Diğer Çok sinirliyim sizi de sinir ediyim mi? SeİgNeUr_TeRrAcEs Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Gerginlikten bayilcammm ben sinirliysem siz de sinirli olun Güncellemeler1 yıl Güya ben sinir etcektim daha da sinir oldum Çok sinirliyim sizi de sinir ediyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Hellooaşklarım Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Etme bende gerginim bir ipte iki cambaz yururmesYa da er kavga edelim karşılıklı stres atalım sbdbsgwgd 2 7 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Kaçıncı hesabın kız bu senin bu saatte burdasin Yorumla Hellooaşklarım 1 yıl Harbiden çok tilt oldum he şimdi kaçıncı hesabin diyince hchdjsh bunu sorabiliyorsan eski uyesin sende Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Üç sene önce falan burada yasiyodum Yorumla Hellooaşklarım 1 yıl Belli kezbanligından (saçımı başımı yol tam sirasi) Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Dibinde olsan da yolsam keşke biliyon mu sinir oldum Yorumla Hellooaşklarım 1 yıl Biliyom ilk sen beni sinir ettin Yorumla Hellooaşklarım 1 yıl Günceline patladım NXBXBSJSJSH Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/watch?v=l5lUV-rXlzA Dokanma dalarım 0 0 Yorumla
ibrahimu54 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 48% 1 yıl Diğer konusunda 417 cevap paylaştı. Havada sıcak şimdi durduk yere kalpten gitmeyeyim. 0 2 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Doğu Demirkol a benziyorsun ayni Yorumla ibrahimu54 1 yıl İlk kez duydum bu benzetmeyi Yorumla
Klasscevap Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok zor bir olay sinir olmamama sinir olursun, ona da gerek yok 0 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hep birlikte stres den bir birimize girelim diyorsun 0 4 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Evet de sen niye hep burdasın ya Yorumla majeste34 1 yıl Ben 12 yıldır burdayim tek bugün değil 🙄 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl işini gücün yok mu Yorumla majeste34 1 yıl Yok abla işsizim Yorumla
Gravillon Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Etme aman bünye kaldırmaz sinir edilmeyi :D 0 2 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Ağla bi de Yorumla Gravillon 1 yıl Hayır gülelim her zaman ağlamak niye :D Yorumla
Nureddinakmn Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Gönder gelsin 0 18 Yorumla gizlihesap999 1 yıl Zam geldi. Hayırlı akşamlar. Yorumla Nureddinakmn 1 yıl @gizlihesap999 neye Yorumla gizlihesap999 1 yıl Yarın sabah alışverişe gidince anlarsın Yorumla Nureddinakmn 1 yıl @gizlihesap999 anladım Yorumla gizlihesap999 1 yıl Siniri hissettin mi? Yorumla Nureddinakmn 1 yıl @gizlihesap999 acayip hemde Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Benim sorumda ben dışında kimseyle yorumlaşamazsiniz haddinizi bilin Yorumla Nureddinakmn 1 yıl Ya pardon kullanıcı adını dikkat etmedim özür dilerim Yorumla gizlihesap999 1 yıl Hahahah... Kıskanma. Daha iyisini birgün sende yaparsın. Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Ne kiskancam be Yorumla gizlihesap999 1 yıl Ah be, üzüldüm kırdıysam. Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl @gizlihesap999 samimiyetsizlikten ölcen Yorumla Nureddinakmn 1 yıl İlahi yaa Yorumla gizlihesap999 1 yıl @seigneur_terraces Hayır ciddiyim. Mutlu olmanı isterdim. Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl @gizlihesap999 senin istemenle olsa keşke. KEŞKE OLSA Yorumla gizlihesap999 1 yıl Biraz müzik dinle: drive.google.com/.../view?usp=drive_link Yorumla gizlihesap999 1 yıl @seigneur_terraces şşş... Sadece dinle ve ke$ke kelimesini hayatından sil. Yorumla gizlihesap999 1 yıl https://youtu.be/t5Sd5c4o9UM?feature=shared Yorumla
gizlihesap999 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Hahahah... hadi bakalım nasıl edecen. 0 1 Yorumla gizlihesap999 1 yıl Aslında ben kimler hemen sinir olur cevabı biliyorum. Yorumla
Eski_Asb Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Get öteye orada oyna 0 1 Yorumla Eski_Asb 1 yıl İyi güldüm:) sinir olmana :) Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. Yokmu gerginliğini alacak biri 0 0 Yorumla
Muratt001 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl İstediğin kadar uğraş edemezsin 0 2 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Ay sıkıldım zaten Yorumla Muratt001 1 yıl Bende ya çok sıkıcı birine bulaşsamda rahatlasam yokki kimse dmden bulaşsın Yorumla
