şu sıralar sıcaktan dolayı 1 öğün yediğimi hatırlıyorum yedirmiyor sıcak nedense bana zayıfladım iyice ama toparlamaya çalışcam aç karnına 53/52geldim şimdi kalçamda elimi atınca küçülme hissettim ve bugünki ölçülerim bunlar değerlendirme ve yorumlarınızı bekliyorum ayrıca kilo alamıyorum her yolu denememe rağmen:( normalde 55 e yakın geliyorum en fazla yorum sizde teşekkürler şimdiden herkese
Görselde gördüğünüz gibi bu konuda yorumlar mısınız?
Yanlış düşünüyorsun. At gibi olmana ne gerek var? Giydiğin her kıyafet yakışır sana zaten şu anda. Göğüslerin büyük değil gibi, diğer hatlarının da büyük olmasına gerek yok eğer daha estetik bir şey istiyorsan.
spor çokça önceden yaptım ama birde elimi kalça ve göğüsüme atınca küçük geliyor ve kol bacaklarım ince nasıl iyi oluyor gende teşekkür ediyorum 60 olsam at gibi olucam ama işte
Göğüs dediğin sporla büyümez dikleşir aksine zaten yağ bezidir o. Kilo alırsan büyüyebilir bide genetik ailene bağlı. Kalça da 93 ufak değil elin büyük herhalde neresi ufak😂. Yaşına da bağlı yaş kaç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gerçek ölçü aynadaki görüntüdür.
Ancak bölgesel olarak aldığın ölçüler o boy için gayet iyi.
Böyle devam Aslan parçası
60 olmak istiyorum at gibi hem boyunda uzun olduğu için kalça göğüs yok siz erkekler öyle küçük kalça kötü duruyor gerçekten herşeyin ideal gğzel
Yanlış düşünüyorsun.
At gibi olmana ne gerek var?
Giydiğin her kıyafet yakışır sana zaten şu anda. Göğüslerin büyük değil gibi, diğer hatlarının da büyük olmasına gerek yok eğer daha estetik bir şey istiyorsan.
teşekkür ederim görüşün için ama siz erkekler iri göğüs ve iri kalça arıyor hep
Merak etme öyle aramıyoruz :D
Göğüs küçük bel geniş ve kisa bacaklisin. Kiloyu da yazmamissin belli ki zayıf değilsin
kısa bacak mı? bacaklarım gerçekten uzun ben mi yanlış ölçtüm 101 uzun değil mi hahaha kilom açıklamada belirttim
Neredeyse govdenle ayni yani. Boyun uzun. Ama bacak kisa bence
Bence gayet iyi spora gidiyo musun
1 ay boyunca spor yaptım fakat aptal kafam az yediğim için daha çok zayıfladım sonra hiç yapmadım
Yemene dikkat et spora devam et bence gidişatın süper sporcu olarak yorumum bu
spor çokça önceden yaptım ama birde elimi kalça ve göğüsüme atınca küçük geliyor ve kol bacaklarım ince nasıl iyi oluyor gende teşekkür ediyorum 60 olsam at gibi olucam ama işte
Göğüs dediğin sporla büyümez dikleşir aksine zaten yağ bezidir o. Kilo alırsan büyüyebilir bide genetik ailene bağlı. Kalça da 93 ufak değil elin büyük herhalde neresi ufak😂. Yaşına da bağlı yaş kaç
göğüs spor ile büyültme çalıştım daha çok küçüldü hahaha yaşım hani reşit oldun derler yA o işte
Sporuna devam et iyice kardeş başarılar dilerim beslenmene de dikkat et
bence ideal
inşallah