Çok sinirliyim beni dinler misiniz?

Ben 20 lik çektirdim gömülü kolay çekim oldu 10-15 dk sürdü ve hiç ağrım olmadı onun yanında ki diş baya çürümüş ağrım şiddetli oluyor du devlette gitttim rica ettim işte doktor kanal yapacak iken dolgu yapıldı sonra ağrım olduğunu söyledim ertesi gün gittiğim de doktor sürekli beni oyalıyor yapmak istemiyor amacı bu başkasıyla konuştum gelsin aradan gelir yaparım dedi çalıştığım doktor da özelde birini önerdi Ben yaparsam şimdi sonra çekilir çok üzülürüm zor kanal dedi yapmam ded6 özele git devlette bile yaptırma zaten kadın yapacak olsaydı dolgu değil kanal yapardı dedi uğraşmak istememiş dedi özele gitttim işte 4 senelik doktorlar mış dün çok ağrım olunca gitttim özele doktor çok değişik kanal geldi ilk defa dedi sonra kanalın içinde alet kırığı kaldı dendi çekmek zorunlu dedi diş çekimi oldu dişim de dünden beri moralim çok bozuk ailem benimle tartışmaya yaratıyor boşuna dış gitti belki o diş kurtarılırdı %100

Şimdide beraber çalıştığım doktor Instagram da hikaye atmış çok zoruma gitti.

Bunu paylaşmış zoruma her türlü ister istemez gitmez mi insanın gitti.

Hastanede ki abla bitini önermişti kanal uzmanı çok iyi ona git dedi doktoruma dedim gitme dedi o kadar moralim bozuk ki 🤦

Güncellemeler
+1 yıl
Yıllardır boş dişsiz mı gezeceğim herkesin ağzından bin ton laf çıkıyor ben napim o kadar ağlamak istiyorum ki.