Peki siz bu covid benzeri belirti gösteren gribal enfeksiyonu yaşadınız mı?

Öyle bir durum bizim de başımıza geldi. İlk önce oğlum rahatsızlandı, üşüttü herhalde derken peşinden ben baya bir kötü oldum. Tam ben iyileştim eşim bizden daha beter oldu, dedik git bir test yaptır bu normal bir durum değil. Test sonucu negatif çıktı çok şükür.
Herkes ayñi şekilde yaşamiş neredeyse.. Geçmiş olsun
Merhaba;
Solunum yolu enfeksiyonları yapan yüzlerce virüs bulunmaktadır. Bu virüsler genellikle sonbahar aylarında görülmektedir. Çoğunlukla damlacık (Koronavirüs gibi) yoluyla bulaşan virüslerden maske ile korunmak mümkümdür. Eğer ki maske kullanımına özen gösterirseniz koronavirüs dahil diğer solunum yolu enfeksiyonlarına neden olan diğer virüslere karşı korunum sağlayabilirsiniz.
Maske sürekli takıyorum zaten iş yerinde.. Solunum yolu değil de belki temasla da kapmış olabilirim diye de düşünüyorum..
Evet, tam da şu an yaşıyorum doktorum antibiyotik falan verdi umarım 10 günden daha kısa sürede geçer okulum var, geçmiş olsunn bu arada 🍂
ben yalnızca bir gece ateşlendim o kadar.. çevremdeki hemen herkes de bu dediğini yaşadı.. hatta 10 - 15 gün per perişan olanlar da oldu.. hepsi test yaptırdı , negatif.. ama bildiğin salya sümük , öksürük ateş per perişandılar.. resmen salgın var, normal bir gribal enfeksiyon salgını. ..
Bizim ev komple öyle oldu fabrikada...
Benim hala akiyor burnum, yeni atlattim usutmedimde aşılardanmıdir nedir anlamadim
bizim iş yerinde herkes sıraya toz oldu resmen.. ben sadece bir gecede atlattım.. tek yaptığım da tylol hot içip uyumak oldu.. terledim gece ve sabaha düzeldim.. ama o gece gözlerim külçe gibiydi.. bayılacak derecede şiddetli bir uyku bastırdı erken saatte.. genelde 6 saat uyuyan ben , 9 saat deliksiz uyumuşum.. ama diğer herkes 15 -20 günden fazla süreyle hastaydı eni konu.. garip.. ya bünyem kuvvetliymiş ya da bilmiyorum artık..
Iyi atlatmişsin.. grip insan daha çok uyuyor evet.
Evet iyi vurmuş grip.. Neyse ki erkencisin şükür bunada..
Cevap
6Cevap
Çok şükür iki senedir hastalanmadım ama baska dertlerim var
Bizde de var kardes.
Burun tikanikligi ayni anda burun akintisi.
Bazilarin da isal var.
Bogazi agriyanin burnu akmiyor mesala.
Cocuklar ve yetiskinlerde herkeste birseyler var.
Dışarı çıkmıyorum zaten dışardan eve gelirse sıkıntı yok atlatırım.
Ne yaşadığımı bile bilmiyorum artık. Ne illet bir salgınmış
Yaşamadım
Umarım yaşamam gribi de çok ağır geçiriyorum çünkü
Aynısını şuanda yaşıyorum
Yaşıyorum bu sorunu şu an
Cıks yaşamadım, püğğ maşallah kendime diyeyim
Bende Maşallah diyorum 😉
Ben her gün hastayım awk
Boyle bir sey varsa kesin asilardandir
Yaşamadım
Yaşamadım hocam
Evet yaşadım