Sağlık Günde 8-10 yumurta, 2 litre süt içilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Arkadaşlar protein ihtiyacımı karşılamak için bu kadar yiyip içmek abartılı mi sizce? Annemle kavga ediyoruz bazen bu konuda, abarttigimi söylüyor? Güncellemeler+1 yıl Başlıkta anlam bozukluğu olmuş Günde 8-10 yumurta, 2 litre süt içilir mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Evet yenebilir 0 0 Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bu kadar protein dinazorlara bile fazla gelir. Günlük 1 bardak süt 2 yumurta karşılamaya yeter de artar bile. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sporcuların protein ihtiyacı biraz daha fazla oluyor Yorumla Teόmάń +1 yıl Fazla olur da gene de abartmamak lazım bir Arnold olmadıkça Yorumla
ermmts Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kanka kolesterolün varsa hepsinin sarısını yeme boku yer vücut. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Kan tahlili yaptım, hdl haricindeko kolestrol seviyelerim yerinde Yorumla ermmts +1 yıl Sen gene de mikrolara da önem ver full protein basarak olmaz. Ayrıca 2 litre süt aşırı zararlı tavsiye etmiyorum. Yorumla Soran +1 yıl Hepsine önem veriyorum hocam Yorumla ermmts +1 yıl Basssss Yorumla Soran +1 yıl 🥴🥴🥴 Yorumla
iyilik_melegi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl gunde 2 litre cok fazla nerenden uydurdun bu miktari? 2 bardak yeterli cok yaglanirsin 8 10 yumurta protein icin normal. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye uydurup böyle bir soru sorayım? Günde 2 litre süt 1000 kalori yapıyor aşırı bir yağlanma soz konusu olmuyor ki zaten yaglanmaya çalışıyorum şu an Yorumla
samet19997 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bende en az 5 Tam yumurta yiyom 200 gram ton balığı 400 gram tavuk 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ton balığı ben de yiyorum. Üstünü yumurta ve sütle tamamlıyorum genelde. Yorumla samet19997 +1 yıl Süt içmiyom Yorumla samet19997 +1 yıl Kaç gram karbonhidrat alıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Karbonhidratin gramajini hesaplamiyorum ama büyük miktarda alıyorum. 3k+ kalori alıyorum yağ tüketmeden. Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tavuk niye yemiyorsun 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Hocam günde 2 litre süt 24 tl 8 yumurta 20 tl civarı ton balığı 35 tl. 80 tl yi sadece bunlar için veriyorum zaten günde. Tavuguda üzerine ekledin mi çok tutuyor. Haftada 3 gun falan yiyorum Yorumla Soran +1 yıl Tavuğuda eklesen 110 tl yapar, ayda 3300 tl sadece protein için harcamak delice. Daha normal yemeği var bunun Yorumla KaanArducc +1 yıl Süt içme yumurtayı 3 4 e düşür onun yerine tavuk ye Yorumla Soran +1 yıl Hocam evde 4 kişiyiz ve herkes tavugu çok sever. Sürekli alıp alıp tek başıma yemek hoş olmaz Yorumla KaanArducc +1 yıl Tamamdır o zman böyle takıl ama bence biraz fazla yediğin protein yumurtayı 4 5 e düşürebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Hmmm Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. 1ltden fazlası sağlikli değil diye biliyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet yenebilir
Bu kadar protein dinazorlara bile fazla gelir. Günlük 1 bardak süt 2 yumurta karşılamaya yeter de artar bile.
Sporcuların protein ihtiyacı biraz daha fazla oluyor
Fazla olur da gene de abartmamak lazım bir Arnold olmadıkça
Kanka kolesterolün varsa hepsinin sarısını yeme boku yer vücut.
Kan tahlili yaptım, hdl haricindeko kolestrol seviyelerim yerinde
Sen gene de mikrolara da önem ver full protein basarak olmaz. Ayrıca 2 litre süt aşırı zararlı tavsiye etmiyorum.
Hepsine önem veriyorum hocam
Basssss
🥴🥴🥴
gunde 2 litre cok fazla nerenden uydurdun bu miktari? 2 bardak yeterli cok yaglanirsin 8 10 yumurta protein icin normal.
Niye uydurup böyle bir soru sorayım? Günde 2 litre süt 1000 kalori yapıyor aşırı bir yağlanma soz konusu olmuyor ki zaten yaglanmaya çalışıyorum şu an
Bende en az 5 Tam yumurta yiyom 200 gram ton balığı 400 gram tavuk
Ton balığı ben de yiyorum. Üstünü yumurta ve sütle tamamlıyorum genelde.
Süt içmiyom
Kaç gram karbonhidrat alıyorsun
Karbonhidratin gramajini hesaplamiyorum ama büyük miktarda alıyorum. 3k+ kalori alıyorum yağ tüketmeden.
Tavuk niye yemiyorsun
Hocam günde 2 litre süt 24 tl 8 yumurta 20 tl civarı ton balığı 35 tl. 80 tl yi sadece bunlar için veriyorum zaten günde. Tavuguda üzerine ekledin mi çok tutuyor. Haftada 3 gun falan yiyorum
Tavuğuda eklesen 110 tl yapar, ayda 3300 tl sadece protein için harcamak delice. Daha normal yemeği var bunun
Süt içme yumurtayı 3 4 e düşür onun yerine tavuk ye
Hocam evde 4 kişiyiz ve herkes tavugu çok sever. Sürekli alıp alıp tek başıma yemek hoş olmaz
Tamamdır o zman böyle takıl ama bence biraz fazla yediğin protein yumurtayı 4 5 e düşürebilirsin
Hmmm
1ltden fazlası sağlikli değil diye biliyorum