır lıkır içiyorum sütü. Ama inek sütü. Hazır süt kullanmıyorum.
İnek nerede?
Pazardan alıyoruz sütü biz. Köylüden 5LT
35 lira.
Guzelmiş. Nerede yaşıyorsunuz?
Samsun.
Şanslisin
Tesekkurler. Siz neredeydiniz?
İstanbul megaköyü.
Bunlarin cogu barsak florasinin bozulmasindan kaynakli probiyotik yiyiniz hasta olmayiniz
İnsan nasıl süt içebilir zaten normal değil mi..
hayır yok süttt yumyum 😋
Yokkkk
Ne oluyor yani intolorans olunca
Hayır hiçbir gıda ürünüyle sorunum yok
One be
yok...
Bunu bilmiyorum
Bende yok.