Hemen hemen her şeye alerjim var ben nasıl çare bulacağım hangi hastanelerde alerji testi yapılıyor?

fanusta mı yaşamam gerekiyor? bünyemi tebrik ediyor, bağışıklık sistemime en derin saygılarımı iletiyorum.

1 sene önce öğrendiğim kış alerjisi. sen nası bi bünyeye sahipsin. kimin vücudunun kışa alerjisi olur ya da kış alerjisi nasıl olur ki?

deri kabarır, dökülür, kızarır, egzamadan çekersiniz, parfüm kokuları iflahınızı keser, dönem dönem her nasıl oluyorsa belli yiyecekler etki eder, yağ sökücü, kireç çözücü ve bilimum temizlik malzemesi hem nefes alıp verişinizi etkiler hem kaşıntı yapar, çamaşır makinasına toz deterjan koyarken bile kaşınmaya başlayabilirsiniz.

bir an kendimi balkondan atsam mı diye düşünmedim değil. böyle yaşanır mı!!! (dedi ve hayata daha da sarıldı)

sevgili babamın şahsıma en büyük genetik mirası, sağolsun.

alerjik bünye insanı mutsuz ve dikkatli yapıyor. çilek alerjiniz varsa kırmızı ve tatlı olan şeylerden; polen alerjiniz varsa çok sevmenize rağmen çayır çimen yerlerden; toz alerjiniz varsa hemen her ortamdan çekiniyorsunuz. bazen dakikada 10 defa hapşırıyorsunuz, kızarıyorsunuz, yediğiniz bir gıda boğazınızı şişirip nefes almanızı önleyebiliyor. bahar aylarında ilaca bağımlısınız, burnunuz neredeyse 12 ay akıyor.

sahip olduğum ve hayatı zorlaştıran. ıslak yara bandı bile vücudumda kızarıklık, kaşıntı, şişliklere sebep oluyor. çok merak ediyorum neye alerjim yok?

nefret ediyorum.
gerçekten artık isyan ediyorum.

içinde bulunduğum grup. efsane bir kombo. bahar + kedi/köpek vb. + polen + güneş + parfüm + besin + toz + çayır, çimen... aklınıza ne gelirse hemen hemen her şeye alerjim var. alerjim yoksa hassasiyetim vardır. düzgün yaşayabildiğim mevsim yok.

özellikle latekse alerjim var eldivenlerde lateksli değil vinil olanları arıyorum eldiveni geçtim pedlere kadar alerjim var otomatik olarak plastik içeren her şeye alerjim var korona zamanı benim için kabustu bu bebek gibi yüzüm berbat hale geldi maskeler yüzünde diceksiniz kumaş maske taksaydın ndlkjslhfglljfdjfk bu nasıl bi vücut ise bilmem ama kumaş bile derimi döküyor çoğu kez ağlıyorum beni fazla huzursuz ediyor

son zamanlarda kivi alerjim yetmezmiş gibi susam alerjim çıktı şu an yüzümde bölgesel bir şişlik ve kaşıntı var

son olarak 3 aydır gözlerim inanılmaz bir şekilde sanki estetik operasyonu olmuşum gibi devasa bir şekilde şişip yara oluyor göz kapaklarım ve çevresi bunu henüz çözemedim neye alerjimin olduğunu hatta şu an gözlerimin derisi yanıyor yarın sabah şişik uyancağıma eminim yani ben hastaneye de gidemiyorum izin hakkım da yok fazla bir otoriter patronum var gelip şöyle sitelerde ağlıyorum.. yani ciddi ciddi şu an ağlıyorum gerçekten olmuyor bıktım ben kendimi çok kötü hissediyorum.. hastanelerde alerji testi yapılıyormuş onu yaptırsam sonucunda ne olacak bu alerjilerin bir çözümü var mı allah aşkına?

kış geliyor benim egzamalarım da başlayacak ianılmaz derecede soğuk suya ve soğuk havaya çok garip bir şekilde tepkimeye uğruyorum derilerim kanıyor resmen...

Hemen hemen her şeye alerjim var ben nasıl çare bulacağım hangi hastanelerde alerji testi yapılıyor?