Benim senelerdir karnımda şişkinlik var, göbeğim çok affedersiniz hamile göbeği gibi. Doktora muayene olmaya gittim sorular sordu falan filan sonra her sabah kalktığımda ılık su içmemi söyledi, ilaç yazdı ve tuvalet alışkanlığı edinmemi vesaire anlattı. Karnımın echosunu çektirip tekrar gitmem gerek ona göre tedavi edecek herhaldede neyse işte ılık suyu içtim, midene oturdu, ağrı yapıyor, dokundu mu ne anlamadım
Sabah aç karnına içilen ılık su metabolizmayı hızlandırır vücudun ödemi şişliği atılır ilk içildiğinde vücut kendini korumaya alıyor ve biraz karın ağrısı ve daha fazla şişlik varmış hissi veriyor ama 1-2 güne toplar vücut dengeni bulur
1
25 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hadi inşaAllah. Görüşünüz için teşekkür ederim. Umarım metabolizma hızlanır..
Vücut ilk etapta toksinleri atmaya çalıştığı İçin küçük tepkimeler veriyor karın ağrısı ishal gibi Ama korkmayın vücut kendini temizliyor Bi kaç gün sonra fark edeceksiniz idrarınız bile fazla fazla yağlı olarak vücuttan atılıyor
Ricaederim ☺️😊 umarım fayda görürsünüz Size bi tavsiye de bulunmak istiyorum Sabahları içtiğiniz 1 bardak ılık suyun içine iki yemek kaşığı doğal elma sirkesi de karıştırırsanız alacağınız etki 2-3 daha fazla artar
Hmmm 🤔 Bilemedim ki.. sirkeyi pek sevmiyorum sertliğinden dolayı ve ılık suyun içerisinde nasıl olur tadı oda ayrı muamma. Ama belki bu dediğinizi yaparım deneme amaçlı bilmiyorum 😅
Ben bu kovid döneminde alışkanlık haline getirdim sirkeli suyu haftada 4 günü geçmeyecek şekilde sabahları aç karnına içip o şekilde işe gidiyorum gün içinde de beni mükemmel bir şekilde dinç tutuyor Tabiki de içmeye başladığım ilk zamanlarda karın ağrısı ishal oldu vücut detox yapıyor
Çok iyi olur İshal olayını yanlış anlama lütfen öyle bildiğimiz gibi sular seller gibi değil günde ya iki sefer olur ya da üç sefer o da çok gevşek rahat olur
Rica ederim, eig’i hakkeden bir görüş ve yorum! Hala aynıyım desem? Değişen bir şey yok, gerçi sadece ılık su içmekteyim sadece ilacımla birlikte. Yoğunluktan önerdiğinize başlayamadım, yağıda bugün aldım artık başlarım yarın hayırlısıyla
Tamam dediğinizi yapacağım. Ilık suyu içtikten kaç süre sonra içeyim bir yemek kaşığı zeytinyağını? Zaten doktor yemeklerde bulunan salatanın içine zeytinyağı koymamı söylemişti.
hmm sızma dediğimiz illa organik değil. ama zeytinin ezilerek sızan yağının şişelenmesiyle olur. cam şişede olmamalı. tenekede olacak ki güneş ışığı almasın. migrostan kristal marka sızma zeytinyağı almanı tavsiye ederim. salatalara da koy ama mutlaka 1 yemek kaşığı her gün. ılık suyla olur öncesş sonrası fark etmez
Karnım hala şiş, sızma yağına dün başladım; hem bir kaşık, hem ise salatalarda. Ilık suyu içmeme rağmen, ilacı almama rağmen şişlik aynı, sadece şunu fark ettim, daha fazla küçük tuvalete çıkıyorum, mesela örnek, günde 2 defa yeterliyken, şimdilerde bu sayı 8-9’a çıkıyor.
Evet ben de son 3 aydır 3 litre su içmeye başladım. Wc ye sık gidiyorum. Zeytinyağının etkisini görmek için haftaya yine görüşelim. Kontrole bekliyorum seni 😃😃
Üç litre mi? Wow, baya iyi! 😃 Ben suyu normal içiyorum aslında, ne zamanki o ılık suyu içmeye başladım, öyle oldum 😅 Ahahah tamamdır, haftaya görüşmek üzere o halde 😊
O zaman sporda yapıyorsunuzdur? Çünkü tek su içmekle fit bir vücut olmaz diye biliyorum ben. Ilık suyu o doktor tavsiye etti işte, rahatlatacağını vs demişti
Elbette! Bu softpowerr hesabınızdan bildirim gelince birden düşündüm o diğer hesap fake miydi yoksa ve bu görüşün gerçek sahibinden; “hey o yazan fake’idi, ben burdayım.” mesajını bekliyordum doğrusu ama korktuğum düşler başa gelmedi şükür 😃
Evet kilo ile alakası uok garip bi durum bagıraaklarla ilgili bişey bence dokyorda ondan hızlandırmak için demiş
0
17 Yorumla
Soran
+1 yıl
Geçen sene echo çektirmiştim sendromumun olduğunu söylemişti sadece, hava büyük abdest olduğunu söylemişlerdi uyduruk ilaç yazmışlardı işe yaramadı. Geçenlerde gastroenterolojiye gittim işte bunları ilk muayenede söyledi
Muayene etti sadece, ilaç yazdı ve birkaç öneride bulundu, film çektirmem gerekiyor ama daha önceki filmimde hava ve büyük abdesin olunduğu söylenmişti..
Doktor ilk muayenesinde bunları söyledi, bi filmde çektirmem gerekiyor, ona göre bakıcak sanırım. Daha önce film çektirdiğimde bağırsaklarımda havanın ve büyük abdestin olduğu söylenmişti ve uyduruk işe yaramayan bir ilaç verilmişti sadece. Bu doktor hem ilaç hemde sabah kalktığımda ılık suyu içmemi, kahvaltıdan sonra mutlaka tuvalet alışkanlığı yapmamı falan söyledi bilmiyorum
En İyi Cevaplar