Yok mesela bana ilk ignis risperdal verdiler baktım uyuşturucu halsiz birakiyor hemen doktora dedim ben istemiyorum uyusmak bunları birakicam dedim uyusturmayan ilaç istiyorum dedim ve bu deprex ve aripa vs verdi vallaha hiç uyusturmuyor sporcuyum rahat spor yapabiliyorum ayrıca çok pozitif yapıyor ilaçlar bu dediğim 2 ilaç ve insanın birseyler yapma isteği geliyor cesaret sevinç duyguları oluyor
Mesela ben bu ilaçlari içmesem Ortalığı yikar herseye insanlara zarar veriyorum ama bunları içtiğimde ise bir başka insan oluyorum asla uyusturmuyor ama fikrim zihniyetim farklı oluyor öfke kontrolü saglayabiliyorum hiç birseyi takmıyorum ve dediğim gibi ilaç çok pozitif yapıyor sürekli insanda mutluluk huzur cesaret birsey yapma isteği geliyor icinden
3 5 tane ilaç değiştirdim halsizlik yapan ilaç yazmayın dediğim halde sonuç alamadım doktoruma bi danışıcam inşallah etkisi dediğin gibi olurok dua ederim sana :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Reçete ile satilar o tür ilaçlar istesen de alamazsın
Deprex 20 bende kullanıyorum
Deprex 20 ve aripiprazol aripa birde uyku ilacı olan desyrel 50 mg efsane kardeşim
Bu ilaç halsiz bırakanlardan mı yoksa pozitiflik verenlerden mi
Etkisi nasıl?
Yok mesela bana ilk ignis risperdal verdiler baktım uyuşturucu halsiz birakiyor hemen doktora dedim ben istemiyorum uyusmak bunları birakicam dedim uyusturmayan ilaç istiyorum dedim ve bu deprex ve aripa vs verdi vallaha hiç uyusturmuyor sporcuyum rahat spor yapabiliyorum ayrıca çok pozitif yapıyor ilaçlar bu dediğim 2 ilaç ve insanın birseyler yapma isteği geliyor cesaret sevinç duyguları oluyor
Mesela ben bu ilaçlari içmesem Ortalığı yikar herseye insanlara zarar veriyorum ama bunları içtiğimde ise bir başka insan oluyorum asla uyusturmuyor ama fikrim zihniyetim farklı oluyor öfke kontrolü saglayabiliyorum hiç birseyi takmıyorum ve dediğim gibi ilaç çok pozitif yapıyor sürekli insanda mutluluk huzur cesaret birsey yapma isteği geliyor icinden
3 5 tane ilaç değiştirdim halsizlik yapan ilaç yazmayın dediğim halde sonuç alamadım doktoruma bi danışıcam inşallah etkisi dediğin gibi olurok dua ederim sana :)
Insllh vallaha kanka beni çok pozitif yapıyor bunlar efsane ilaç insllh sanada iyi gelecek
İşte beyin yok kafalarına göre güya psikiyatri peh
İnşallah çok teşekkür ederim kanka :)
Prozac 👈 deprexin orjinali ben bunu kullanıyorum
Rica ederim kanka Allah sifamizi versin amin
Ben onu denedim de uyku ilacı gibi etki yaptı bana dalgınlıktan elimi kesiyordum bıraktım sonradan mı etki ediyor pozitfliği
Deprex çok güzel ve insllh yarıcak kanka
Evet 1 gün sonra insan daha farklı oluyor
Bir ya da iki hafta kadar denemiştim
İlac bağımlılık yapar uykuyla çözmeye çalıs
doktor muyuz önersek de alamazsın reçeteli satılır
Viski vodka en temizi
Prozac
Lyrica 😁