asades Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Şarap iç geçer 0 4 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Olsa keşke içerdim Yorumla asades 1 yıl Benim evde tekelin kızı ile birlikteyim gibi Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Napiyim abim Yorumla asades 1 yıl Şarap alacak gelecek erkek arkadaşına yaz hem şarap iç hemde sinirini alıp pamuk gibi eder Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. et bakim 0 3 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Sen kendini sergilemeye mi geldin buraya yarı çıplak foto koymuşsun Yorumla glaberizm 1 yıl evet çok mu belli şekerim Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Utanmaz arlanmaz Yorumla
Lothbrockk Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 442 cevap paylaştı. Dene 0 8 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl 30 yaşında adamsın ne işin var burada senin Yorumla Lothbrockk 1 yıl Senin gibi güzellerle takılmak için balım Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Bizim gibiler size bakmıyo ama neyyyse Yorumla Lothbrockk 1 yıl Bakmasa burada ne işim. var güzelim kizdiramicak kizacaksin Yorumla Lothbrockk 1 yıl @seigneur_terracessustun Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Sabaha kadar yazcam mi sandin Yorumla Lothbrockk 1 yıl Beklentim o yöndeydi Yorumla Lothbrockk 1 yıl Güncelleme 😂😂😂😂 Yorumla
İstanbollu34 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 381 cevap paylaştı. Takma kafaya 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% 1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. İçinde patlat 0 0 Yorumla
Cognizent Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 504 cevap paylaştı. edemezsin ki 0 0 Yorumla
Erkan85355 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Hadi et kız 0 4 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl İşsiz misin Yorumla Erkan85355 1 yıl Yok çok şükür Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Git çocuğun cocugunla ilgilen o zmaan ne işin var burada Allah allah Yorumla Erkan85355 1 yıl Olunca olur😃😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Etme bende gerginim bir ipte iki cambaz yururmes
Ya da er kavga edelim karşılıklı stres atalım sbdbsgwgd
Kaçıncı hesabın kız bu senin bu saatte burdasin
Harbiden çok tilt oldum he şimdi kaçıncı hesabin diyince hchdjsh bunu sorabiliyorsan eski uyesin sende
Üç sene önce falan burada yasiyodum
Belli kezbanligından (saçımı başımı yol tam sirasi)
Dibinde olsan da yolsam keşke biliyon mu sinir oldum
Biliyom ilk sen beni sinir ettin
Günceline patladım NXBXBSJSJSH
Dokanma dalarım
Havada sıcak şimdi durduk yere kalpten gitmeyeyim.
Doğu Demirkol a benziyorsun ayni
İlk kez duydum bu benzetmeyi
Çok zor bir olay sinir olmamama sinir olursun, ona da gerek yok
Hep birlikte stres den bir birimize girelim diyorsun
Evet de sen niye hep burdasın ya
Ben 12 yıldır burdayim tek bugün değil 🙄
işini gücün yok mu
Yok abla işsizim
Etme aman bünye kaldırmaz sinir edilmeyi :D
Ağla bi de
Hayır gülelim her zaman ağlamak niye :D
Gönder gelsin
Zam geldi. Hayırlı akşamlar.
@gizlihesap999 neye
Yarın sabah alışverişe gidince anlarsın
@gizlihesap999 anladım
Siniri hissettin mi?
@gizlihesap999 acayip hemde
Benim sorumda ben dışında kimseyle yorumlaşamazsiniz haddinizi bilin
Ya pardon kullanıcı adını dikkat etmedim özür dilerim
Hahahah... Kıskanma. Daha iyisini birgün sende yaparsın.
Ne kiskancam be
Ah be, üzüldüm kırdıysam.
@gizlihesap999 samimiyetsizlikten ölcen
İlahi yaa
@seigneur_terraces Hayır ciddiyim. Mutlu olmanı isterdim.
@gizlihesap999 senin istemenle olsa keşke. KEŞKE OLSA
Biraz müzik dinle: drive.google.com/.../view?usp=drive_link
@seigneur_terraces şşş... Sadece dinle ve ke$ke kelimesini hayatından sil.
https://youtu.be/t5Sd5c4o9UM?feature=shared
öyle olur zaten takılma fazla
Sakin ol derin nefes al
olur zaten hic gülmüyoruz sinire devam
Hahahah... hadi bakalım nasıl edecen.
Aslında ben kimler hemen sinir olur cevabı biliyorum.
Get öteye orada oyna
İyi güldüm:) sinir olmana :)
Yokmu gerginliğini alacak biri
İstediğin kadar uğraş edemezsin
Ay sıkıldım zaten
Bende ya çok sıkıcı birine bulaşsamda rahatlasam yokki kimse dmden bulaşsın
Şarap iç geçer
Olsa keşke içerdim
Benim evde tekelin kızı ile birlikteyim gibi
Napiyim abim
Şarap alacak gelecek erkek arkadaşına yaz hem şarap iç hemde sinirini alıp pamuk gibi eder
et bakim
Sen kendini sergilemeye mi geldin buraya yarı çıplak foto koymuşsun
evet çok mu belli şekerim
Utanmaz arlanmaz
Dene
30 yaşında adamsın ne işin var burada senin
Senin gibi güzellerle takılmak için balım
Bizim gibiler size bakmıyo ama neyyyse
Bakmasa burada ne işim. var güzelim kizdiramicak kizacaksin
@seigneur_terracessustun
Sabaha kadar yazcam mi sandin
Beklentim o yöndeydi