Lazare gidiyorum 3 seans oldu baya faydasını gördüm artık tüyler azaldı ama sarı tüyleri görmüyor acaba o tüylerden nasıl kurtulucam az kaldı baya
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence çok göze batmıyosa da rahatsız etmez ya. bildiğim kadarıyla sarı tüyleri görmüyo makineler
Göze batacak bir yerde değil ama benim gözüme batıyor bata
nerende özel mi
Evet
hmm yapacak bir şey yok ya. mecbur jiletle ala ala kalınlaştırıcaksın sonra da epilasyonla hallediceksin. denedin mi hiç
Olmuyor 1 yıl jilet kullandım asla siyahlasmiyor
bizde testisleri bile karartır jilet sizde işe yaramaz ksdfhadfh. o zaman elden bişey gelmez ya kalsın nolcakki. neyi rahatsız ediyor tam olarak
Pürüzsüz olsun istiyorum yani sürekli almak zorunda kalmiyim
arada bir jiletle alırsın ne zaman siyahlarsa lazere tekrar gidersin. ben de bir soru sorabilir miyim
Tabiki buyrun
penisimde kararma olmaya başladı ve önüne geçemedim bir süre. şimdi kararmaya devam etmiyor ama eskisine göre baya siyah. ton farkı var yani. bunu nasıl eski haline getiririm
Pirinç suyu beyazlatiyor
hmm. başka bir yol yok mu ya evdekilere çok belli etmeden yapmak istiyorum. ve sizce kara olsa çirkin durur mu?
Sanmıyorum kara olması göze batmazki
hayır batıyo görsen bu renk tonu farkı ne dersin adfhadfh
Bişey olmaz
görsen iyi veya kötü der misin peki
Demem banane seninkinden
lgafghjadfh fikrini merak ettim ama duşa girmeden bi atıyim
Sarı tüylerden bişey olmaz, Onlar o kadar göze batmaz, Önemli olan siyah kıl olmasın
Ben de koltuk altı ve özel bölgemdeki kılları 4-5 günde bir jiletle kesiyorum, Tek kötü yanı kısa süre sonra yine çıkıyo bide aşırı yanma yapıyo jilet, Derby'nin banyo için olan ucu tırnaklı jiletini kullanıyorum, Zararı olamayacağını bilsem ben de giderim lazere koltuk altım ve özel bölgem için 🥺
Genel vücut mu yaptiriyorsun?
Hayır 2 bölge bikini kol altı
Bu bölgelerde ufak tüyler pek olmaz ama çok fazla da dikkat çekmez bikini bölgesinde olabilir buzz lazer görmüyormu peki
Onu denemedk hiç o fayda ediyor mu
O daha detaylı alıyor ama lazere gitmeden tuylerini almaman gerekiyor
9 dan sonra harika oldum
Ciddi misin
Jiletle siyahlaştır
Olmuyor seyrek çok tüylerim zaten Gillette Venüs kullandım 1 yıl siyahlasmadi
Hmm onları ağda ile almaya devam edersin o zaman
Çok tüy yoktu bende zaten tamamen bitsin gitsin dedim ama yok yani
Sarı tüyler bitmiyor
Bende 8. Seanstan sonra mükemmel sonuç aldım ama bende sarı yoktu
Of ya🥺
Maalesef
Kaç yaşındasın
24 yaşındayım
İstersen biraz daha bekle jiletle alma ama zaten az kaldıysa ilerleyen zamanda çıkarsa kararma olursa tekrar yaptırırsın
Bir şey konuşabilir miyi
Tabi
Şöyle yapana