Sağlık Sağlığınız için her gün kaç adım atıyorsunuz? BlueMarshmellow Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Günlük yürüyüş yapıyor musunuz? Yapmıyorsanız da ortalama kaç adım atıyorsunuz tahminen? Sağlığınız için her gün kaç adım atıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl https://youtube.com/shorts/Kb-5x_2NPi0?feature=share 0 0 Yorumla
Gizli90100 Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹SALAM🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Yaklaşık 4-5 km yürüyüş yapıyorum oda ortalama 5000 adım ediyor, e tabi onun haricinde git geller 6000-7000 adım vardır tahmini… 0 0 Yorumla
Karahan55 Takip Et Xper 6 Yaş: 56 , eic 96% +1 yıl Haftada 5-6 gün, ortalama 6 km… Bence herkes yapmalı. Özellikle durağan tün gün masa başında çalışanlar.. 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Sağlık konusunda 367 cevap paylaştı. Maalesef evden dışarı çıkamıyorum senelerdir eve kapalı yaşamaktan çöktüm temiz havaya güneşe çıkamıyorum hiç yürüyüş yapamıyorum gençliğim hep böyle geçti 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl En az 5 bin atmaya çalışıyorum… gününe göre kendi rekorumu da kırıyorum şimdilik rekorum 20 bin… 0 0 Yorumla
whitecruz1000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 37% +1 yıl değişiyo.. bazı günler 1000 bile değil.. bazı günler ise 15000 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl 5 km yurumem lazim ama az oluyo calisiyorum zamanim olmuo😏 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹SALAM🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Yaklaşık 4-5 km yürüyüş yapıyorum oda ortalama 5000 adım ediyor, e tabi onun haricinde git geller 6000-7000 adım vardır tahmini…
Haftada 5-6 gün, ortalama 6 km… Bence herkes yapmalı. Özellikle durağan tün gün masa başında çalışanlar..
Maalesef evden dışarı çıkamıyorum senelerdir eve kapalı yaşamaktan çöktüm temiz havaya güneşe çıkamıyorum hiç yürüyüş yapamıyorum gençliğim hep böyle geçti
En az 5 bin atmaya çalışıyorum… gününe göre kendi rekorumu da kırıyorum şimdilik rekorum 20 bin…
değişiyo.. bazı günler 1000 bile değil.. bazı günler ise 15000
5 km yurumem lazim ama az oluyo calisiyorum zamanim olmuo😏
Salondan mutfaga geciyorum en fazla
1saatten fazla yürüyorum hergün..
Spor ev arası yürüyorum her gün
Şu aralar spor yapmıyorum
Iki bin adım cjdkfjdkjgks
Koltuktan wc ye kadar en fazla falan
Adım saymıyorum ama 1 saat yürüyorum
15-18bin
3 km