Dün kaşınmaya başladım bugün baya geçti kızarıklıklar duruyor ama geçer kendi kendine herhalde
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Alerji için doktora gitmene gerek olabilir. Alerjinin boyutuna bağlı. Alerjenin ne olduğunu bilmiyorsan yemek yemende bir tuhaflık olabilir.
Ayrıca alttaki bir arkadaş sana yürüyecek gibi. Çok muhattap olma derim
Son zamanlarda normalden daha fazla yumurta yedim dünde yumurta yedikten sonra oldu bir süre yumurta yemicem sadece bazı yerlerde kaşıntı ve kızarıklık var ama bugün çok az var dün çok kasinmistim geçer kendi kendine diye düşünüyorum emin değilim hastaneye gidersem virüs bulaşır diye korkuyorum
Yumurta yoğun proteinden dolayı alerji yapabilir. Bir süre yeme bence de. Ayrıca fazla protein yağa dönüşür. Yani kilo alırsın.
Normalde ben iki üç günde bir yerdim ama son bir aydır her gün yiyorum bir tane bazi günler iki tane ( çok nadir) yiyorum ama her gün yiyince yapmış olabilir
Bende de yapmıştı. Günde 15 tane yiyince :D
Yok ya bir tane yiyorum ben😂 ama çok sık yedim sürekli canım yumurta istiyordu 😂😂 cuma iki tane yedim ondan olabilir
15 taneyi nasıl yiyebildin😂😂😂 alerji yapmasını geçtim miden nasıl kabullendi bu durumu
Ohoo içine neler kattım. Bu arada sakın buradan birilerine özel mesaj atma. Amaçları iyi değildir. Özelden bir şey söyleyeceklerini beyan ederler. Güya yorumdan söylerlerse hesabı kapatırlarmış. Öyle bir şey yok. Özelden yazmanı isteyenler kötü niyetlidir
Her özelden yaz diyen kötü diyeti degil de ayırt edebilirim bu durumu okadar yumurta neden yedin ki😂
Altta kötü niyetli birini gördüm de uyarayım dedim. Nedeni çok sevmem. Ballı ballı mis gibi oluyo
Teşekkür ederim ama artık sosyal medyadaki çakallarla alıştım 😂 yine de çok sağol ballı yumurta?
İnan o yediğim en normal şey. Çikolatalı omlet bile yedim.
Oo sen baya midesizsin😂 15 yumurtaya sükrediyor mide daha neler neler gördüm diyor 😂😂😂
Ohoo tabi. Kardeşim midemin nükleer atık olduğunu söylüyo. Nescafeli makarna da yapmıştım da
😂😂😂 kardeşine hak verdim
Soğan halkalı ballı omlet deharika oluyor bak öneririm. Önyargılı bakma :P Ketçap, süt ve nugget da ekledin mi mis gibi. Jelibon denedim ama o güzel olmuyo pek
Yok o da kesin alerji yapar bende😂
Tavuk sulu yoğurtlu sarımsaklı kahveli tarçınlı pul biberli kekikli naneli hindistan cevizli makarna dene?
Onu sende denememişsindir artik
Bi tencere yaptım ve yedim. Ama harikaydı. Ketçap ve mayonez de ekleyince mis gibi oluyodu. Yoğurt katınca mayonezin tadı zor alınıyo ama öyle de bi durum var.
Geceb kardeşim salçalı makarnaya yoğurt kattı ketçap mayonez sıktı 😂😂😂 sen ondan da betermişsin
Ben onu pilava yapıp tarçın ekledim. Güzel oluyo gerçi
Normal pilav makarna da yiyor musun😂😂
Evet :D
Ben bir ara muzlu fit pankek deneyeyim dedim sadece muz ve yumurta var hindistan cevizi yağıyla yediğim en kötü şeydi😂😂 kakaolu yaptım yarısını o biraz daha iyiydi
Ben hamsiyle tahinli tatlı bile yedim. Ya mantığım şu: Nasılsa hepsi mideye gidiyo. Ne farkeder ha ayrı ayrı ha beraber yemişim
Çok şey farkediyor
Amaan tokluğumu alsın da gerisi boş. Yaşamak için yiyenlerdenim. Hatta yemek yerine hep serumla beslensek daha pratik olurdu.
Ahaha ben * tersiyim damak tadına uyması lazım yediğim şeyin
Damak tadı mı? O da ne.
😂 senin anlayabileceğin bir şey değil
:D Benim her şeyim ters ya çok da şaapmamak lazım
Gecmez ya bende alerji oldum bir haftadır kendimi kaşımak tan yara oldu ellerim kollarım
Okadar uzun sürer mi ya gideyim ozaman
Bencede git doktor iğne yazıyor 5 tane günde bir tane 5 günde alerji bitiyor
Tamamdır teşekkür ederim
Gidecek misin doktora
Tabi alerjiye göre değişir bana iğne yazdı sana ilac yazabilir küçükse bir günde geçer
Giderim
İğne de yazabilir iğneden korkuyor musun
İlk defa oldu belki alerji de değildir bir gideyim bakalım
Yok iğneyle bir sıkıntım sadece her gün hastaneye gidip iğne yaptırmak zor gelir
Git ama dikkatli ol iğne yazarsa popodan vuruluyor
Hastanede değil sağlık ocağı varsa iğneyi sağlık ocağında yaptırırsın
Et ve yumurta alerji yapmış olabilir yazın yeme bunları kışın yersin
Yumurta diye düşünüyorum bende yumurtayı pişirirken bile kaşınmaya başladım ama şimdiye kadar hiç olmamıştı normal yerim yumurta yani
Ozaman yumurta yeme bir süre daha önce iğne vuruldunmu peki popodan
Yarın sağlık ocağına gitsem olmaz mı şimdi hastaneye gitsem kalabalık virüs bulaşma ihtimali de yüksek
Öyle yap bence de bende sağlık ocağında muayene oldum
Dier soruma niye cevap vermiyorsun peki
Niye sustun
İğne bayadır vurulmadim ya küçükken vurulmuştur
Şansına erkek hemşire çıkarsa napcan 😂
Şansıma ne çıkarsa artık 😂
Kanka daha önce hic bir erkeğe poponu açtın mı sevgiline falan
Hayır
Ozaman benden sana bir kac tavsiye önce duş al bacak aran terliyse kokar bacak aranı iyice sabunla yıka sonra poponda tüyler varsa al gözükmesin öyle git iğne vurulmaya
Popomdaki tüyleri alamam ya duş alıp giderim zaten de
Niye alamazsın büyükse gözükür cok belli oluyor orası
Ve kaç yaşındasın peki sen
Niye gec yazıyorsun
Nerdesin kanka 😂
Aman gözükürse gözüksün
Kanka erkek hemşireye gösterir misin popondaki kılları 😂
Sen kaç yaşındasın
Bişey sorcam
Ne sorcan
Burdan soramiyorum anla
Niye sustunn