Merhaba Değerli Okuyucularım.
Bir kaç gündür gündemde olan domates gribi virüsüne karşı hem duyarlı olmaya çağırayım, hem de bir kaç cümleyle bilgi vereyim.
Bu virüs ile ilgili düşüncelerini paylaşmayı unutmayın.

Merhaba Değerli Okuyucularım.
Bir kaç gündür gündemde olan domates gribi virüsüne karşı hem duyarlı olmaya çağırayım, hem de bir kaç cümleyle bilgi vereyim.
Bu virüs ile ilgili düşüncelerini paylaşmayı unutmayın.

Öncelikle iyi günler Bi'Bilen sorusu ilk defa görüyorum dolayısıyla bu haberin doğruluğunu bilmiyorum bitkilerden bulaşabilen bir hastalık yeni duyuyorum buna benzer geçmişte bir hastalık var mı? Bu hastalık ne zaman ortaya çıktı? Virüslerin invitro ortamında yaşayıp gelişemedği fakat varlığını kısa süre bulundura bildiği için bunda dış ortamda yaşama süresi nedir? Bulaşma yolları nasıldır? Dokunulduğundamı yoksa tüketildiğindemi bulaşır? Deri hastalığımıdır çiçek hastalığı gibi? Bizi aydınlatırsanız çok mutlu oluruz
Aboo Çok Kötü 😨 İşte İnsanlar Kafalarına göre Yaşamalarından Özgürlük özgürlük diye diye Allah'ın dan Buluyorlar Şimdi Çoğu Tepku gösterir biliyorum Akıllanmayan Gösterir Evet Çok mu? Zor Allah'ın emrine yasaklarına uymak Yüce Allah öyle merhametli ki Siz rabbinizi dinlerseniz o sizlere merhamet edecektir şimdi Şey Diyenler Olacaktır Allah'ın Yolunda İlerleyen bile Oluyor o zaman imtihan dir onun için de
Cevap
16Cevap
Bilgi için için teşekkürler
Deneme yanılmaya döndük.
Gün geçmeden yeni virüs çıkıyor ortaya.
İlaç stokları doldu galiba.
Bir zamanlar aspirin içmeyin diyenler şimdi günde 1 tane alın kan sulandirir diyor.
Komikler gerçekten.
Birileri hergün abartılı bir yalan ile bir korku dalgası yaymanın peşindeler. Artık bir gün LSD gibi etki gösteren herhangi bir virüs olmadığı sürece herhangi bir şey için kayda değer olağanüstü haller göstermeye gerek yok.
gümüş suyu tüketelim günde 1 çay kaşığı virüs bırakın yaklaşmayı teninize bile yapışamaz dünyanın en gaddar virüsü bile olsa öldürür
Bu neslin çektiği nedir ya bir bu eksikti :(
O değilde domates biber karışımı tavada çok seviyorum
ilk düşündüğüm şey.. bıktık artık virüs mirüs duymaya tahammülü kalmadı insanların.
Şimdi sizden duydum,
Allah korusun. Kısa bilgi için sağ olun.
Faydalı paylaşım olmuş teşekkürler
hocam tam teşekküllü alerji testi nasıl yapılır. ben sütlü tatlı yediğimde kaşınıyorm
laktoz alerji testi nasıl yaptırabilirim
Hergün ilaç satmak için yeni virüs üretiyorlar.
Hergün yeni bir salgın Allah sonumuzu hayır etsin
Yine mi virüs
bu ne ya
Çok garip gerçekten
Konserveci
Çekmediğimiz çile dert kalmadı ya şimdide bu çıktı
ALLAH sifa versin
Saka mı ya
Haydaaa
Tanismadim
Bir bu eksikti.
öyle bişi yok