Sağlık Denizde ayağım taşa çarptı acısı nasıl geçer? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Parmaklarım morardı acıyor. Ne yapsam acısı geçer? Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Parmağım iyileşti. Güncellemeler+1 yıl Duvara çarptı bu sever 😱 Denizde ayağım taşa çarptı acısı nasıl geçer? Cevapla Deniz Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. krem sürebilirsiniz 1 0 Yorumla
Doğasevenbiri Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İşte bu yüzden denize giremiyorum ben sürekli bir şeyler çarpıyor 1 0 Yorumla
BeniBöʎleBil Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bir denizciye öptürürsen hemen geçer. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Bol bol denizci sidiği yuttum sanırım Yorumla BeniBöʎleBil +1 yıl tövbe de kız.. biz denize işemiyoruz.. Yorumla Soran +1 yıl Belkide denizci kakası...😂 Yorumla BeniBöʎleBil +1 yıl Pislik yapma.. Yorumla Soran +1 yıl Öğkkkkk Yorumla
filitrekahve Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kırık ya da çatlak olabilir doktora gitmekte fayda var 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
krem sürebilirsiniz
İşte bu yüzden denize giremiyorum ben sürekli bir şeyler çarpıyor
Büyüyünce unutursun.
Bir denizciye öptürürsen hemen geçer.
Bol bol denizci sidiği yuttum sanırım
tövbe de kız.. biz denize işemiyoruz..
Belkide denizci kakası...😂
Pislik yapma..
Öğkkkkk