Yediklerime dikkat edip
Aksam 6dan sonra yemeyerek
Gunluk 2 3 litre su icerek
Ve haftada 4 5 gun 7 km normal tempoda yuruyerek
Saglikli ve sarkmadan kilo verebilir miyim?
Not; 20 kilo fazlam var
Yediklerime dikkat edip
Aksam 6dan sonra yemeyerek
Gunluk 2 3 litre su icerek
Ve haftada 4 5 gun 7 km normal tempoda yuruyerek
Saglikli ve sarkmadan kilo verebilir miyim?
Not; 20 kilo fazlam var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Azimli ve kararlı olursan verirsin.
Kendi uyguladığım yöntemi tavsiye edeyim,
bu yöntemle 3 ayda 9 kilo verdim.
En etkili zayıflama yöntemi düzenli ve sağlıklı beslenmek ve abur cubur şeyler tüketmemek, şekerden, tuzdan ve undan uzak durmak. Unlu mamülleri fazla tüketmemek. Pilav çeşitleri, makarna, patates varsa ekmek tüketmemek onun yerine bol salata tüketmek. Öncellikle sabah ilk iş bir su bardağına yarım limon sıkıp içmek kahvaltıyı en iyi şekilde yapmak, dayanabiliyorsanız öğle yemeği yememek tabii ki kendinizi aç bırakmamak kaydıyla ara öğün olarak meyve, sebze ve kuru yemiş tüketmek akşam yemeği en geç saat 8'e kadar yenmeli saat 10'dan sonra hiç bir şey yememek tabii bunlar tek başına olmaz gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapmak ve merdiven tırmanmak. Bunları yaparsanız zamanla hem sağlıklı kalır hemde kilo verirsiniz. Bu yötemle 10 yıldır kilomu koruyorum.
Cevabiniz icin tesekkur ederim. Dediklerinizi uygulayacagim insallah.
Benim kilom zaten vardi fakat hamilelik sonrasi tavan yapti 😔 sikintili bir hamilelik gecirdim. Surekli yattim ve haliyle kaslar vucut tembellesti. Evim dublex 15 merdiven var ystsk odasina cikarken bile nefes nefese kaliyorum bu sorunu nasil asarim acaba
Yavaş yavaş alışırsın
Birde sarkmadan zayiflamak istiyorum.
Bebegim oldugu icin spor salonunada gidemiyorum
Tavsiye ettiğim yöntem yavaş yavaş kilo vermek için ideal, sağlıklı beslenmek zorundasın çünkü emziriyorsundur.
Su içerek zayıflarsin ama kahvaltıyı ihmal etme
Su tek basina yeterli olmuyor bence 🙄 herseyden yiyip porsiyon kucultmeye calisicam faydasi olur mu bilmiyorum
Olur
20 kilo biraz zor kendini aç birakmalisin baya bi
O konuda sikinti yok ac kalirim 3 gun boyunca sadece su ictigim oldu ama saglikli kilo veremedim.
O kadarda degil mesela her zaman açlık hisi olması lazım sende
Bide 3 öğün ye qma diyana kadar değil azar azar
Merci