Arkadaşlar başımda yara oldu 2 3 yıldır geçmiyor 3. fotoda yaranin kabuğunu çıkarıyim belki geçer dedim ama yaranın ortasında kabuk kalkmıyor sanki derinin altında topak bir şey var çıkmıyor 🙁etrafı da kırmızı ve şişiyor dokununca başım çok ağrıyor ☹️ bu neyden olabilir ya da bu yara neden kaç yıldır iyileşmiyor?
Yaranın kabuğunu soyunca normalde hepsi çıkar ama etrafı tek çıkıyor ortası çıkmıyor sanki yaranın altında topak bir şey var çıkmıyor ve bu da çok acıyor
Zannetmiyorum çünkü onlar da ilaçların içeriği hakkında eğitim alıyorlar. Ama dediğim gibi genel cerrahi buna bakmaz. Ya sanki egzama gibi duruyor ama işte yine de bir uzmanın görmesi daha sağlıklı olur.
Anladım da işte konunun hakimi olamadığım için bilemiyorum, dediğim gibi imkanınız varsa eczanedeki çalışanlara bir sorun derim. Bulunduğunuz yere uzaksa gün içinde alışverişe çıkacağım isterseniz ve kabul ederseniz fotoğrafınızı gösterip çalışanlara sorabilirim.
Merhaba eczaneden geldim gösterdim saçlarını , bir ihtimal egzama olabilirmiş emin olmamakla birlikte, ilacını sordum elde reçete olmayınca söyleyemiyoruz adını dediler, belki yanlış tedavi uygular hasta diye. Genel cerrah belki sizi dermatolog bir arkadaşına yönlendirebilirmiş, pek kafasına takmasın diyor.
Hanımefendi ilgili alan ne ise ona görünün, korkmayın bazen sırtta çıkan en küçük sivilce bile insanların eklemlerini ağrıtıyor bu da kafada çıkmış bir yara gibi. En doğrusunu tabiki de doktorlar bilir, müsterih olun ve doktora görünün derim.
O bakmaz ya sanmıyorum, hem boşa zaman kaybı olur sizin için. Eczaneye gidip sorsanıza bu gibi vakalara en iyi solüsyon ya da tedavi yöntemi nedir diye sorun en azından başınızı rahatlatır diye düşünüyorum.