Lütfen yardım edin ihtiyacım var?

Konuşabileceğim kimse yok paylaşabileceğim sizden akıl istiyorum yardımcı olum lütfen.

Hayatımda 4-5 senedir birisi var gayet güzel bir ilişkimiz vardı. Her şey 4/4’lüktü sonra aileler müdahil olunca aileler arası sözlü tartışma yaşandı beni asla istemediler. Arkadaşıma sürekli psikolojik baskı yapmaya başladılar bu da zamanla bize etki etti. Bizde ara vermek istedik kendimi toparlayana kadar. Yaşadığımız cinsel bir muhabbet vardı. Ben üzülmesin diye sürekli yok olmadı şöyle böyle diyerek erteledim hiç bir şekilde yalan konuşmadım ona karşı tek yalanım buydu. Bir gün arayıp ya benim bunu söylemem lazım diyerek konuyu söyledim olmadı dedik ama oldu vs. anlattım. Sonra bana dedi ki”benim üzülmemi istemediğin için yalan söyledin demi dedi”konuştuk kapattık. Ben yanına gittim yanıma gelmedi uzaklaştı yüzüme bile bakmadı benim zorla konuşmak istedim yanına oturdum ama beni dinlemedi istemiyorum dedi konuşacak bir şey kalmadı dedi.
ben ne yapacağımı şaşırdım. Pişmanım bunu ilettiğim için ama aradım engelledi ona ulaşacak bütün kanallarım kapandı.
ben sizce ne yapayım?
savaşmalı mıyım? vazgeçmem mi gerekiyor yoksa sakin kalıp biraz zaman mı tanımam gerekiyor. Ben cidden çok kötüyüm.
iyi ya da kötü büyün düşüncelerinizi duymak istiyorum teşekkür ederim şimdiden ❤️

Lütfen yardım edin ihtiyacım var?