Güncellemeler
+1 yıl
Dün korktuğum için yapamıyorum nasıl rahatlicam
Tam evde yalnizken ayip bisiler yapmaya hazırlanıyordum zihnimde bi ses napiyon dedi yanımda birini hissettim o an aşırı korktum yapmaktan vazgeçtim kac haftadır yalnizken korkmuyordum yine basladi bu aksam bu ilahi birseymi yoksa psikolojimmi bozuk?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ℙ𝕒𝕟𝕒𝕣𝕠𝕝𝕞𝕒𝕝 𝕠𝕝𝕒𝕪𝕝𝕒𝕣ı 𝕔𝕠𝕜 𝕕𝕦𝕤𝕦𝕟𝕕𝕦𝕘𝕦𝕟𝕕𝕖𝕟𝕕𝕚𝕣.
Hiç düşünmüyorum aslında is ten güçten vakit kalmıyorki ne zaman sigara içeceğimi dusa kaçta girerim yarın ne giyim ne zmn uyucam falan diye gunluk şeyleri dusuniyorum
😂😂 ayip seyler yapmani engellemis hayir sever 😂😂
Ya hahah dalga geçiyor ama korkuyom
Korkma iyilik yapmis sana 😂😂 bence degerini bil keske benimde öyle koruyanim olsa hahaha
Tövbe Allah'm ne diyorsun korkuyorum
😂😂 ne yapim simdi gelip korumalikmi yapayim sen rahat ol ne korkuyon
Koruma falan derken melek olabilirmi diyorsun
Yok ben gelip senimi koruyayim diyorum 😂😂 ya sen bu seylere kafayi cok takmisin ismini vermiyorum daha cok korkma diye.. beyinde bunlar rahat ol birsey yok
Ya kafayı takmadım aslında isimde gücumdeyim yalnız kalana kadar böyle bisi olacağı aklıma bile gelmedi ama yalnız kalınca korkunç şeyler oluyor söyleme evet ismini
😂😂 var ya senle sabaha kadar konusurum benim hic inancim yok onlara bende tek kaliyorum
Ben korkarim vlla
😂😂 güzel seyler düsün hal olur onlar
Leviss
Leviss
2 gü
Yok ben gelip senimi koruyayim diyorum ya sen bu seylere kafayi cok takmisin ismini vermiyorum daha cok korkma diye.. beyinde bunlar rahat ol birsey yok yazmjstin ismini soylermisin
😂😂 uzaktan bile hallediyorum bak herseyi kimin ismini benimmi onlarinmi 😂😂
Ya akşam akşam atmayın şöyle sorular biz de uyuyamıyoruz sonra
Napim paylaşmak istedim
Tam bende yapıcaktım hevesim kaçtı babasını satim
Yapma ndjdj
Ben öyle uyuyorum kfnckdmd
Alışkanlık oluşturmuşsun iyi olmamış çok bağlılık iyi degil
Yok her gün değil tabi
Gusül almadan uyuyor:D
Yanına gelen kişiye de ki tut şunun ucunu döşeyelim abiiii smzmxkckglgldlshaha
Bir şeyi yaparken eğer yanlış olduğunu hissedersen ve kalbin rahatsız olursa onu yapma. Bu psikolojinin bozulduğu anlamına gelmez
Dimi
Kesinlikle ve şunu da söyleyeyim eğer sabreder ve nasibini beklersen sonsuz güzelliklerle karşılaşacağını bil çünkü Allah için sabrediyorsun
Haklisi. Şu an sabretsem olur mu aslında sabretmedim öncesinde ama tövbe ettim
Nefes aldığın sürece tövbe kapısı açık ama sana şöyle diyim bidaha tekrarlama çünkü kuran da diyor ki “ o çok aldatıcı şeytan sizi Allah’ın affına güvenerek aldatmasın” tövbeni bozmamaya çalış her şeyin zamanla yerine oturacağını göreceksin inşallah
Insallah uymam birdaha şeytana bunun içinde dua ediyorum tekrar ayni hataları yapmayim diye
Bak ne güzel Allah bırakmamış seni çok şanslısın banada dua eder misin
Bırakmadı çok sükür yardımcı oldu rabbim alkolü bıraktım birden tanımıyorum nasi dua edeyim
Sağlıklı huzurlu olsun diye içinden geçirmen yeterli :) çok sevindim alkolü bırakmana
Geçiririm gecirdimde umarım hep sağlıklı ve mutlu olursun
Allah razı olsun inşallah sende hep öyle olursun
:)
Dilersen sesli yardimxi olayım rahatlamak adına. Hem sesli olunca zevk daha çok alırsın hemde yanında biri varmış gibi güvende hissedersin kendini
Sen ısrarla devam et
Yokbe aklıma gelince gercekten istersem yapıyorum
Hmm ne yapcaktında vazgeçtin
😂😂😂 hahahshaghgaa