Geldin mi.. gönlünü alayim falan düsüncesi hic yoktu hic birsey yazmadi
Cok sinirliyim sizce haklimiyim?
Geldin mi.. gönlünü alayim falan düsüncesi hic yoktu hic birsey yazmadi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Esim dün bana yalvardi arkadaslariyla tekno clubuna gitmek istiyordu bende önce karsi ciktim sonra tamam dedim saat 3 de gel birse demedi.. ben bide biraktim arabayla simdi saat 9 bana yaziYoe ki gel beni al.. asla dedim almicam falan yazdim ariyor cikmiyprum.. sizce haklimiyim? Bide bana sesli mesaj atiyor acimasyion yapiyor.. hic cvp bile vermedim.. annemlere kahvaltiya gidiyorum.. gece boyuncs uyuyamadim.. siz ne yapardiniz?
Adamın kendine ait yaşamı olmalı.. ordan da birine kendini eve biraktira bilir di fakat seni aramış ayrıca sende kız kıza takıldığında adam sana 2 saat izin derse ne yaparsın
Diyor zaten😂 23 biraktim onu dedim ki seni saat pcte alacam.. cogu kadin izin vermiyor ben izin veriyorum diye b*kunu cikarmqsina gerek yok hersey Tadinda güzel.. bundan sonrq artik birakmam
Aramiyor ki beni.. iki defa aradi cikmadim sesli mesaj yolladi al beni diye…
Birsey yazmadi daha.. aramadi da.. demek ki halinden memnun
Tabi ki
Hımmm.. haberde okumuştum adam arkadaşları ile takılıyor esinede 12 de gelirim diyor ama gelmiyor kadın sabahlara kadar evin içinde ağlıyor beni aldatıyor diye ailesini falan arıyor.. neyse kadın sabah annesine mi ne giderken dış kapıyı açıyor adam bı anda Hole düşüyor.. meğer adam zaten gelmiş o kadar sarhoş ki kapıyı acamamis anahtarı düşürmüş eğilip alırken kendide düşmüş.. oracıkta sızıp kalmış.. anliycan eşini ara başına bi iş gelmistir belki.. senle konuşup gittine görece aldstmaz
Yok benimle normal konustu beni alsana falan dedi.. yok dedim daha da aramadi
Cevap
10Cevap
Hepimiz bazen rotadan çıkabiliyoruz. Kötü bir şey yapmadığına inanıyorsan bu kadar sıkma. Bunu ilk kez yapmıştır çünkü
Eskiden zaten yasamis yasicagini clublere gitti.. biz sevgiliyken bile ispanya Ya gitti.. bak ben yine onu clubun önüne kadar biraktim bunu hangi kadin Yapar? Ama hersey tadinda 23 de biraktim seni 3 de alacam dedim hic cit yok.. saaT olmus 8 beni al.. oldu gözlerim doldu.
Şu an annemlere kahvaltiya gidiyorum o da icabina baksin
Bu gece clup gitti şimdi. Yahu saat 8 olmuş bu saatte clupmu kalır
Bilmiyorum.. aramadi da beni demek yeri iyimis
20 yıllıl Evli biriyim hiç böyle bir saygısızlık yapmadım.
Haksızsın
Gidip almalısın
Zorlama yok dayatma yok normal bir eğlence
Yani hic duYdun mu esi kapinin önpne kadar birakiyor saaT 23 de ve diyor ki saaT 3 de alacam seni umursamiyor giden sahis.. hic yazmiyorda sen benden sonra eve vardin mi diye.. saa
T 8 olmus gel al beni oldu gözlerim doldu.. yeri o kadqr rahat galiba iki defa aradi yazdi yok dedim hic umursamiyor … yani ben haksizim? Benim gibi bir es varsa bana gös
Ter bu kadar anlayis da fazla
Abla hayran kaldim sana. Ama esin bokunu cikarmis yani ne yapsan haklisin
Saflima mi hayran kaldin..
Bence eve getir ama sana dokunmasına izin verme. Onu en iyi böyle cezalandırırsın
Oha azaana kadar ordamıydı muhtemelen geceden sonra biriyle gitmiş olanilir tahmin sadece bence sen haklısın bende olsam senin yaptığını yapardım
Evli birinin böyle bir yere gitmemesi gerekiyor gidecelseeşi ile gide sakin yere
Herzaman gidiyormu
ne halt etmiş we sen evdeyken
o nerelerde..
Evet almiyacam onu..
annemlere Şu an gidiyorum kahvaltiya
en harika, walla adamsın..
içtiyse içtiği, yediyse yediğiyle kalsın..
taksiye atlasın gelsin..
sana warya, gurban olsun..
saff lık dereden nasıll
Yani saat 3 diylrum kayila bile almiyor beni saat olmus 8 ariyor gel al.. gerci cikmadim iki kere denedi sonra sesli mesaj atti hayir falan dedom.. daha birsey yazmadi
oraya bıraktığında he ramam dedi
ama içerde raydan çıktı..
ama ewli biridir
müsaitsen susma
iki kelam konuşalım
az bakk
orada mısın
Acıma sakın erkek dediğin sözünde durur
Zaten annemlere kahvaltiyq gidiyorum
En güzelini yapıyorsun
Sarhosmuydu
Yoo araYinca normaldi birsey anlamadim
Bilmem
Aramiyor beni bende aramam iki defa aradi xikmadim.. sesli mesaj yolladi.. simdi daha aramiyor demek yeri iyimis
atlasın taksiye gelsin
Umrumda degil artik. Sinirlenmekte haklimiym? Ciktim vallah evden
yanlış bir şey yapmada, izin vermemeliydin
Haklısın
Git al yatağa at
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?