Sinirleniyorum. Haksız mıyım?

Bugün ablam gelmiş bize. Evli kendisi. Ben uyyodum geldiğini duymamisim. Neyse annemle ikisi bir kahve içmek için binadaki komşuya ciktilar. Benim odamin kapısı kapalı. Odamin kapısı kapalı olmasına rağmen annemle ikisi bir mutfakta sigara icmisler Aralık mutfak hep leş gibi kokuyodu. Mutfağın iki tane camını oturma odasındaki balkonun kapisini actim evin içini havalandirdim sigara kokusu gitsin diye. Sonra perdeleri çekip kapattim odama girdim geri. Kahveden indiler eve. Yine içti mutfakta. Odamda içimden kendi kendime sabır cektim. Baktım olmayacak bi sprey kutusuna sirke ve suyu karıştırarak doldurmuştum. Ondan sıktım odamin icine sigara kokusu cekilsin diye. burada icip burayi kokutmak zorunda mısın? Balkon denen bir şey var çık balkona istediğin kadar zıkkımlan sonra gir içeri ben senin kokunu çekmek zorunda mıyım? Ne zaman bizim eve gelse aynı haltı ediyor ya😠😠kendi evinde de camları açtığımda söyleniyor kızıyor. Sigara dumanindan rahatsız oldugumu da biliyor söyledim. Bildiği halde yapıyor. Haksız mıyım ama?
Sinirleniyorum. Haksız mıyım?