Köpeğim Kanlı İshal?

Merhaba köpeğim bu sabah çok halsizdi hiçbir şey yemedi ve kustu midesinden rahatsız olabileceğini düşünüp yeşillik ve havuç verdim fakat bir süre sonra onları da kustu akşama doğru kaka yaptı çok sıvı olmamakla birlikte ishal ve rengi değişikti kan var yok gibi tam olarak kanlı ishal diyemem bunu gördükten sonra hemen hayvan hastanesine götürdüm. Gereken tüm testleri yaptılar önce kan alıp iki ayrı teste soktular hemogram gibi onlarda bir problem çıkmadı ardından kanlı ishal testi yaptılar fakat dışkı yoktu ve test çubuğuna kan vs gelmedi sonucunda da negatif çıktı. Bunun üstüne emin olmak amacıyla röntgen çektirdik onda da bir problem çıkmadı. Üç tane iğne yaptılar midesini rahatlatmak için ayrıca su içmede hiçbir problemimiz yok. Hareketlerinde bir problem görmedik hastanede gayet neşeli ve hareketliydi, antepsin adında hap verdiler sabah ilk hapı vereceğiz. Şu an uyuyor mama vs yemediği için tekrar kusacak mı bilmiyoruz dışkılama da yapmadı. Uzun lafın kısası içeride dışkı olmadığı için testin doğruluğu tartışılır mı bunu merak ediyorum. Kanlı ishal testi negatif çıktı dediğim gibi, bu kesin midir? Aynı semptomları kusma ve ishal devam ederse tekrar getirmemizi ve tomografi çekileceğini söylediler. Herhangi bir hastalık teşhis edemedikleri için kafamız çok karıştı ve tedirginiz.

Köpeğim Kanlı İshal?