Güncellemeler
+1 yıl
Birde göğüs bölgesi için
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sarı sarı tüyler ama rahatsız ediyor bikinide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Göğüs için gidiliyor ama popo için bilmiyorum
Hangi lazer iyi göğüss sence
Buzlu mu alexandrite mi yoksa
Onu bilmiyorum
ufak minnak hissedilmeyen tuy nasil rahatsiz edebilir ki, kil olsa yine anlardim da tuy bu hissetmiyor bile insan...
Ben en ufak kıl tüye takıntılıyım
niye ki sen bile gormuyon hissetmiyon ustelik sariymis da bikini bolgeni kim gorecek de oturup zoomlayip inceleyecek "aa tuyu varmis" falan diyecek abartma be knk..
Doğru söyledin aslında tatile gidiceğimde her yer pürüzsüz olup orası sırıtmaz mı dedim ama aynaya bakınca bile belli olmuyor yani bayagı detaylı yaklaşmak lazım birde flaş tutuyorum hahahh takıntılıyım biraz
oha be knk sende yani bildigin olmayan seyi olduruyon gibi bir sey yapiyorsun Şu an yani bas baya zorluyon gorunmesi icin jkfdgjdkf bu takinti degil bu bildigin ruh hastaligi falan yani normal insan yapmaz bunu cunku flas falan hollywood ekibi de var miydi knk hjfhgdhgf
Gitsen iyi tabi görmedende rahatsz edip etmeyeceğini bilemeyiz tabi 😁
Gidilir ama kalın köklü ve siyah olmadığı için azalma olmaz kolay kolay. Tüy dökücü kullan.
Nasıl yani çözüm olmaz mı zaten hani güneşte belli olacak tarzda sarı sarı küçük tüyler ama rahatsız ediyor beni
Lazer genellikle kalın köklü sert kıllar için etkili onları götürür ama tekrar çıkar bir süre idare eder. Güneşte maalesef sırıtıyor haklısınız. Tüy dökücü krem de kullanabilirsiniz.
Anladım teşekkür ederim ben vücut için gidiyorum normalde de
Rica ederim, vücut için normal, koltuk altı kol , bacak bikini bölgesi stabil ama göğüs ve kalça için sarı tüyler her daim çıkar bilginiz olsun iyi geceler diliyorum.
Gidilir, bir yanak çilek bir yanak karpuz kokacak hatun dediğin. Kendine bak
merak ettik şimdi
vajina icin bile gidiyorlar
O normal zaten
ök
Bence gerek yok
Gidilir
Git bence
Gidilir
Gidilmez
Daha once lazere gıttın mı
gidilir ablam gitmişti