Sağlık Havuz suyundan hastalıklm bulaşır mı? sağlıklıadam Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bugün havuza gittim ayağımda küçük bir kesik oluştu suyun içinde havuzun içinden hepatit B VEYA C bulaşır mı? Güncellemeler+1 yıl Şu aşırı dercede klorluydu Güncellemeler+1 yıl Bugün havuza gittim ayağımda küçük bir kesik oluştu suyun içinde havuzun içinden hepatit B VEYA C bulaşır mı? SU KLORLU Havuz suyundan hastalıklm bulaşır mı? Cevapla Havuz Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. evet bulaşıyor 0 1 Yorumla sağlıklıadam +1 yıl Kanın kanla birleşmesi lazım değil mi
Doğasevenbiri Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cilt hastalıkları bulaşıyor dğerlerini çok bilmiyorum ama düşünsene idrar yapılmış suyu yüzerken yuttuğunu 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Havuz yoluyla birçok hastalık bulaşmaktadır 0 2 Yorumla sağlıklıadam +1 yıl Hepatit olması için kanla kan temas etmesi lazm diye biliyorum Yorumla Boavistaa +1 yıl Hepatit B; ortak kaptan yemek, içmek, havuza girmek, öpüşmek, öksürmek, aynı tuvaleti kullanmak gibi yollarla bulaşmaz. Yorumla
koçgızı Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl klorlu olması lazm 0 2 Yorumla koçgızı +1 yıl hepatit sende mi var? Yorumla sağlıklıadam +1 yıl Yok bende kesin testlerimde hep negatif öyle başka birinin bir yeri kanamadı tabi Yorumla
essekfaruk23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bulaşır 0 1 Yorumla sağlıklıadam +1 yıl Neden direk kan kana değmesi lazım değil mi sence? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
evet bulaşıyor
Kanın kanla birleşmesi lazım değil mi
Cilt hastalıkları bulaşıyor dğerlerini çok bilmiyorum ama düşünsene idrar yapılmış suyu yüzerken yuttuğunu
Havuz yoluyla birçok hastalık bulaşmaktadır
Hepatit olması için kanla kan temas etmesi lazm diye biliyorum
Hepatit B; ortak kaptan yemek, içmek, havuza girmek, öpüşmek, öksürmek, aynı tuvaleti kullanmak gibi yollarla bulaşmaz.
Ohaaa o suda klor var kardeşim direkt degmesi lazim
klorlu olması lazm
hepatit sende mi var?
Yok bende kesin testlerimde hep negatif öyle başka birinin bir yeri kanamadı tabi
Bulaşır
Neden direk kan kana değmesi lazım değil mi sence?