Güncellemeler
1 yıl
Sizce neden?
Güncellemeler
1 yıl
Sizce neden
Ya ben lazere gidiyorum ek pakette aldım hala büyük bi dökülme yok 14 seansıma gidicem yakında ama 16 son dahada 3 4 bin verip ek paket alamam ki yok yani napıcam sizce neden dökülmedi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hormonal olabilir kılın yapısıyla alakalı olabilir kullanılan cihazın yetersizliği senin kılının yapısına uygun olmamasi kullanılan dozun az olması gibi sebeplerden kaynaklanıyor olabilir bitmez zaten tamamen azalır ya da kılın yapısı kalınsa incelir
Ama benim kuzenimde gidiyordu onda bana 3 4 aydır nerdeyse hiç çıkmıyor diyor onunkiler kalın ve siyahtı bide :(
Kalın siyah renkli kılları görür zaten cihaz kılın kökündeki pigmente etki eder sarı ve ince kıllara etki etmez hatta çoğaltabilir kalinlastirabilir herkesin hormon değerleri farklıdır kimse aynı olmaz ki
Peki bunu nasıl anlıycam
Hormon testi yaptır hormon bozukluğu vs var mi diye baktır kullanılan cihazın sana kilinin yapısına uygun olup olmadığına emin ol seanslari atlamadan düzenli gitmeye çalış
Hangi bölüme randevu almam gerekiyor
Ben 2 seans başka, 4 seans da başka yerde olmak üzere toplam 6 seansa girdim. Daha 4 seansim var ama bir ay çok iyi dökülürken diğer ay sanki ince ince tekrar çıkıyor. Kollarıma taktım bu ay, diğer bölgeleri de geçtim. İki aydır gitmiyorum ve sanki başa döndü. Anlamıyorum yani ben çok memnunum, bunca yıldır gitmiyorum vs diyenleri.
Ya varya ağzına sağlık. Benimde başa döndü ve benim daha ilkten etki etmemişti bile
Lazerde kararma oluyormuş doğru mu
Bende olmadı ki kararma değil aslında tam tersi kararmış bölgelerin rengini açıyor benim kuzenimin akrabası güzellik uzmaydı başka şehirde o lazer bittiği yerdeki kararmalarıda alıyor demişti
İyiymiş sevindim adına tam tersi olanıda duydum da
Ama azalmada çok olmadı ya
Hım anladım fazla olsaydı iyidi
Oldukça kalın ve sert kıllar olabilir
Hormon düzensizliği vardır
Nasıl anlıycam bunu
Test yaptır
Ne diyip yaptırcam direk gidip hormon testi yaptırcam diyince yapıyolarmı randevu vs gereklimi neye alcam randevuyu ya da
kullandıkları cihazı araştırdın mı?
Diode yazıyor üstünde ve sayfalarındada yazıyordu
Bu cihazı kullanan sonuç alan çok var
güzel atış yaptığına emin misin kişinin ve daha önce cok fazla jilet kullanıyor muydun ondan olabilir ya da tüylerin sarıysa makine görmüyor da olabilir
Ben hep jiletle alıyordum ama bacaklarımı vs çok almıyodum anca elbise felan giyersem normalde elbise giymeyi çok sevmezdim zaten düğünden düğüne kumral kıllarım yoğun değil bi genital koltuk altını alıyordum işte ama jiletle yine dedim ki kurtulayım tamemen atış güzel yapıyor ama bi ara bi bi ay hiç çıkmadı özel bölgem de ve koltuk altımda almadan gittim hatta onada dedim süper sonuç sevindim bide şuanda olduğu gibi çıkıyor makine değiştirdi ama değiştirdi diye tekrar çoğalacak hali yok ya dimi sence neden bikere 1 ay boyunca hiç çıkmamışken birden gene çıkmaya başladı
hormonla mı alakalı acaba ya orayla bir konuş istersen bir de su değdi mi ondan da çıkabilir
Su derken yaparken mi mesela
