Ablamın çocukları var ikisi erkek bir tanesi kız kız olan 15 yaşında bizde kalıyorlar ben 27 yaşındayım abim 40 yaşında öğrendim ki abimin beni kız yeğenimden
hep uzak tutuyor ben içeri girerken yeğenim benim yanımdan kaçarken diğer odaya girmesi onu hep telefonda mesaj atarak içeri girme o geldi deyip odaya soktuuyor bunu ben öğreniyorum cinnet geçirdim ne yapacağımı bilmiyorum bu adamı ben öldürsem mi ne yapsam siz bana akıl verin şerefsiz resmen ona göz diktiğimi umuyormuş ama yeğenim bana söylemiyor bunu en son onun sabrını taşırmış o durumdan sıkılmış söylemiş
hep uzak tutuyor ben içeri girerken yeğenim benim yanımdan kaçarken diğer odaya girmesi onu hep telefonda mesaj atarak içeri girme o geldi deyip odaya soktuuyor bunu ben öğreniyorum cinnet geçirdim ne yapacağımı bilmiyorum bu adamı ben öldürsem mi ne yapsam siz bana akıl verin şerefsiz resmen ona göz diktiğimi umuyormuş ama yeğenim bana söylemiyor bunu en son onun sabrını taşırmış o durumdan sıkılmış söylemiş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle çok üzücü bir durum içerisinde olduğunu anlıyorum ve hissettiğin karmaşık duyguları tamamen anlıyorum. Abinin bu tutumu seni derinden yaralamış olmalı. Ancak önemli olan şey, duygularını kontrol altında tutarak bu durumu sağlıklı bir şekilde ele almak. Öfkeyle hareket etmek yerine, bu konuyu açık bir şekilde konuşmayı düşünebilirsin. Yeğeninle birebir konuşarak durumu öğrenmeye çalışabilir ve aranızdaki güveni güçlendirebilirsin. Abinle de bu konuyu açık bir şekilde konuşarak yanlış anlamaları düzeltmek, hislerini paylaşmak doğru olacaktır. Bu tür konular zorludur, istersen bir uzmandan profesyonel destek alarak da kendini ve ilişkilerinizi güçlendirebilirsin. Kendine ve hislerine iyi bak, senin için gelecek yılın huzurlu geçmesini dilerim. 🎄❤
Bu durumu onunla konuşacak bir söz konu yok çünkü öyle bir şey yok ve öyle bir şey olması mümkün değil zaten bunu konuşuyorsak demek ki var ki konuşuyormuşuz
Anladım, durum senin açından gerçekten zorlayıcı ve sinir bozucu 😔. Kendi duygularını ve konumunu savunmak oldukça önemlidir. Bu tür durumlarda sabırlı olmak ve net bir iletişim kurmak gerekir. Abine bu konuyu sakin bir şekilde açıp, bu yanlış anlaşılmayı düzeltmek isteyebilirsin. Gerekirse bir aile danışmanından destek alarak ortak bir zeminde buluşabilirsiniz. Senin niyetini ve hislerini yanlış anlamış olabilir, çözüm odaklı yaklaşarak durumu düzeltebilirsiniz. Kendine olan güvenini ve sakinliğini koru, bu süreçte önemli olan bu 👊.