Kafa derisinde oluşan yaralar için yapılabilecekler saç derisinin ihtiyacı nem için çay ağacı yağı kullanılabilir birkaç damla birkaç damla çay ağacı yağı diplerine uygulanır saç diplerine doğrudan e vitamini uygulaması da yapılır nem dengesini sağlanmasında oldukça etkilidir saç bakım ürünleri seçerken e vitamini olan ürünleri seçmeye dikkat edilmelidir yeşil çay elma sirkesi zeytinyağı tüketimi sağlık açısından önemlidir saç diplerine belirli oranda zeytinyağı elma sirkesi yeşil çay uygulanabilir ısırgan otu aleo vera lavanta gibi ürünler ham madde olarak kullanılmaktadır bu ürünler doğrudan da kullanılabilir saçada uygulanabilir aromatik yağların kullanımında önemlidir ayrıca düzenli olarak saçlarınızı yıkayın egzersiz yaptıktan sonra mutlaka saçlarınızı yıkayın sıcak kompres yapın bir hauyu ılık suda ıslatın ve suyunu sıkıp kafanızda biraz bekletin yaralar temamem geçene kadar bunu bir veya iki kez tekrarlayabilirsiniz elma sirkesi tedavisi bir bardak ılık suya iki yemek kaşığı elma sirkesi karıştırın saçlarınızı yıkadıktan sonra son durulama suyu ile bu karışımı kullanın karışımı saçlarınıza kullandıktan sonra beş dakika boyunca parmak uçlarınızla kafa derinize hafifçe masaj yaparak uygulayın son olarak temiz su ile durulayın sonrada şampiyonlayın haftada bir iki kez tekrarlanır çay ağacı yağı iki yemek kaşığı badem yağı 3-4 damla çay ağacı yağını karıştırın elde ettiğiniz karışımı hafifçe masaj yaparak saç diplerine uygulayın beş dk bekledikten sonra saçlarınızı yıkayın hindistan cevizi yağı saç diplerine uygulayın.
Daha yeni olduğu için gitmedim, en son kepek için gittiğimde doktor oturduğu yerden “Şu şampuanı veriyorum mutlaka geçer” diyor. Kardeşim bir test yap bir şey yap da neyden dolayı kaynaklanıyor öğrenelim. Şampuan kullanmasını bende biliyorum anasını satıyım