Psikolojik mı acaba?

Ya benim bişey yoktu öyle sadece ailemi kaybetme korkusu başlarına bişey gelicek korkusu vardı sevdiklerime falan bu aralar kendime bişey olucak korkusu sarmaya başladı beni 2 hafta önce regliydim migrenim var aurali ondan geldi bana normal olarak zaten oluyodum ama üstünden bir kaç gün geçti pazar günü sanki gözüme yine migren gibi bişey geldi zannettim baya korktum başım falan basınç oldu gibi bu ben herhangi bir işle mesgulken olmuyor boş animda oluyor mesela sevgilimle konuştuğumda öyle olmuyo ona odaklanmış oluyorum bide yaz tatili oldu sevgilim memleketine dönmek zorunda kaldı ondan da 41 gün ayrı kaldık sadece telefondan gorusebildik her günüm birlikteydi acaba ondan mı psikolojik etkilendim anlamadım şimdi bu aralar her gün olmaksızın bir işle meşgul olmazsam beynim böyle sanki çıkıyor gibi hissediyorum böyle gercekligin dışına cikiyo gibi ve bu beni çok korkutuyo başka bir rahatsızlık olmasindan korkuyorum değildir bence kaç kere heryere sordum anksiyete dediler ben kendimi bildim bileli anksiyete bozukluğu yaşıyorum fakat böyle oldummu çok hatırlamıyorum sanki anksiyete krizi gibi geliyo ama başıma geliyor bu ben de başka bir rahatsızlıgim olmasından korktum lütfen beni ikna edin bu anksiyete diye kafayı yicem bişey düşünmeden de oluyo bu bianda ucuyomus gibi oluyo Allah daha beterindrn korusun bence yüksek stres yaptığım için böyle buraya yine sormuştum herkes anksiyete demişti

Psikolojik mı acaba?