Ben genelde meyve ya da fıstık ezmesi falan yiyorum ama yememem lazım aslında. Maksimum bu kadar durdurabiliyorum gerçi kendimi.. Siz ne yiyorsunuz canınız tatlı çekince?

Ben genelde meyve ya da fıstık ezmesi falan yiyorum ama yememem lazım aslında. Maksimum bu kadar durdurabiliyorum gerçi kendimi.. Siz ne yiyorsunuz canınız tatlı çekince?

Normal tatlıların sağlık versiyonlarını yapıyorum
Çilekli smoothie yapıyorum ya da çikolatalı
Bitter çikolata yiyorum bazen
Yoğurda bal koyup üzerine meyve yerim
Bir gece önceden yulaf hazırlayıp diğer gün yiyorum müthiş oluyor hepsi valla <3
Valla ben yeni başladım diyete ne yiyeceğimi bilmiyorum sabahları bu zayıflama Mısır gevreği yiyorum böyle maydonozları domatesli zeytinli salata meyve şeftali başka bişi yemiyorum ne yicemi bilmiyorum aslında
Cevap
10Cevap
Diyet yapmayan biriyim, diyet yapsaydım eğer işimiz yaştı. Dayanamazdım büyük ihtimal direnmeye çalışırdım sonra da bozardım 🙄
bi tavsie vereyim siyah olgunlaşmış yumuşak incir yiyin tadı gerçekten efsane çikolata gibi geldi bana her zaman heryerde bulunmuyor birazda fiyatı yüksek piyasaya göre
Genelde irademi kontrol ediyorum ama bazen dayanamayacak gibi olduğum zaman çikolata alıyorum.
Meyve yerdim ben ya da şu içerdim çünkü her şey kalori..
Diyet ettim Allah rızası için, canımın çektiği şu tatlıyı yemeye.
Diyet yapmıyorum o yüzden canım ne isterse yerim genellikle
Meyve püresinin içine bir kaşık bal atıyorum öyle yiyorum
Hurma meyve ve kuru meyveler
Diyet yapmadığım için böyle bir durum ile karşılaşmadım
Diyet yapmıyorum ama canım tatlı çekse üşenip yapmiyacağim için en kolayından çikolata yerim
Canım çektiği zaman yerim
Bu konuda sana detaylı bilgi verebilirim
Ömründe hic diyet yaptın mi diye sorsana
Hiç bir şey kendimi tutuyorum:))
Meyve
Kuru kayısı
Yerim
Sabahlari kakaolu yulaf yiyorum:))
Tatlı yiyorum.
Karpuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?