Günlük hayatta ara sıra meni gibi sarımsı bir sıvı geliyor gusülü ve abdesti bozar mı ve kendimde psas sendromu olmasından korkuyorum
Ayrıca Bazen psas gibi hareketlenme oluyor ve sanki akıntı oluyor gibi kafayı yicemm
Günlük hayatta ara sıra meni gibi sarımsı bir sıvı geliyor gusülü ve abdesti bozar mı ve kendimde psas sendromu olmasından korkuyorum
Ayrıca Bazen psas gibi hareketlenme oluyor ve sanki akıntı oluyor gibi kafayı yicemm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba abdesti bozmaz diye biliyorm ben ama psas olup olmadığını uzmanına sormakta yarar var tabi.
Ailemle gitmem gerek ve yapamam
18 yaşından küçüksün sanırım. O zaman boş kalmamaya çalış farklı şeylerle ilgilen odağın cinsellik olmasın. Böyle dene biraz. Baktın devam ediyor annenle " akıntım var neden oluyo diye doktora gidip doktorla yalnız kalıp çözüm bulabilirsin bence.
Full telefondayım zaten aklım hep başka birşeyde ama şu an vajinmada hareketlilik var mı tok mu çözemiyorum sürekli abdest mi almam gerekiyo sürekli iç çamaşırı mı değiştiricem napmalıyım lütfen yardım et
Çok fazla takarsan çekersin. Dokunma ve uyarılma olmadığı müddet kusura girer abdest bozulmaz
Uyarılmadan kastın ne tam olarak
Nasılsınız peki geçti mi durum?
Sivi ilk cikis yerinden sehvet sonucu cikmiyorsa guslu bozmaz
Şehvet sonucu nasıl oluyor
mastürbasyon ile olur, cinsel istek artisiyla olur vs
mastürbasyon yapasım geliyo biraz onfan olur mu
Sehvet var demekki
Nerdeyse her gün gusül almam mı gerekiyor ozaman annemgil yanlış anlarsa
Her gun oluyorsa bide mastürbasyon yaparak dene bakalim azalma olacakmi
Denedim ama daha çok olmaya başladı psikolojim bozuldu dünden beri bu olay yüzünden dün farkettim daha da arttı sanki
Bugün sanki her dakika başı oluyo gibi namaz kılmaya korkar oldum acaba gusülüm var mı abdestim var mı diye
1 kez mastürbasyon yapmakla duzene girmezki, bi kac gune netlesir. Gusul ve abdest baska seyler. Sehvet sonucu gelen sivi guslu bozar ama sebebi belli olmayan akintilar abdesti bozmaz, kadinlarda istibra zorunlulugu yoktur. Camasirinda avuc ici kadar islaklik yoksa namaz kilinabilir, fakat imkan varsa hem camasiri hem abdesti tazelemkte fayda var. Allah kabul etsin
Durduk yere mı oluyor akıntı etkilenme falan. Mı var
Bölgemde hareketlenme oluyo psas gibi mastürbasyon yapasım geliyo ya da heyecanlanıyorum
Bulunmaz Hint kumaşısın sen ya 😍
boş ver onu yarfım et
Bekarsın ve bakiresin demi?
Hyminimi yanlışlıkla delmediysem evet
Evlenince geçecek knka 😀😀
Ama adamın hakkını vermesi lazım 😀
Güsülden abdestten günahtan bahsediyorum
Kendin bile isteye okşamıyırsan gusül gerekmez
Peki abdest
Normal de kaç günde bir alıyon duş ya da kaç günde bir mastürbasyon yapıyorsun
Beynim yandı artık olup olmadığını bile bilmiyorum seçemiyorum ağlayıp duruyorum ben sürekli abdest mi alcam
Ne hissettiğimi bile bilmiyotum şu an normalmiyim yoksa bir hareketlilik var mı seçemiyorum
Saçmalama. ne ağlaması normalsin gayet
Hormonların fazla hareketli sadece
Bayadır yapmıyorfum ama en son dün yaptım mastürbasyon
Benm ergenlik dönemi mi duysan haline şükredersin
Sürekli gusülmü alcam sürekli iç çamaşıtı değiştirip abdest mi alvam sanki her dakika oluyo gibi artık korkuyorum naöaz kılmaya
Adetken de aynı mı
Geçti mi peki
Okulun psikoloğuyla görüştüm sağolsun yardımcı oldu daha iyiyim
bozar
Neyi bozar
abdesti bozar mı
BOZAR