Sen gittin mi lazere hiç
hayır lazer yaptirdiktan sonra 24 saat duş vs almamak gerekiyor yoksa yaramaz evet gidiyorum bende
Oha bana bunu söylemedi aksine duş al hemen kese uygula dökülsün dedi
Ve ben jel sürüyolar kendimi şey hissediyorum diye yıkanıyordum
Böyle yapış yapış değilde rahat hissedemiyordum işte
ama onu kuzenimle konuştukta sıcak su tahriş edermiş tahrişe karşı korunması açısından duş almayın demişler onada çıkmayla etkisi olmadığını söylüyor ya bilemedim ve çok üzgünüm senin kaçıncı seansın azalma nasıl
bunu sana nasıl söylemezler şaka mı su gelmemesi gerekiyor ki lazer işe yarasın kese de lazere gitmeden bir kaç gün önce yapılır evet azalma oldu bende senin bir de baya seans olmuş
tahriş yüzünden değil sıcak ya da soğuk su fark etmez 24 saat gelmemesi gerek lavaboda bile su o gün çok kullanmamaya çalış
Of of ya şey eminde değilim acaba su gelmemesç gerekiyor duş almamak lazım dedide ben mi hatırlamıyorum bilmiyorum çaktırmadan nasıl öğrenebilirim bide hormon testi için hangi bölüme randevu alıcam bişey daha sorucsm yüze lazer yapıncs yüzde bir gün yıkanmaması gerek dimi
siz bana böyle bir şey soylemediniz de sen evet yüz için de geçerli dahiliye bölümüne gitmen gerekiyor hormon testi için bir baktir onunla mı alakalı ya da değil mi diye
Bikere ben içerde beklerken biri dedi ki %40 azalma oldu bendede o kadar bu kadar seansa rağmen ama azcık yani azaldı baya baya çıkıyor sonra kadına dedi ki nasıl %40 bütün müşterilerim ilk seanstan daha baya baya fark var şu an %90 azalma diyor hepsi dedi dedi kadına yani kimsenin dediğini kabullenmemekte nedir? Bendede %90 azalma yok ve var demedim mesela
ilk seansta hemen olsaydı kimse devamlı gitmezdi bunlar da bunu kabullenemiyor
giden arkadaşların falan var mı
yok ama nasıl öğrenebilirim gerçekten cihazla alakalıysada veya başkalarındada dökümlediyse çok başta diode kullanıyordu şim jelsiz direk atış yapıyordu sonunda yanık kokusu gibi koku oluşuyor ama ismini hatırlamıyorum değiştirdi cihazı
nasıl jelsiz atış yapıyor para ödüyorsun oraya gidip soracaksın
yani ne diyim bilmiyorum bi site var buranın sayfası instada acaba yazsam paylaşıyorlar edirnede gidip memnun kalmadığınız lazerleri yazarmısınız bende biyerden hiç sonuç almadım paketim bitmesin rağmen felan yazsam belki onunda adını yazan olur dicem de bi kişinin demesiyle nolcak ki :( keşke ikinci paketi almak yerine başka yere gideydim kaç para ödüyorsun sen?
ben 1500 vermiştim yılbaşından önce şu an 2300 falan oldu dediğim gibi o gittiğin yerle konuş olmazsa güzel bir yer araştırıp yeni bir yere başla sevim alan da çok öneriliyor memnun olan çok oraya da gidebilirsin varsa eğer
o var mı bilmiyorumda dilan polatın şubesi var ama onu önermiyolar öneriyo gibi olan çok olsada ve ben de 1500le başladım 1 yıl önce şu an 3 bin tl ödedim tekrar gidermiyim bilmiyorum yine bitmezse çok üzülürüm sen taksitlemi veriyorsun direk mi verdin
taksitli veriyorum dilan polata gitme bence de zaten
Tüylerin İnce mi
Evet ya bide bana kese uygula dedi arada bi uygulamadım bendemidir sorun
Tüm vücut mu