4 gündür böyle cildiye randevu bulamadım pazartesi gideceğim acile gidip gitmemekte kararsızım bugün? Evde farklı böcekler var ilaçlama şirketi gelecek yarın zaten. bugün uyku yok korkudan ayağımı kaybetmem dimi😔
Güncellemeler
+1 yıl
Pzt sabah 9 da cildiye randevum var , sizce gece ya da sabah yinede acile gidiyim mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Bı tane cevap yok soruma düzgün
Bir şey ısirmis beni ne yapmalıyım çok korkuyorum 😔?
Basarken de açıyor topal gibi yürüyorum , acile tek gitsem ilgilenmezler ki 😔abim var benimle gelebilecek o da işten gece 12 çıkacak ve oflaya puflaya geliyir sanki istenmsyem yarwtik gibi hissediyorum kendimi 😔tek mi gidiyim? keşke sevgilim yanımda olsa 😔
Oflayippufliyoy anlayamiyor musun? Daha önce durumum agirdi ve ona rağmen ofladi durdi 😔Kendim tek gidince de gece vakti çıkmış gelmiş tek başına diye düşünüp ilgilenmezlerse diye düşünüyorum 😔
Tek gidince kendimi kötü hissediyorum 😔kimsesiz gibi 😔Pzt cildiye gitsem çok mu geç kalmış olurum çünkü şimdi benim hazırlanıp çıkmam 2 saat sürecek gece 1 de hastaneye gidebilirim tek?
Basarken de açıyor topal gibi yürüyorum , acile tek gitsem ilgilenmezler ki 😔abim var benimle gelebilecek o da işten gece 12 çıkacak ve oflaya puflaya geliyir sanki istenmsyem yarwtik gibi hissediyorum kendimi 😔tek mi gidiyim?
Abimle konuştum bu gece gelemem yarın gece gelirim dedi ki zaten pazar gecesi gelmenin bı anlamı yok Pzt sabah 8 de Dr cildiye bakacak zaten 😔 arkadaşım cagirsam gelir ama utaniyorum ailesi varken beni niye çağırdı diye düşünür 😔ben ailemin böyle a. i insanlar olduğunu anlatamıyorum da kimseye arkadaşım baya uzakta oturuyor 1 buçuk saat falan Pzt gitsem Sabah erkenden çok mu geç olur sence yarın öğlen acil gidiyim
4 5 oldu isirali ambulans aranmaz gelince kızarlar. sen anlamıyor. Musun derdimi ben tek gidemiyorum diyorum.😔tüm yorumlar okuyup tekrar cevap verirseniz sevinirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tahta kurusu mu acaba
O kaşıntı yapar diye biliyorum? Kaşıntı yok ağrı acı var
Ne ısırmışsa baya yayılmış maalesef, en kısa zamanda doktora git
Pzt cildiye uzman gitsem çok mu geç sence? Bu gece acil gitsemde çok ilgilendiklerini sanmıyorum tek gitmek istemiyorum hemde acile😔
git git, kötü gözüküyor
Basarken de açıyor topal gibi yürüyorum , acile tek gitsem ilgilenmezler ki 😔abim var benimle gelebilecek o da işten gece 12 çıkacak ve oflaya puflaya geliyir sanki istenmsyem yarwtik gibi hissediyorum kendimi 😔tek mi gidiyim? keşke sevgilim yanımda olsa 😔
bekle gelince götürsün abin, göster ayağını oflamaz
Oflayippufliyoy anlayamiyor musun? Daha önce durumum agirdi ve ona rağmen ofladi durdi 😔Kendim tek gidince de gece vakti çıkmış gelmiş tek başına diye düşünüp ilgilenmezlerse diye düşünüyorum 😔
niye ilginlenmesinler, illa veli gibi biri mi gelicek yanında
Tek gidince kendimi kötü hissediyorum 😔kimsesiz gibi 😔Pzt cildiye gitsem çok mu geç kalmış olurum çünkü şimdi benim hazırlanıp çıkmam 2 saat sürecek gece 1 de hastaneye gidebilirim tek?
Genelde örumcek ısırmalarinda böyle olur
Zehirlenmiş mı yani beni😔 ayağımı kullanabilecek miyim
😂abartmaa zehirlemez ama doktora gorunun
Acile mı gidiyim Pzt cildiyeyi mı bekleyim? Abartı değil tüm yorumlar oku lütfen 😔
Acile gitmende fayda var tabi
Saçmalamaaa kalk acile git
Acilde ilgilenmiyorlar ki düzgün. 4 gün oldu 😔git mı diyorsun kesin 😔
Morardı bildiğin ayakkabı falan giyince de çok acıyor 😔
Git tabiki de sağlık bu ihmale gelmez. Üstüne basabiliyor musun
Basarken de açıyor topal gibi yürüyorum , acile tek gitsem ilgilenmezler ki 😔abim var benimle gelebilecek o da işten gece 12 çıkacak ve oflaya puflaya geliyir sanki istenmsyem yarwtik gibi hissediyorum kendimi 😔tek mi gidiyim?
İlgilenmek zorundalar ayağının Haline bak. Ya ısıran böcek zehirliyse
teşekkür başına git mı diyorsun hastane
Tek..
Tek başına zor olur basma üstüne birinin yardım etmesi lazım
Abimle konuştum bu gece gelemem yarın gece gelirim dedi ki zaten pazar gecesi gelmenin bı anlamı yok Pzt sabah 8 de Dr cildiye bakacak zaten 😔 arkadaşım cagirsam gelir ama utaniyorum ailesi varken beni niye çağırdı diye düşünür 😔ben ailemin böyle a. i insanlar olduğunu anlatamıyorum da kimseye arkadaşım baya uzakta oturuyor 1 buçuk saat falan Pzt gitsem Sabah erkenden çok mu geç olur sence yarın öğlen acil gidiyim
Bak canım benim ayağın cidden iyi durumda değil. Yakın acile git mutlaka. Yürüyemezsen götürecek kimse yoksa ambulansı bari ara.
4 5 oldu isirali ambulans aranmaz gelince kızarlar. sen anlamıyor. Musun derdimi ben tek gidemiyorum diyorum.😔tüm yorumlar okuyup tekrar cevap verirseniz sevinirim
4 5 gun