Sağlık Günaydın arkadaşlar kalçam vücudumla orantılı mı sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Biraz kilo aldım ama çoğunluk kalça oldu basenlerim ve kalçam çok mu abartı duruyor sizce Günaydın arkadaşlar kalçam vücudumla orantılı mı sizce? Cevapla Basen Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
_Rob_ Takip Et Master Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Sağlık konusunda 327 cevap paylaştı. Bu kız nişanlı ama fena ya. Her renginden almışsın bu elbisenin galiba 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Deşifre oldum 😂 Yorumla _Rob_ +1 yıl Ben artık seni her türlü tanırım. En sevdiğim fizik 😂🤌 Yorumla _Rob_ +1 yıl Sana müsait olduğun bir zamanda erkeklerin libido sistemini anlatim uzman olursun. Yorumla Soran +1 yıl Dm gel kaybetmeyeyim seni 😂 Yorumla
barraküda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Sağlık konusunda 972 cevap paylaştı. Senin göbeğin ölçüsü 70 olmuş Göbeği ver Gerisi kalsın sorun değil 0 0 Yorumla
BurakBeyDiyeceksiniz Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Yayvan popo,Hiç sevmem.Bi de bunu gösteriyorsunuz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kalçan çok iyi duruyor da kilolar keşke biraz da göğüslerine gitse 😂😂 genetikte küçük meme mi var 😂 0 0 Yorumla
THExBLACKxƜOMAN Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl İyi duruyor hafifte karon kas yapsan taş gibi olursun 😇 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Arkadaş fizik dediğin böyle olacak da 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen nerelisin Yorumla Soran +1 yıl Kahramanmaraş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Süt gibisin valla billaha Yorumla
vahide10 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl degil kalçaların ve bacakların cok kalınve sert inceltiriz 0 0 Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Sağlık konusunda 351 cevap paylaştı. gayet güzel görünüyorsun 1 0 Yorumla
bilmeyen_bir_adam Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Orantılı sadece bel bölgesini biraz incelt 0 0 Yorumla
Buseelif3501 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Evet orantılı siz beğenmiyorsun musnz 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 822 cevap paylaştı. Gayet hoş 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. hayır desek naapcan 😂😂 0 0 Yorumla
Thuol Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Yani ortalama diyelim kaç kilosun 0 1 Yorumla Thuol +1 yıl Şimdi tekrar baktım kalçan haddinden fazla büyük orantısız lsjdksjzz Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 422 cevap paylaştı. çok güzel ve tam ideal olmuş 0 0 Yorumla
anılksll Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl çok beğendim fiziğini ama tavsiye verebilirim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tabi Yorumla anılksll +1 yıl yaş kaç Yorumla Soran +1 yıl 20 Yorumla anılksll +1 yıl iyiymiş Yorumla
MorettiMichael Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 526 cevap paylaştı. Daha iri kalcalar 0 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Sağlık konusunda 899 cevap paylaştı. Oldukca iyi 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 61% +1 yıl Sağlık konusunda 904 cevap paylaştı. orantılı 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Sağlık konusunda 1,7b cevap paylaştı. ciplak olman lazim. 0 0 Yorumla
MakaracıBaşak Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Fiziğini çok sevdim detayına geçmek isterdim 0 0 Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Sağlık konusunda 511 cevap paylaştı. Bence orantılı knka 0 0 Yorumla
Uzzzzzz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 319 cevap paylaştı. Tabii 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olur olur yapılır 0 0 Yorumla
ClevonİsBack Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Koca gt seni 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla ClevonİsBack +1 yıl Ama kötu değil albenisi var 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Bu kız nişanlı ama fena ya. Her renginden almışsın bu elbisenin galiba 😂
Deşifre oldum 😂
Ben artık seni her türlü tanırım. En sevdiğim fizik 😂🤌
Sana müsait olduğun bir zamanda erkeklerin libido sistemini anlatim uzman olursun.
Dm gel kaybetmeyeyim seni 😂
Senin göbeğin ölçüsü 70 olmuş
Göbeği ver
Gerisi kalsın sorun değil
Yayvan popo,
Hiç sevmem.
Bi de bunu gösteriyorsunuz.
Kalçan çok iyi duruyor da kilolar keşke biraz da göğüslerine gitse 😂😂 genetikte küçük meme mi var 😂
İyi duruyor hafifte karon kas yapsan taş gibi olursun 😇
Arkadaş fizik dediğin böyle olacak da
Sen nerelisin
Kahramanmaraş
Süt gibisin valla billaha
degil kalçaların ve bacakların cok kalınve sert inceltiriz
gayet güzel görünüyorsun
Orantılı sadece bel bölgesini biraz incelt
onları tokatlamak vardı ;)
Daha iyi ya işte :D fazla ses gelir :D
Göbeği ver
Kalça yenur omega 5 😂
Yok yaa normal duruyor cokda büyük değil.
Evet orantılı. Bir sorun yok.
Göbeği ver knk
Yoo orantılı sırıtmıyor
Evet orantılı siz beğenmiyorsun musnz
Gayet güzel
İdeal gibi çıkıntılı her zaman öndedir :)
Gayet hoş
Kalçan ve göğüslerin harika
hayır desek naapcan 😂😂
Çok fena tokatlanirsin yavrum 😀
On numara kesinlikle kalca popo oranı mükemmel
Yani ortalama diyelim kaç kilosun
Şimdi tekrar baktım kalçan haddinden fazla büyük orantısız lsjdksjzz
çok güzel ve tam ideal olmuş
Baya iyi ama giyinis yanlış
çok beğendim fiziğini ama tavsiye verebilirim
Tabi
yaş kaç