Merhabalar öncelikle herkese benim sorum şu yönde başım dönüyormuş gibi hissediyorum ancak etraf hareket etmiyor sadece sandaldaymış gibi dengesizlik hissediyorum önceden menier denilmişti ancak yaklaşık 5-6 aydır hiçbir şekilde böyle bir sıkıntkm yoltu sadece 1 hafta önce uzanırken yaşadım baş dönmesi sonrasında bu sıkıntı başladı eskiden yaklaşık 8-9 ay önce yaşamıştım ancak sonradan kurtulmuştum sizce psikolojik olabilirmi bazen unutuyırum yqda başka birşeye odaklqnınca geçiyor tek başıma kalınca aklıma geliyor ve başlıyor ha birde bu olay başlamadan önce b12 iğnesi 4 yaptırmıştım b12 yükselmeside sebep olabilirmi cevaplarınızı bekliyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Psikolojik olabilir belki benzer değil ama bende baş ağrısı çekiyordum uzun bir süre ama öyle böyle değil bıçaklıyorlar sanki beynimi öyle bir ağrı emara falan girdim iki kere başka hastenelere gittim çıt yok kansızlık falan dediler hatta ama sonradan öğrendim ki önceden yaptığım stresler vücuduma böyle reaksiyon göstermiş anlayacağın insanın ruhu düşmeden bedeni düşmezmiş o yüzden ruhuna güzel bak kendini sev ama bir doktora tekrar görün güzel günler dilerim 🙏🏻
Öncelikle teşekkür ederim cevabınızdan dolayı öbceden vertifo meniere denilmişti ancak şöyle bir 2 3 ay geçti antidepresan kullandım falan kendimi yopladım ilaçları kestim ve 5 6 ay çok rahattım geçenlerse bir baş dönmesi oldu sonra genemi aynı süreci yaşayacağım moduna girdim birde çok takan bir insanım herşeyi bundan da olabileceğini düşünüyorum nasıl düzelebilirim sizxe varnıdır size iyi gelen ruhunuzu düzelten stresten uzaklaştıran
Çok iyi anlıyorum her şeyi takıyordum bende zamanla aştım kendimi sevmeyi öğrendim bunu da şöyle başardım benden bir tane var başka yok ben değil onlar kaybeder bakış açısıyla baktım her şeye insanların hiç birinin mükemmel olduğunu fark edince anlıyorsun zaten bir de Allah a sığın yalnızlık korkusu vardı bende geçmişimden dolayı ama ben hep dua ettim ve ona sığındım sende öyle yap emin ol güzel şeyler olacak her zaman güzel düşün güzel kal 🙏🏻
Çok teşekkür ederim yorumunuzdan dolayı takıntı durumunu halledebilirsrm herley düzene girecek sürekli birşeyler arıyorum kendümde hasta drilsem bile o psikolojiye giriyorum buda beni yıpratıyor
Takıntılardan kurtulmak için kendine yeni bir hobi edinebilirsin bir süre belki seni tutar genellikle bir şey yapamadığımız zaman takıntı oluyor ya da yalnızken bundan kaynaklanan bir durum kendini yalnız hissetirmeyecek güzel insanlarla beraber ol arkadaşların olsun güzel.
Vertigo bu. Bende de var. Dinlenmek en büyük ilacı. Dinlenmeden gecmiyor
Bendeki ne meniere demişlerdi etraf dönmüyor ancak bn dönüyorum dengesizlik hissi var sandaldaymış gibi mide bulantısı yapıyor birde sizdede aynımı
Evet aynı. Sanki vapurdan yeni inmişim ya da uzaydaymışım gibi yerçekimi yokmuş gibi oluyo yürürken, dengesizlik oluyo ve mide bulantısı eşlik ediyor.
Aynen aynı durumları yaşıyorum fazlada takmamaua çalılıyorum tskınca daha da artıyor motive edici birşeyler söylermisiniz
Neler iyi geliyor atlatabildin mi bu durumu neler yapınca azalır düzene girer nekadar sürrde iyleşebiliuoruz cwvaplarken pozitif olursan çok mutlu olurum yoksa dahada ilerliyot bu durum bnde teşeklürler
Bu kötü bir durum değil. bir süre sonra kendiliğinden bile geçen bişey. Vücudu çok yormaktan, bağışıklık düşmesinden, çok sesli ortamda durmaktan oluyor. Dinlenmek ve stresten bir süreliğine uzak durmak çok önemli. Dinlene dinlene kendiliğinden geçiyor. Ben işten çıktım bu yüzden. Tabi bağışıklığı yükseltmek, düzenli beslenmek ve bol su içmek lazım ekstra olarak. Halsizlikte oluyor mu?
Psikolojik oldugunu sanmiyorum. Ani harektlerden kaynakli bas donmesi mi?
Yok hayır olduğum yerde de yaşıyorum 7 8 ay önce vertigo demişlerdi ama mr işitme testi eko anlıyacağınız herşey yapıldı vitamin eksikliği falan vardı onlar tamamlandı birde hafif antidepresan yazıldı düzenli kullandım ve bıraktım sonra rahatladım bunların hepsi geçti ama dediğim gibi geçen gün yaşadığım bir baş dönmesi beni çok kaygılandırdı eskilerimi yaşıyacağım moduna getirdi etrafta dönme olmuyor sadece ileri geri saga sıla hissi yaratıyor günlük işlerime devam ediyorum aksatmıyor bu yüzden psikolojik olduğunı düşünsüm şahsen
Olavilir ben de yaşıyorum