Çıkan şeyi ucu da hafif beyaz gibi. Sıcaktan falan mı oldu acaba? Göğsümle ilgisi yoktur dimi😒 Deriden olduğunu düşünüyorum. Fikir verir misiniz?

Çıkan şeyi ucu da hafif beyaz gibi. Sıcaktan falan mı oldu acaba? Göğsümle ilgisi yoktur dimi😒 Deriden olduğunu düşünüyorum. Fikir verir misiniz?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Havalar sıcak. Sivilcedir muhtemelen. Kıl alımı, sık duş almamak. Polyester kıyafetler sebep oluyor sanırım.
Polyester neydi 😀
Plastik gibi
Naylon kıyafetleri yani
Terleme ve sütyen naylon oranının yüksek olma ihtimalinden dolayı olabilir. Sivilce çıkmış başka bir şey olamaz.
Sıcaktan olmus olabilir sivilce tarzında
Ama tüyleri de gördük ordaki
Gör sakladık mı
Kedi şeyini görmüş ben bu yaradan ölürüm demiş. Tşklr.
Genç kadınlar olarak göğüs sağlığına dikkat etmeliyiz bilmem farkında mısın?
Alt tarafı Bir küçük sivilce. Abartma.
Bende onu sordum işte mk
Aaa acı biber geliyo ağzına
Kaşıntı damar gibi atma yoksa sivilcedir
Yok ama eğildiğimde iki göğsümde ağrıyor biraz. Ama Doğum kontrol hapı hassaslaştırıyor olabilir. Adet düzenlemek için kullanıyorum da. Çocukluğumdan beri 2 senede bir mutlaka kullanmak zorunda kalıyorum 😒
Ağrı sebebi gögüs boyutundan dolayı olabilir?
Demek istediğim o sivilce benzeri olan sızlıyor kaşıntı yapıyorsa sorun yoksa sorun yok
Ufak bir sivilce kaşıma yoksa daha da büyür
Kaşınmıyor
Tamam
Sivilce merak etme geçer birkaç güne
Ayy herkes öyle dedi umarım öyle olur 🙏🏼🙏🏼
Öyle öyle için rahat olsun birkaç güne hiç bir şey kalmaz ama kaşıma iz yaparsın
Çok Bi şey olmaz ya geçer ne zamandan beri var bu
Sivilce.. geçer bir müddet sonra
Bu arada harikaa👍
Kanka sen de pcos mu var
Tüylenme olmuş göğsünde
Çoğu insanda var gayet normal
Heralde ışıktan belli çıktı
Bi de o sivilceye benziyor
Flaşla çektim yakından
Yine de bi doktora görün en azından için rahatlar
Sivilce. patlatma çoğalmasın bu arada iyilermis
Sivilce bu kadar neden takıldın ki
Lazere gidiyormusun
Kadınlarda özellikle genç kadınlarda göğüs sağlığı ne kadar önemli sen biliyo musun. Neyse sivilce olduğuna emin miyiz bilemiyorum tabi henüz
Tabi ki biliyorum ben hemşireyim ama görüntüsü sivilce dokununca ele kitle vs gelmiyorsa rahat ol